Copilasi iubiti de sept-oct 2010(14)LMA Nicolas!
Raspunsuri - Pagina 6
alynta27 spune:
La multi ani Octavian!
La multi ani Just me!
Mari asa e in familie: certuri, impacari! Si eu m-am certat cu soramea!
nicopic spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mari-Mariuk De la 1 septembrie sunt invatator titular!!! Gata, mi-am luat post la o scoala foarte buna, la 5 minute de mers pe jos de acasa. Acum trebuie sa imi caut pantofi si posete, ca nu mai pot merge incaltata in tenisi/adidasi si cu rucsac in spate...trebuie sa ma prezint ca o adevarata ,,doamna''...si partea mai dificila este ca va trebui sa ma aranjez in fiecare zi, adica sa ma pieptan macar si sa ma machiez...greu, dom'le, greu cu d-astea la mine...dar ma sacrific Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010) Poze Vlad |
Felicitari, doamna invatatoare! cu siguranta noul look te va face sa te simti mult mai bine
Nico, mami Larisa 15/09/10
nicopic spune:
citat din mesajul lui ana_25 Buna dimineata! poftiti la lichidul magic Bun venit DIANA! Cati ani are baietelul tau? 4? In sfarsit o noapte fara nici o trezire!!! Ana si Maia Elena(24.09.2010) Poze Cum s-a nascut Maia -www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol Bazar umanitar |
bravo Maia, la cat mai multe nopti fara trezire!
Alexandru (hadrianae), multa sanatate si sa recuperezi cat mai repede in greutate
Nico, mami Larisa 15/09/10
Diana_Grad spune:
Buna,Ana.Alex are aproape 4 ani,ii implineste luna viitoare pe 29.Si din cate vad fetita ta va face 2 anisori pe 24 aceeasi luna.Sa-ti traiasca si sa doarma linistita in fiecare noapte.Eu cu Alex nu prea am avut probleme cu somnul,cand era de dormit dormea,iar noaptea,cat era mai mic nici nu se trezea cand il alaptam,numai tzocaia de zor in somn .Iar cand s-a mai marit si a scapat de scutece,nu se trezeste decat sa-l pun la olita,si atunci eu il iau in brate si-l pun ca el e prea somnoros sa se ridice din pat.Iar cand se intoarce in pat e tot cu ochii inchisi,zici ca nici nu l-am trezit cu 2 minute in urma.Pe cuvant,mai rad noaptea eu singura.Iar dimineata imi baga degetele in ochi si spune "e ora de trezire",sau ma pupa si pe ochi,si pe obraz pana cand intr-un final ma trezesc,iar el face "mamicutza,ma iubesti?foarte mult?"Ce sa mai zici la asta?Nu?Da de unde.Si asa e in fiecare dimineata cu ingerasul meu scump.
ana_25 spune:
Buna seara!!
Felicitari Mari!! Faci cinste?
Diana,ce dulce e baietelul tau ! abia astept sa creasca si Maia!
lui Alexandru sa-si revina cat mai repede!
Ana si Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia -www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar
ana_25 spune:
citat din mesajul lui ancamak hai la cafeluta!!!! Mami cu Andrei Ionut |
Prezent!
Noi iesim la plimbare devreme.
Ana si Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia -www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar
ancamak spune:
am si eu o veste buna!
Am reusit sa-mi fac ecografia de san si sunt impecabili. Ionut a supt si ultimul nodulas.
In mai mi-am facut eco de tiroida si acolo totul este impecabil.
alynta27 spune:
Va las si eu ! Azi implinesc 33 de ani!
Anca ma bucur ca sanii sunt ok! Un motiv in plus pentru toate mamele sa-si alapteze pruncii!
Ana ma bucur pentru Maia!