MONTIGNAC (175)...STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

moama ariel ce fel arata cheese cake-urile alea

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gena12 spune:

Multumesc de incurajare, fetelor.
Ariel o sa fac si eu, dar sapt viit, acum inca recuperez tortul ala...

Mergi la inceput

meeeeeeel nu te-ai intors???

child, cge voi nu mai spuneati nik?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Salutare fetele,

haideti la o fierbinte si aromataaaaaaa...

eu am fost matinala si am facut painica wassa ca sa am ce manca dimineata...

meniul de azi:
MD: 2 felii wassa+gem,iaurt 0%; cafea
P: ciorba de rosii cu perisoare
C: omleta cu salata de rosii
G: prune( multe)

Puisor o sa tin cont de sfatul tau( voi face linte)
Ce face Stefania, incepeti gradi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninha spune:

Hello!

Nu mai pot de sooooomn. ieri am baut prea multa cafea si n-am dormit azi-noapte .

Puishorule, vinetele cu parmezan se fac foaaarte simplu: vinetele (patru la numar)se taie pe lung in felii de max 1 cm, se lasa la scurs in apa cu sare o jum de ora apoi se usuca cu servetelul, se ung cu un pic de ulei, cu pensula, si se coc superficial pe gratar sau in cuptor, sau in tigaie teflon, fara ulei. din cateva rosii coapte se face un sos de rosii cu usturoi si busuioc. apoi ungi o tava mai inaltuta cu ulei de masline si pui straturi de vinete, sos de rosii, mozzarela, parmezan, iar vinete, sos de rosii, etc, pana le termini, deasupra sa fie stratul de branza, in final. bagi la cuptor 30 de min si gata!

Brindusikule, vad ca m-ai pus in tabel cu 64, dar sa stii ca am 63
Nu-i nevoie sa modifici, lasa ca o sa am scadere mai mare in septembrie

Ieri am mancat si eu linte, la P. am gasit la lidl, ca e saptamana greceasca, mai multe feluri de salate conservate la borcan, de linte, de fasole, de vinete cu rosii, o sa incerc in fiecare zi cate una. aia de ieri a fost buna.
din pacate aseara mi-a fost foame tare pe la 9 jumate si am mancat un ou fiert, cu o mana de marar, un castravete si ... o feliuta mica de paine

Azi am mncat la MD un fibrobar si un kefir, ptr P mi-am adus vinete cu parmezan de acasa, iar la C, bineinteles, trag nadejde ca voi manca fructe sau nimic. vom vedea...

O zi frumoasa!
va si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Ninha suna interesanta reteta ta de vinete... musai o prestez pana ce se termina sezonul lor.

Mergi la inceput

Buna
Meniul de azi:
MD: la fel ca ieri
P: salata+o felie de somon afumat+ 3 feliute mici de mozarella+ o lingurita de pasta de masline.
C: inca nu stiu, dar vreau ceva conform

ieri seara am mancat o portie mica de piept de pui cu legume si sorbet.

Chiar, vi se pare ca ora 20 este prea tarziu pentru cina? Eu ma culc in jur de ora 1, plus ca sotul nu ajunge mai devreme de ora 20 acasa.

Ah si aseara am comis-o am mancat impreuna cu sotul un ciorchine de strugure, pe la ora 22. Sunt tare dezamagita de mine, ca nu ma pot abtine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninha spune:

gena, hai ca nu-i chiar asa mare tragedie un ciorchine de strugure. mai ales daca nu l-ai combinat cu nimic. cel mult a facut sa pari un pic mai balonata dimineata, atat. e mai grav daca scapam in balarii cu altele mai rele: paine, dulciuri, grasimi...

Mergi la inceput

ninha nu am mai modificat de mult tabelul..o ramas de cand aveai 64

gena subscriu la ce spune ninha nu e mare tragedie de la strugure...eu personal nu ma balonez de la fructe si mananc intr-o veselie inainte de culcare+ am vazut ca daca mananc banana (Sau ceva fruct mai zaharos) inainte de culcare dorm mult mult mai bine

si ca intrebai de ora de cina...io chiar nu am asa ceva...atat timp cat e conforma poti sa o mananci si la 1 noapte...

meniul meu azi:
Md:2 felii paine tarte cu icre
G: 2felii paine cu tarate cu brinza cu muschi de vita (imi era foame dupa micul dejun)
P: ciorba de perisoare
g: cred ca banana ca ma duc la aqua
C: snitel cu salata de varza rosie

Mergi la inceput

Nu ma alonez de la fructe si as manca tone
M-ati mai linistit...

Alta intrebare:
Cine face sau a facut Aquagym? As vrea sa ma inscriu la cursuri din sept, insa nu stiu daca se merita, nu as avea voie sa asist decat o data pe sapt. Nu cumva e prea putina miscare?
Intreb pentru ca as putea sa ma inscriu si as face economie de o sedinta pe luna, dar as putea sa merg si la orele cu bilet, dar nu in ambele forme.
Mai bine suplimentez si cu ceva sala?

Mergi la inceput