Asp opt(802)Felicitari emilia,cosminutza,ariana!
Raspunsuri - Pagina 15
MeAlex spune:
Emi, nu sunt in Bucuresti, plecam la mare, ne intoarcem luni noapte, iar marti am un test de 3 ore, il dau de acasa, dar nu pot pleca.
Cred ca ne vedem cand ai rezultatul la MTHFR, poate ai nevoie sa mergi la Fundeni si mergem impreuna.
Moni, stai linistita, o bolesnita buboasa tot ai. De ce esti dezamagita ca nu ai rubeola? Poti face vaccin anti rubeola.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Monique77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MeAlex Emi, nu sunt in Bucuresti, plecam la mare, ne intoarcem luni noapte, iar marti am un test de 3 ore, il dau de acasa, dar nu pot pleca. Cred ca ne vedem cand ai rezultatul la MTHFR, poate ai nevoie sa mergi la Fundeni si mergem impreuna. Moni, stai linistita, o bolesnita buboasa tot ai. De ce esti dezamagita ca nu ai rubeola? Poti face vaccin anti rubeola. Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot 3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane) |
Daca ma vaccinez pauza obligatorie e de 3 luni
Asa mi'a zis dr. Cocei cand mergeam la ea
Si nu mai vreau alte 3 luni
Nu mi'a dat prin cap, ca ma vaccinam cand am inceput si dipherelinul
Asta e
Daca o fi sa fie, voi avea mare grija 3 luni si nu ma voi aventura pe afara...
emilia.m spune:
Ok MeAlex. Vorbim la telefon zilele urmatoare oricum.
Maine e ziua cea mare, merg la eco la prima ora (adica 9). Am emotii si stress si fluturi in stomac.
5+
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto
Mihaelafalt spune:
Buna fetelor.
Moni ce faci acum mai mergi la socri?
Am fost la eco si nu ia-m auzit inimioara lui bebe fiindca bebe e cam de 5 saptamani, fata de saptamana trecuta cand se vedea saculetul acum se vede si vezicula vitelina si embrionul dar fara activitate cardiaca inca, azi as avea 6 saptamani si o zi.
Maine dimineata ma duc sa fac beta sa vedem care e evolutia la beta in dinamica si luni repet iar sa vedem cat creste.
Doctorita spune sa stau linistita ca ea nu ar vedea nimic care sa o puna pe ganduri dar sa facem beta pentru siguranta iar vinerea viitoare sa merg iar la eco.
Eu m-am decis ca saptamana viitoare marti, miercuri nu stiu exact cand sa vin la Bucuresti sa merg la Fundeni sa stau de vorba si cu doamna doctor Uscatescu si sa imi fac analizele obisnuite de acolo.
Stie careva daca se poate merge si fara trimitere si sa platesc consultatia? Ca nu pot lua trimitere de la medicul de familie fiindca mi-a dat reteta pentru clexane luna asta si nu mai pot lua si trimitere.
Emilia sper sa nu fii dezamagita maine daca nu ii auzi inimioara bebelui, tu oricum esti un pic si in urma mea.
Apropo nu ai facut cumva comanda de mai mult Medyn sa imi dai si mie?
Va pup pe toate de molipsire.
6+
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite (tratament cu clexane 0,4 aspenter 1 la 2 zile, femibion 1, magne b6, acifol, cetebe, arefam si nospa)
O sarcina pierduta la 6 saptamani si o sarcina extrauterina tratata medicamentos
MeAlex spune:
Tin pumnii! Sa imi dai un semn ca esti bine!
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
emilia.m spune:
Miha, am comandat o cutie de 30 capsule. 20 i le inapoiez lui MeAlex si urmeaza sa mai primesc la jumatatea lunii Septembrie o cutie de 90. Iti dau cu draga inima 5 pastile daca vrei, dar sa imi zici cum sa ti le trimit. Eu nu pot lua Femibion din cauza tiroidei (iod)
5+
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto
kmy_black spune:
neatza fetelor!!!
haideti la o !!!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!
IuliaCospy spune:
Neata dragelor,
pentru toata lumea! azi e ultima zi inainte de conceidu si abia astept sa treaca timpul, desi am o groaza de treaba!
Miha, fa si beta cum a zis dra, dar e foarte normal la varsta asta sa nu se vada activitatea cardiaca. Poate doar pe un aparat extrem de performant. Dr. meu are un junghi de ecograf din 1900 toamna, si inimioara am vazut-o abia pe la 8 sapt. Asa ca daca se vede clar evolutie de sapt trecuta, eu zic sa stai linistita si sa nu il necajesti pe bb ca el/ ea e foarte ocupat/a sa creasca.
Emi, tinem pumnii sa vii cu vesti bune de la dr. Nu te astepta sa vezi nici tu mai mult decat sacul in uter, ca nu prea ai ce asa de devreme, si sa nu fii dezamagita dupa!
Alex, cum a iesit analiza repetata ieri?
Moni, ce-ar fi sa mergi tu la un medic infectionist, ca tare mi-e mie ca ce ai tu nu are fata de boala contagioasa. Desi inca mai circula virusuri active de rujeola si rubeola, epidemiile propriu-zise sunt relativ rare pt ca majoritatea bb-ilor sunt vaccinati acum (ROR - anti rujeolic, oreion si rubeolic). Totusi n-am inteles cum au iesit valorile la IgM si IgG - ai sau nu anticorpi, sau e echivoc?
pe toate si va doresc zile fructuase
Monique77 spune:
'Neata fetele
Da Miha, mergem la socrii
Bubitele au mai trecut... Mai ales de pe fata
Ce e medyn asta? Tre sa iau si eu? Sau e suficient femibion ca si precautie?