** Delfinasi jucausi la a doua aniversare (87)
Raspunsuri - Pagina 15
Cris2010 spune:
Eu azi am ajuns direct la birou. Ieri am avut un botez la Tulcea, mi-e un somn...
Am stat mai mult la socrii sa-i tin de urat cumnatei care a venit dn Sua, ne-am mai plimbat prin judet, am ajuns doua zile la mare, in Mamaia nord. Nu am avut deloc acces la net, la tv doar o stire doua mai prindeam printre Minimax si alte desene.
M-am despartit greu sambata de SN, dupa ce-am fost impreuna zi-lumina timp de trei saptamani. Eu m-am intors la munca pt o saptamana, dupa care intru iar in concediu pt doua saptamani, iar SN a ramas la mama. Deja mi-e dor de ea de nu mai pot!!!
Am vazut in listuta ca a nascut Michelle. FELICITARI!!!
Sper sa apuc sa citesc si ceva din urma, sa vad ce-ati mai facut, ce nazdravanii au mai facut delfinasii, pe unde ati mai fost.
Va si va imbratitez cu drag, o zi buna!!!
Mamica Nataliei, 16+
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui histamina la multi ani tuturor delfinasilor sarbatoriti! scuze pentru intarzieri. am intrat sa multumesc lui cristeo si ilincai79 pentru ajutorul dat in grupul de rugaciune pentru monica. daca sunt doritoare, va rog intrati la actiuni urgente. mai avem cateva locuri libere pentru cate 30 de min paraclisul sau rozarul. din pacate monica70 se pregateste sa plece de aici. scopul grupului:sa treaca de ziua de maine,cand e ziua baitelului ei. http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167651&nm=Sebastian-Minunea-mea |
am citit si eu...fara cuvinte...
rodyka spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui ooana
ai dreptate dar nici eu nu mi-as fi putut inchipui cum e inainte sa incep munca... acum tot ce imi lipseste sunt alea 3 ore pe care le doarme Matei la amiaza, cand eu faceam mancare, curat si spalam si haine, ei toate astea le-am mutat seara - noaptea cand apuc, mereu pe fuga... |
offf, e asa greu cu timpul asta, oricat de bine te-ai organiza . eu stiam cam ce ma asteapta, de aia imi tot doream sa aman momentul. dar e mult mai greu decat imi aminteam, pe Maria o scosesem din ecuatie ca fiind problema, am pus-o la avantaje , dar nu e chiar asa, are si ea atata nevoie de mine ca nu stiu cum sa mai trag de mine sa ma impart. asa ca arata zilnic casa mea ca dupa razboi dar... cine mai are vreme sa bage de seama??
Isa (19 iunie 2010) si Maria (26 iunie 2001)
poze iulie 2012
rodyka spune:
citat din mesajul lui histamina din pacate monica70 se pregateste sa plece de aici. scopul grupului:sa treaca de ziua de maine,cand e ziua baitelului ei. |
off, m-am cutremurat citind randurile astea , sa-i ajute Dumnezeu sa plece impacata
poze iulie 2012
Cris2010 spune:
Sorina, FELICITARI!!! Recuperare rapida, mult laptic si pentru bebe Elena, un calduros 'Bun venit pe lume!'.
Fratiorul mai mare cum se comporta?
Am si vazut-o pe bruneta Elena si pe blonduta Clara.
Puiut, Crispro, Otilia, Paula sunt binisor. Am intrat mai devreme in concediu cu o saptamana, ca urmare saptamana asta sunt la munca.
Am inceput tratamentul de o luna pt tiroida si ma simt mult mai bine. Burtica a inceput sa creasca. Maine am programare la eco, poate aflam ce culoare are burtica.
Imi fac curaj sa deschid e-mailul(de trei saptamamni n-am mai intrat).
Mamica Nataliei, 16+
rodyka spune:
crispro, pai nu e de mirare ca e asa de politicos Vladut, cu o mama ca tine! parca-l si vad . Isa anul trecut nu vroia sa se urce pe nimic in parcul de distractii, anul asta prevad ca ne sparge bugetul , ca mai mergem o seara (maine) sa-si faca amandoua damblalele
azi a fost prima zi la lucru iar, asa de cald si de urat si de... ufff!!! ce bine-a fost sa nu ma trezesc la 6 dimineata atatea zile, dar...
problema care devine cronica la noi: Isa nu mai mananca!!! dar nimic!!! nici supa, nici pufuleti, nici paine!! cere doar lapte, de vreo 3 saptamani. de fructe nu mai zic, alea de cateva luni deja-s problema . poate o fi si de la caldura, dar am dispera refuzul ei sistematic! am incercat sa nu-i mai dau lapte dar nu am liniste cu ea, asa ca prefer sa-i dau lp, macar are ceva vitamine... zici ca-i bb mic, traieste doar cu lapte... o sa trebuiasca sa iau diversificarea de la zero
poze iulie 2012
maurice spune:
Buna fetelor,
Va multumesc cu intarziere pentru frumoasele urari de ziua Sarei, am plecat imediat dupa ziua ei la tara iar acolo nu avem internet, ieri ne-am intors, a fost frumos ca este un sat aproape de mare.
Ochidut, bineinteles ca mi-a zis Alex ca v-ati vazut in parc, i-am zis sa-mi povesteasca tot, dar n-ati stat prea mult impreuna.
Urez si eu cu mult drag La Multi Ani! fericiti sarbatoritilor lunii, ce mari se fac delfinasii nostri!
Sara e bine, a inceput cu crizele de personalitate, si da, si eu mai tip , desi am si bona si ma duc si la servici. Iubeste mult copiii, e topita dupa fetite, cred ca e indragostita de proful de innot ca pe el il pupa tot timpul, pe mine foarte rar spre deloc
La mare a dansat cateva seri pe plaja la Vama Veche,facea tot felul de figuri, statea in patru labe si ridica piciorul, mana, au privit-o multi cu admiratie si eu eram tare fericita s-o vad asa libera si dansatoare fara inhibitii
I-a placut in apa, si a facut muci a cincea oara vara asta.
matusa77 spune:
Rody- ar trebui sa faci analaiza la "caca" pentru Isa.
Stiam ca lipsa poftei de mancare si cerere mare de lapte pot da viermisorii.
rodyka spune:
citat din mesajul lui matusa77 Rody- ar trebui sa faci analaiza la "caca" pentru Isa. Stiam ca lipsa poftei de mancare si cerere mare de lapte pot da viermisorii. |
offf, pai si daca imi face programarea maine si Isa mai nou face kk la 3 zile?!?! o sa fac o programare la pediatra intai, sa vedem ce zice si ea...
poze iulie 2012
baby78 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui rodyka
offf, pai si daca imi face programarea maine si Isa mai nou face kk la 3 zile?!?! o sa fac o programare la pediatra intai, sa vedem ce zice si ea... Isa (19 iunie 2010) si Maria (26 iunie 2001) poze iulie 2012 |
Eu cand i-am facut analiza de kk , pentru faptul ca in perioada aia facea la pranz sau seara, l-am "recoltat" si l-am tinut la frigider pana a doua zi cand l-am dus la laborator. Asa mi s-a spus de la laborator
Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
38+ Mara Andreea