** Delfinasi jucausi la a doua aniversare (87)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

LA MULTI ANI, RADU!

LA MULTI ANI, ALBERT!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

La multi ani Raducu !

La multi ani Albert !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauri_ca spune:

La multi ani Raducu si Albert! Sa fiti sanatosi si fericiti si sa aduceti numai bucurii parintilor vostri!

Iuliana, am nascut in spital cu Irimia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

La multi ani , Raducu

La multi ani, Albert

sa cresteti mari si voinici ca Fat-Frumos si sa va bucurati parintii in fiecare zi!

Isa (19 iunie 2010) si Maria (26 iunie 2001)

poze iulie 2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Citat:
citat din mesajul lui tanti

La multi ani Raducu!
La multi ani Albert!

Andrei 11.02.2006 si Matei Alexandru 23.06.2010

LA MULTI ANI CU DRAG SI DE LA NOI, SA CRESTETI MARI, SANATOSI SI CUMINTI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

LA MULTI ANI RADUCU!!
LA MULTI ANI ALBERT!!!

Sa cresteti mari si frumosi, cuminti si voiosi!!

Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit doi anisori!!!

Poze petrecere 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

cris, deci ai dormit pana la 8 , si pe mine m-a lasat Isa pana la... 10!! aseara am fost la zilele orasului (e putin inafara orasului, am facut mai bine de o ora pe drum!! asa trafic era), Isa a adormit pe masina si nu s-a trezit nici cand am pus-o in carucior (noroc ca ramasese in masina), nici cand am intrat la concert, nici cand ne-am oprit la toata atractiile din parc! am tot incercat sa-i vorbesc, s-o misc, s-o ridic, nimic! dar cand s-au aprins brusc luminile la concert, a facut ochisori mari si mirati si gata, a fost ca un girofar peste tot! am trecut si prin cele mai groaznice 5 minute din viata mea (sau 3, dar mie mi s-au parut eterne!) cand am urcat-o intr-un carusel pentru copilasi si, dupa ce la inceput radea si dadea din manute, brusc si-a acoperit ochisorii cu mana, se uita doar pe furis! eu am incremenit, nu stiam daca plange sau ii e rau , o strigam si se mai uita la mine, apoi radea, iar isi acoperea ochii, uneori gura . ce mai, mi se inmuiasera picioarele de am crezut ca pic acolo! dar de pe ponei si de pe elefant abia daca am mai dat-o jos, nici din palatul gonflabil nu prea am putut s-o scot . la ora 2.30 nu avea somn, dar eu eram moarta de oboseala, treaza de la 6 si tot pe drumuri, am facut drumetii pe munte cu Isa in spate, doar la mine vroia!

ce sa zic, azi e ultima zi de vacanta!! ieri m-a sunat seful sa-mi spuna ca e musai sa incepem luni lucrul, chiar daca apoi om mai avea o zi-doua libere, de parca e acelasi lucru .

si in alta ordine de idei, abia ma misc prin casa, am o durere groaznica, niste junghiuri urate in partea de jos, asa ca musai sa sun maine la spital sa-mi faca o programare pentru controlul anual la sterilet

va pup cu drag, sper sa mai intru azi cu alte povesti, ca acum nici nu am mintea limpede, e si foarte cald (42º au fost ieri, resimtite nici nu vreau sa ma mai gandesc, azi e la fel de cald si e si innorat, cum e mai rau!!)

Isa (19 iunie 2010) si Maria (26 iunie 2001)

poze iulie 2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainotna spune:

La multi ani Albert!
La multi ani, Raducu!
Sa aveti o viata minunata, sa fiti norocosi, sanatosi, fericiti si sa va bucurati parintii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

La multi ani delfinasi dragi!
Sebi si Felix
Cristi
Anastasia
Radu
Otilia Ioana
Raducu
Albert
Sa aveti o copilarie ca in povesti, o viata minunata, plina de impliniri si realizari frumoase!

Eu sunt cu giza mica acasa, ceilalti au plecat la tara, Bianca va ramane acolo cu mama mea, la o matusa si la bunica mea, sper sa ii placa. Nu a mai stat niciodata asa mult acolo

Asta mica doarme non stop, si prin somn mananca, nu prea se trezeste
Azi ca e cam rece, 17 grade, nu am iesit afara cu ea, dar o sa trebuiasca sa se obisnuiasca cu temperaturile, ca nu vor mai fi calduri prea curand, nu-i asa?

Si noi am dormit azi tarziu, pana pe la 9.30. Nu mi-a venit nici mie sa cred. Se trezisera la 7 amandoua dar au adormit inapoi spre norocul nostru
Cum dormim noi? Toti 4 in dormitor, noi in pat si fetele fiecare in patutul ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Raducu, delfinas cumintel de Puiutz scump si drag!
La multi ani, delfinas Albert de mamica iubitoare si sensibila Criss!
Sa fiti sanatosi, fericiti si iubiti!!
Iar voi mamici, imi sunteti tare dragi, sensibile si atente, niste prietene f dragi!

Michelle, ma bucur sa aud ca e liniste in casa. Noaptea cum e? Se trezeseste? Plange? Bianca se trezeste si ea?
Cu temperaturile, eu zic ca se obisnuieste treptat, in toamna, acum din pacate e doar o variatie de temperatura, pe care uneori nici adultii nu le tolereaza f bine, facandu-i vulnerabili in fata virusurilor.
Cand s-a nascut V tot asa a fost o perioada, mai racoroasa, l-am scos afara, dar nu la bulanele goale (doar cat a durat valul racoros) si seara il culcam in pj complete.

Noi azi am fost pana in mall si pe V l-am dus la locul de joaca. Este prima data cand merge intr-un loc de joaca inchis. Ultma data a fost la mare intr-un loc de ala, gonflabil si isi bagase taaare manutele in parul unei fete (asta dupa ce l-a impins si piscoata de vreo 2 ori) dar tacticos, ambele manute si cu o moaca atat de calma . Dar azi a fost ok, doar pe copiii care intrau in masinuta pe care a Victorizat-o ii scotea, indiferent cate de mari erau , a alergat intr-una. Dupa ce l-am scos de acolo am mai alergat dupa el aproximativ o ora, am depus armele (eu) si am venit acasa la somn.
In seara asta vin parintii mei!! De abia astept, desi va fi extraordinar de obositor. Vreau sa petreaca mult timp cu nepotul, stiu ca nu se poate recupera timpul in care sunt departe de el, dar macar acum vor fi Victorizati.

Mergi la inceput