** Delfinasi jucausi la a doua aniversare (87)
Raspunsuri - Pagina 19
onimir spune:
Buna dragi fete si delfinasi!!
Multumim din suflet pentru urari si pentru ca nu ne-ati uitat.Am mai avut tentative sa intru macar sa va salut, dar mi-a fost rusine ca a trecut prea mult timp de cand nu am mai facut-o.Sunt foarte solicitata cu serviciu, ajung tarziu seara acasa si abia am timp sa ma joc putin cu Victoras.
Pe Victor il las acasa cu soacra, multumesc lui DD ca o am si este atat de saritoare si dedicata lui Victor.Stau fara grija ca este pe maini bune.Problema este ca socru-meu e batran si bolnav si are si el nevoie de ingrijire si trebuie neaparat sa gasim o solutie, de aceea am decis sa-l inscriu la cresa, desi nu ma incanta ideea, dar poate va fi tot raul spre bine, pentru ca Victor nu vorbeste , nu face la olita, este un rasfatat si ii place mult sa fie bebe. Poate ca la cresa invata mai multe lucruri, pentru ca e foarte receptiv si istet .
Nu vreau sa ma intind prea mult.
Va pup si va servesc cu o felie de tort pentru ca noi azi il sarbatotim pe Victor pentru ca ieri am muncit pana la 8 seara si azi profitam de ziua libera.
baby78 spune:
La multi ani pentru toti cei ce poarta numele de Maria, Mariana, Marian, ......! Sa traiti cu numele si sa fiti sanatoase/sanatosi!!!!
Distractie placuta pentru cei care petrec azi
Si in special un dulce LA MULTI ANI pentru delfinasele noastre dragi
Anca-Maria de Rody, Maria Antonia de giorgia23, Carla Maria de Denisa, Tania Maria de Rubia, Sabina Maria de ramo1901, Riana Maria de ciristina_serban, Denisa Maria de anca_vlad, Andra Maria de Mycya, Clara Maria de miha13gina, Sara Maria de maurice, Bianca Maria de michelle1981, Bianca Maria de bratafel, Ana Maria de Otiliav, Mara Nicolle de Alice_Elena, Ioana Maria de shoshika
Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
39+ Mara Andreea
coteasca spune:
lma tuturor sarbatoritilor cu nume sfant! va doresc muulta sanatate, restul vine de la sine!
Corina, fericita mamica de TUDOR ANDREI
Poze Tudor
lauri_ca spune:
La multi ani tuturor celor care poarta numele de Maria, Mara, Marian si alte derivate!
crissteo spune:
La multi ani sarbatoriilor de astazi! Sa aveti sanatate si bucurii! Maica Domnului sa va ocroteasca!
Cris2010 spune:
Buna seara, mamici!
La multi ani celor ce-si sarbatoresc astazi onomastica!
Mamica Nataliei, 16+
rodyka spune:
multumesc de urari, va pup pe toate si urez si eu din inima tuturor care azi isi sarbatoresc ziua numelui
is asa de obosita , am ajuns acasa la 3 dimineata de la fiesta si am dormit 3 ore!! noroc ca am venit mai devreme acasa, la 3, si am adormit asa imbracata si nedusata, 3 ore, cu Isa calare pe mine! drept pentru care acum ma doare fiecare particica de corp, de la cat m-a framanatat pitica
eu va servesc cu o felie de tort, fug sa fac si glazura ca are Maria mea musafiri
Isa (19 iunie 2010) si Maria (26 iunie 2001)
poze iulie 2012