** Delfinasi jucausi la a doua aniversare (87)
Raspunsuri - Pagina 10
matusa77 spune:
LA MULTI ANI, SEBI & FELIX!
LA MULTI ANI, CRISTI!
LA MULTI ANI, RADUCU!
LA MULTI ANI, ANASTASIA!
LA MULTI ANI, OTILIA!
ilinca79 spune:
La multi ani delfinasi dragi, sarbatoriti azi: sa fiti sanatosi, sa cresteti frumos, sa aveti parte de tot ce e mai bun in viata:
Sebi si Felix
Cristi
Anastasia
Radu
Otilia Ioana
crispro Doamne ajuta sa reusiti sa deschideti mica afacere!
Cand stau mult la lucru ma gandesc la tine, ce inspirata ai fost ca ai renuntat...si eu ma interesasesm acum cateva luni sa iau o franciza, pana la urma am renuntat ca ni s-a parut prea scump, intre timp au luat-o altii Si-acum ma tot gandesc cum ar fi fost daca...
racusor pai fugi maine si ia pantalonii, pana-i mai gasesti. Banii oricum se duc pe altceva
Sorina bine ati venit acasa! Nu se vad pozele...
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
baby78 spune:
La multi ani delfinasi sarbatoriti :
Sebi si Felix
Cristi
Anastasia
Radu
Otilia Ioana
sa fiti sanatosi si sa aveti parte de tot ce e mai bun in viata
Cristina bravo pentru initiativa de afacere! Eu intotdeauna spun ca daca nu e ceva e mai bine asa......si cu siguranta apare ceva mai buna....Daca spatiul respectiv va aduce noroc va fi al vostru...nu conteaza de la cine il inchiriati.....
Ilinca imi pare rau ca nu ai avut imboldul necesar pentru a demara afacerea...Fara risc nimic nu merge...Poate peste un an- doi ve-ti duce la capat ce v-ati propus sau se va ivi ceva mai bun
racusor du-te mami si ia pantalonii ....Ilinca are dreptate cand spune ca banii oricum se duc dar pantaloni care sa iti placa cum vin....mai greu sa gasesti
Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
38+ Mara Andreea
Alice_Elena spune:
Iuliana, cand am vazut ca ultimul mesaj e de la tine, la 6 dim, ma gandesm ca s-a hotarat mara sa vina. Ai fost la doctor? Ce-a zis?
Neata!! Dau cafeaua. Desi inca nu m-am ridicat din pat dar sigur a facut socramea
Alice_Elena spune:
Iuliana, cand am vazut ca ultimul mesaj e de la tine, la 6 dim, ma gandesm ca s-a hotarat mara sa vina. Ai fost la doctor? Ce-a zis?
Neata!! Dau cafeaua. Desi inca nu m-am ridicat din pat dar sigur a facut socramea
ochidut spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crissteo La multi ani, Stefi! La multi ani Sebi si Felix de dragaica! La multi ani, Cristi de laurika1982! La multi ani, Raducu de pufescu! La multi ani, Anastasia de Catalina2307! La multi ani, Otilia Ioana de bratafel! Sa cresti toti mari, frumosi, sanatosi, voiosi si norocosi! Sa aveti o viata ca-n povesti! Felicitari mamicilor care cu atata daruire si eforturi va fac asa de mari si de frumosi! Berti (august 2010) si Teo (aprilie 2007) |
LA MULTI ANI si de la noi delfinasi scumpi si dragi Sa va dea Dzeu tot ce e mai bun si frumos, sa aveti o copilarie minunata!!
de Larisa Ioana 24.06.2010
ochidut spune:
Sorina, am vazut pozele. Sa va fie de bine intoarcerea acasa si acomodare rapida.
Ilinca, imi pare rau ca ai programul asta si te simti nemultumita. Cred ca mai toate trecem prin senzatii similare....asta e ritmul vietii in ziua de azi...din pacate
Tina chiar asa, ce faceti, ca nu ati mai scris de ceva vreme. R ce face, mai trage copii de par? Cum merge ferma cu caldurile astea, ati avut legume/frcute bune?. Auzi vezi ca si tu treb sa vii la MI3, ca nu e asa departe de voi, cealalta ai ratat-o cu America dar acum nu mai scapi.
HAI fetele LA MI3. O sa ma uit eu pe lista sa vad cine mai e din Moldova. Paula, daca sti tu mai bine, cheama-le pe fetele din Moldova la apel!!!!
Bambo, voi nu veniti?
Dar nu va mai fie asa frica de drumul lung, mai opriti, le mai puneti un desen, mai rontaie un biscuit, mai dorm...trece timpul. Intr-adevar singurul inconvenient e ca ar treb vineri sa va luati liber. Dar o zi libera facem noi rost cumva. Acu sa vedem cu banutii....ce oferta gasim....ca asta da problema
de Larisa Ioana 24.06.2010
paula_m spune:
Salut!!
Oana, gand la gand cu bucurie...Tocmai faceam amenintari pe FB, pt fetele din Moldova. Si am mai observat ca mergem, numai noi, care am mai fost. Haideti gagici, ca (,) chiar vreau sa va cunosc si pe voi si pe delfinasi...
Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit doi anisori!!!
Poze petrecere 2 ani
baby78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alice_Elena Iuliana, cand am vazut ca ultimul mesaj e de la tine, la 6 dim, ma gandesm ca s-a hotarat mara sa vina. Ai fost la doctor? Ce-a zis? Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011) |
eee...ce bine ar fi fost sa se hotarasca.....
Am fost ieri la control si toate sunt bune mai putin ca azi doctora mea pleaca din tara pana pe 26 august M-au apucat pandaliile.....Ramane sa nasc cu sotul ei (Lutescu) dar eu nu vreau cezariana programata cu el asa ca i-am spus ca o astept si nasc pe 27 august....A incercat sa ma convinga ca el e f bun...ca face operatii mult mai frumoase ca ale ei...etc dar eu nu si nu......Vinerea viitoare merg la el la control si vad pana atunci cum sunt de impacata cu nasterea cu el....In principiu am facut programare de taiere pentru 20 august dar asta doar asa ca sa fie rezervarea facuta...Daca totul e bine si nu ma hotarasc sa nasc cu el ...voi merge la control din 3 in 3 zile si o astept pe ea sa ma taie in 27 august....Momentan sunt cam bulversata si cam dezamagita dar sunt constienta ca nu e bine nici sa imping atat de mult termenul nasterii ca se pot intampla multe nenorociri.....
Eu i-am spus ca in principiu nu am nici o problema cu nici un doctor...ca daca ma apuca contractiile ma poate opera oricine e de garda.....dar asa daca tot ma duc la taiat programata macar sa ma taie ea ca in ea am capatat increderea de doctor pacient si parca accept mai usor ideea....
...Acum mi-a mai trecut supararea dar mai rumeg pana vineri si poate revin la sentimente mai bune....
Eu parca sunt elefant cu sarcini de 12 luni.....
Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
38+ Mara Andreea
Alice_Elena spune:
:))) lasa ca poate iese ea. Acum na, ce sa zic.. Dupa doua operatii, la rece, vad lucrurile altfel.
Eu daca mai asteptam riscam sa imi cedeze operatia. Era subtiata mult cicatricea si nu am simtit nimic. Adica nu ma durea sau cva..
Oricum ar fi, va fi bine. Eu am auzit ca ar fi mai bun el decat ea dar nu am fost la niciunul