gena unde in Fr stai? ca poate ti-o fac pachet pe sor'mea s-o ai de insotitor daca nu ai cu cine..ea e in Paris
am facut vinetele cu parmezan a la ninha ; cand le-am bagat la cuptor aratau super...sa vedem cum or iesi la gust..arata ca o lasagna vegetariana
nu am mai uns cu ulei vinetele cand le-am copt...le-am tinut in apa cum a spus ninha; pus dupa si uscat pe servetel..si am norocul sa am la aragaz 2 gratare ceea ce a fost super bine ca atunci cand m-am mutat am aruncat 2 tavi ca ruginisera si nu aveam pe ce sa le coc...ashea am taiat frumusel felii vinetele(3 la numar...au fost perfecte pentru vasul de yena pe care-l am)...si le-am pus pe toate la cuptor pana au prin coloare...parmezan nu am folosit in schimb am folosit un cascaval ff uscat(care are gust de parmeza) si mozzarela
de prinz vreau sa imi fac niste peste la cuptor pe care il voi manca cu otet si usturoi
dimi am mancat jambon cu paine de tarate si salata din rosii, castra si ceapa
si ca si gustare am balotat porumb fiert...nici nu vreau sa ma gandesc ce o sa ma fac...adik sunt...ca doar imi place mancare de porcine
Dragutzele mele, m-am intors.
Va pupicesc, mi-a fost dor de voi !
Am intrat pe fuga, n-am citit inca nimic, asa ca nu stiu ce-ati mai povestit.
Revin pe seara pt ca acum plec la cumparaturi .
CAPITOL NOU (176)