Hai Maria! Bravo Dana, Ca_Mila, Roxi! (55)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Fetelor,dar voua cine v-a spus ca nu aveti voie fructe???
Aici din contra cica sa nu lipseasca din alimentatia mamei.Avem voie de toate dar cu masura.Si de avut grija sa zic asa doar la cele care ne dau noua balonare...ma refer la legume gen varza,fasole...
In rest DE TOATE dar cu masura.

Fleur,mersi de aprecieri!

Am vazut si eu poze multe,care mai de care.Avem copii frumosi,sa-i tina DD sanatosi si sa creasca mari alaturi de noi!

Mi-a ramas in minte parul fetitei lu Danett,care deja e copia fidela a mamei!

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

40+ sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ARUBA spune:

Fetelor am o intrebare, dupa o sapt de pauza de lohii m-am trezit acum pe seara cu ditamai hemoragia, seamana mai mult cu un ciclu fff abundent. E normal oare? Am 2 sapt de la nastere.

E posibil ca fata sa aiba colici doar ziua? NU mai imi doarme deloc, doar plange si motaie in brate, dar noaptea doarme cate 3-4 ore ft calma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Daconst, la prima sarcina mi s-a spus ca fructele si legumele proaspete fac colici si de aceea le-am evitat. In seara asta insa, o sa mananc.
Am mancat mazare, ciorba cu bors, porumb si nu a avut nimik. Doar nu o sa aiba de la fructe.
Va spun maine ce si cum a fost!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina_29 spune:

Buna seara mamici si burtici,
Am intrat pe forum sa va anunt ca la mine au inceput contractiile dc rezist doctorul ma asteapta maine dimineata la ora 7 dc nu la orice ora in noaptea asta,din pacate maternitatea de la spitalul Elias este inchisa pana maine dimineata pt sterilizare sper din tot sufletul sa nu se rupa apa.....
Va rog dc e cineva activ sa imi lasa un nr de tel pe pm pt a va anunta nasterea....

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Alina, ai PM. Nastere usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

aruba poate fi "mica menstra" - fleur cred ca a scris mai multe despre asta

daconst tin pumnii sa iasa cu alaptatul tura asta;
zi mi te rg tu cum luai/iei Floradix ul?

ramona sunt multe idei gresite are circula; una din ele e sa nu mananci.... o enormitate de lista..... cand alaptezi; fructele sunt pe lista aia din pacate

adarev dar il doare burta? se chirceste? ca dc nu, nu vad vreo problema ca nu a facut kk; stii ca la cei alaptati e normal si sa faca de 5-7 ori pe zi si sa faca odata la cateva zile (3-5 zile)

alina_29

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Fetelor de la furia laptelui am avut sanii angorjati, acum arata ok in schimb am o stare subfebrila (37.8) si ma doare fff tare un san. Si am observat ca s-a si inrosit pe alocuri, sub forma unor canale. Lohiile sunt ok, operatia la fel. Maine recoltez urina sa elimin si o posibila infectie urinara.

Eu am testat cate un cubulet din fructe zilnic. Si eu mananc doar compot, dar o sa incerc sa mananc si fructe crude. Oricum am emotii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Hai Alina!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Hai Alina, nastere usoara!
I-a lasat cineva nr de tel., ca i-as lasa eu, dar cred ca e tarziu si nici nu ii convine sa des sms la un nr de Canada.

Aruba, posibil sa fie mica menstruatie, am citit ca e in jurul zilei 12, plus minus, deci te-ai incadra. Am avut si eu si a tinut vreo saptamana , eram convinsa ca mi-a revenit ciclul, pana la urma tot nu mi-e clar daca e sau nu menstruatie propriu-zisa. voi intreba doctorita cand o vad la sfarsitul lunii, oricum pana atunci nu am nevoie de contraceptie. daca afli ceva in plus despre asta, zi-ne si noua te rog.
Despre colici: si pe al meu il doare burtica doar ziua, acum chiar, dupa ce a papat, il legan in carucior sa-l linistesc. Noaptea readoarme imediat dupa supt. Nu stiu care-i misterul.

Noi am fost in parc aproape 2 ore, a dormit continuu, s-a trezit la sfarsit ca ii era foame. Aici e din nou cald dar suportabil, nu mai e umezeala aia nesuferita si bate vantul.
Astept sa adoarma, sa pap si eu ceva.

Mami de Eric Ioan (21.06.2012)

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viairo spune:

Hai Alina!!!

Michelle, mersi!

37+

Mergi la inceput