nedumerire
Citeam despre veniturile managerilor de spitale.http://www.ziaruldeiasi.ro/local/topul-castigurilor-directorilor-de-spitale~ni8p5s
Una din nedumeririle mele este cum poate un om sa fie si manager, sa fie si doctor bun, si la stat si la privat (inclusiv cu operatii si implicat in FIV-uri), si profesor la facultate, si implicat in diverse afaceri. Cate ore are ziua pt el? Sau ce-mi scapa mie?
O alta nedumerire este cum la un venit de 100 000 lei pe an isi poate permite cineva 2 BMW -uri, 5 terenuri , 3 case, bijuterii, obiecte de arta, etc. Oricat as calcula nu-mi iese.
Raspunsuri
nadaflorilor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iulia_b Citeam despre veniturile managerilor de spitale.http://www.ziaruldeiasi.ro/local/topul-castigurilor-directorilor-de-spitale~ni8p5s Una din nedumeririle mele este cum poate un om sa fie si manager, sa fie si doctor bun, si la stat si la privat (inclusiv cu operatii si implicat in FIV-uri), si profesor la facultate, si implicat in diverse afaceri. Cate ore are ziua pt el? Sau ce-mi scapa mie? O alta nedumerire este cum la un venit de 100 000 lei pe an isi poate permite cineva 2 BMW -uri, 5 terenuri , 3 case, bijuterii, obiecte de arta, etc. Oricat as calcula nu-mi iese. |
pe an nu se poate, in decursul vietii sau chiar mergand si cateva generatii in urma.....e foarte posibil
ps. nu sunt medic
XIO spune:
Cine e manager nu mai opereaza la fel de mult din start, ca nu mai are cand.
Si mie mi se pare o prostie sa fie manager un medic, chiar daca are cursul de management.Cred ca ideal ar fi sa fie un medic si un economist, ca sa fie echilibrat si sa inteleaga de ce cere medicul medicamentul X si nu Y.
Oricum mi se pare o mare prostie si faptul ca la noi codurile pt. boli la externare le pun rezidentii.IN fctie de cum sunt puse acele coduri poate spitalul sa primeasca bani mai multi sau mai putini.
In GErmania exista oameni angajati care doar asta fac, ca sa iasa spitalul pe plus.
marius spune:
citat din mesajul lui iulia_b O alta nedumerire este cum la un venit de 100 000 lei pe an isi poate permite cineva 2 BMW -uri, 5 terenuri , 3 case, bijuterii, obiecte de arta, etc. Oricat as calcula nu-mi iese. |
O fi... n'o fi? Spaga?
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
iulia_b spune:
In decursul vietii, nici cu 200 000 pe an, tot nu-mi iese, nu poti acumula atat. La un anumit standard de viata si cheltuieli, nu iese pur si simplu. Din donatii, de la matusa Tamara da, iese. dar cum numai anume categorie de oameni au donatori ca nu inteleg
XIO spune:
Repet si aici exemplul unui coleg de-al meu care a primit cadou de la familie o masina noua si extrem de scumpa. Care la randul lui, cand se va duce la serviciu va fi aratat cu degetul si cineva va scrie pe net de el ca are masina din spaga.
Daca nu am dovezi, mai bine tac.
Ginecologul meu are extrem de multi bani din cauza ca familia lui a fost intotdeauna instarita.Bineinteles cine il vede va spune ca ii are din spagi.
Si eu am masina si nu mi-am luat-o din foloasele necuvenite primite.
Ca sa ajungi medic mare trebuie la inceput sa ai bani muuulti ca sa dai la altii.De-aia o mare parte dintre medici provin din familii cu bani.
nadaflorilor spune:
citat din mesajul lui iulia_b In decursul vietii, nici cu 200 000 pe an, tot nu-mi iese, nu poti acumula atat. La un anumit standard de viata si cheltuieli, nu iese pur si simplu. Din donatii, de la matusa Tamara da, iese. dar cum numai anume categorie de oameni au donatori ca nu inteleg |
strange-o cu usa pe matusica poate iti spune cum e posibil....fiecare cu originea lui...
eumada spune:
Xio,xio...hold it....
Stim cu totii ca se da spaga in spitalele de stat ca sa fii tratat mai bine.....
Pai am un exemplu de doctor gastroenterolog la mine aici...buna...nu stiu daca dar care are doua vile,doua masini si saptamanal excursii in afara..norma de baza e la spital..iar veniturile cabinetului sunt undeva,net cam la 35 milioane pe luna.
Normal ca dse la spaga are bani sa-si cumpere doua BMW-uri..care a,sunt mult mai greu de intretinut..cat costa un casco......
Deci sa lasam situatia asa cum e...stiu un caz ..mama unei prietene...(asta apopo de calitate actului medical),,,,,femeia,70 de ani,cancer la san..s-a operat ma Medlife..sau ceva de genul asta a costat 65 milioane operatia, a luat stafilococ auriu si nu i s-au mai inchis taoeturile..profesorul VIISOREANU cred a operat-o,a doua zi marele profesor a plecat in Germania....
Acum o tin (dupa ce a fost transportata cu elicopterul...la alt spital...cu capse...asteptand sa se prinda ceva din operatie.Ne-a aratat poze...mi s-a facut rau....si nu-s slaba de inger/
Uite-asa cei care au si la stat si la privat si merg si in strainatate....nu fac treaba bine.
Alex@Sara spune:
citat din mesajul lui XIO Repet si aici exemplul unui coleg de-al meu care a primit cadou de la familie o masina noua si extrem de scumpa. Care la randul lui, cand se va duce la serviciu va fi aratat cu degetul si cineva va scrie pe net de el ca are masina din spaga. Daca nu am dovezi, mai bine tac. Ginecologul meu are extrem de multi bani din cauza ca familia lui a fost intotdeauna instarita.Bineinteles cine il vede va spune ca ii are din spagi. Si eu am masina si nu mi-am luat-o din foloasele necuvenite primite. Ca sa ajungi medic mare trebuie la inceput sa ai bani muuulti ca sa dai la altii.De-aia o mare parte dintre medici provin din familii cu bani. **Fur is for petting*** http://www.facebook.com/adoptiicaini?ref=ts http://www.facebook.com/adoptiicaini?ref=ts#!/profile.php?id=100001793812916 |
ai uitat sa zici ca medicul respectiv NU A LUAT<NU IA SI NU VA LUA SPAGA NICIODATA...
haidee,mai,chiar asa,oare marea majoritate a medicilor mari si buni sunt din familii instarite?? Crede-ma ca sunt si medici care au fost orfani,sau din familii care traiau de azi/maine si au ajuns medici fff buni si priceputi..si au avere cat nu poti aduna in 15 vieti de munca cinstita.Am si eu prin familion ceva legaturi cu lumea medicala si stiu cate ceva ....
sau poate Banatul o fi mai cu mot(fara urma de ironie sau altceva )si pe acolo medicii sunt chiar antispagari.??
Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
Merita sa bagati un ochi ....
karula spune:
citat din mesajul lui eumada Hi,hi..si mie mi-a luat mama cele doua masini,casa si-mi plateste vacantele.... Madalina Copiii gasesc de toate în nimic. Adultii, nimic în toate." |
"la cabinetul mamei mele"... ziceai in alt post.
Deci ce se scrie pe net despre mama ta? A luat sau n-a luat?