Copilasi iubiti de sept-oct 2010(14)LMA Nicolas!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Buna dimineata!!
La multi ani Andreea!!!(szc de intarziere ) Moamaa ce tanara esti!!

Cine mai doreste o cafeluta?

Ana si Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia -www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Buna!
La serviciu m-am dus eu si nemtii-dupa cum le ziceam colegilor! Tot azi a debutat un simpozion romano-german cu invitati nemti! M-am revazut cu colegii, nu s-au schimbat mult! Am avut ceva emotii. Cu sefa inca nu am discutat ca e prinsa in organizarea evenimentului. Astept sa ma apuc efectiv de scris, lucru in laborator!
Maria azi a mers la cresa. A dormit, nu a vrut sa pape, a plans la masa un pic. I-am dus tare dorul. Cand am luat-o am dus-o in brate ca tare i-am dus dorul peste zi! Baietii sunt mai mari si suport altfel despartirea de ei!
O seara frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameluska spune:

Buna fetelor,

alynta, mult noroc si acomodare rapida :) Tu parca ai mai lasat-o pe Maria la bunici, si ai mai stat cateva ore (sau zile?) fara ea? Imi dau seama ca e greu, mie deja imi vine sa plang ca n-o voi mai vedea pe Ioana toata ziua, ci 2-3 ore/zi in care mai fa mancare, fa curat, si mai stai si cu copilul, cand sa le faci pe toate? tare mi-e teama ca n-oi face fata.:(

pianna, cum a fost prima zi de gradi?

Eu maine o las sa doarma la gradi, sa vad cum reactioneaza.

Fetelor, am o intrebare, cu ce se mai joaca fetitele de 6 anisori in ziua de azi? Merem sambata la ziua unei fetite si sunt in pana de idei, o mere Barbie, jocuri educative de grup (da nu piticot), de colorat?

Mamica fericita de Ioana Adelina [10.09.2010]

1 An si 10 Luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pianna spune:

Noi am trecut cu bine peste prima zi de gradi. Am ajuns destul de tarziu, cand se pregateau sa iasa afara cu copilasii. Am stat vreo 10 minute cu ea in curte si apoi am plecat cu inima stransa. Aveam ceva de terminat pentru servici, nu m-am putut concentra deloc. Ma uitam din 5 in 5 minute, cand la ceas, cand la telefon.
La ora 1 m-am infiintat la poarta gradinitei, sa-mi recuperez pinguina. Am aflat ca a fost cumintica, nu a plans, a papat toata ciorbica si putin din felul 2. La plecare, s-a oprit in poarta si vroia sa se intoarca. Imi explica ceva, dar eu nu am inteles exact ce vroia sa fac. I-am promis solemn ca o sa venim in fiecare zi la gradi.
Cu toate acestea, nu va grabiti sa ma "invidiati". Ma asteptam la o astfel de reactie in primele 2, hai 3 zile. Apoi, sa te tii bine

Cameluska, nu o poti intreba pe mama fetitei ce-si doreste fetita? Intotdeauna copiii au o lista luuuuuuuuunga pe care nici parintii, nici bunicii nu o dau gata. La mine functioneaza metoda asta destul de bine, cu mici exceptii, cand nu-mi permit sa "abordez" parintii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

Buna!

La multi ani Anca Ioana!

felicitam micii scolarei, Maria si Rebeca, pentru inceperea gradinitei!

Cameluska, Pianna, daca nu sunt indiscreta la ce gradinita merg fetitele? Eu sunt putin stresata ca am ales o gradinita noua, care are putini copii (se numeste "Dumbrava minunata") si ma gandesc daca rezista pe "piata". Credeam ca din septembrie o sa mai vina ceva copilasi! Mi-ar parea rau sa il mut, ca aici s-a obisnuit, nu mai plange dimineata si mananca putin din micul dejun (eu l-am lasat fara masa de pranz deocamdata).
Cameluska, si eu as intreba parintii daca se poate. Stiu fetite la care nu le plac papusile!
Mari, ce face Vlad, mananca cu varul lui?
Ana, am uitat sa te felicit pentru slabit, bravo tie

Camelia,mami de Tudor (10/9/10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Buna seara.
In sfarsit vesti bune: maine dimineata merg cu Vlad la laborator sa ducem proba pentru coproparazitologic si coprocultura si sa ii ia proba din gat pentru exudat iar mie sange pentru vdrl (sotul va face analiza cand vine acasa) iar cand vor fi gata incepem sa mergem la cresa...am oarece emotii cu toate ca deja m-am obisnuit sa il vad doar dimineata si dupa 12 cand terminam de stat ,,in activitate'' la scoala.
Tot vesti bune: de cand am introdus programul de re-educare in privinta meselor, a inceput copilul meu sa manance mai bine si a scapat de constipatie.
O noapte linistita va doresc. Voi scrie mai multe cand imi voi intra in ritm cu noul program, ca sincer ma simt ,,dereglata''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Buna ziua!

Ana, vrei sa-mi dai niste kilograme? Eu am ajuns la 55 kg si flutura pantalonii pe mine.
Accept o donatie de calciu, daca are cineva prea mult in sange, deoarece analizele mi-a aratat ca sunt cu mult sub limita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

La multi ani Emanuel ! sa cresti mare, sanatos si sa-i bucuri mereu pe parinti. Camy, n-ai mai intrat de o vesnicie! ce-ti mai fac baietii?

La multi ani, Histamina mami de strumf, frumos si destept! Sa fii sanatoasa, puternica si iubita de toti

Anca, iti dau eu multe kg-me, ca la Ana i-au ramas cam putine. Pai ai grija cu calciul, ca acum incepi si scoala si nu-i tocmai bine!
Mari, te cred ca esti debusolata, dar iti revii tu repede, mai ales acum ca vei fi "mamica" de clasa 0.
Cameluska, ati trecut testul dormitului?

Camelia,mami de Tudor (10/9/10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicopic spune:

La multi ani, Histamina! sa fii sanatoasa, fericita si la fel de devotata familiei!
Anca Ioana de Mari78
Emanuel Nicolas de Kamy13

Nico, mami Larisa15/09/10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Buna dimineata. Cafeaua e servita, micul dejun la fel!
O zi frumoasa!

Mergi la inceput