Bulgarasi de ianuarie-februarie 2013!!(cap13)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xtraordinary spune:

va rog, va implor nu mai spuneti nimic de mancare chinezeasca!

eu chiar n-am avut pofte, nici greturi, dar daca mai continuati cu mancarea chinezeasca o iau razna sa caut un restaurant!

Magda te citesc :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mys spune:

xtraordinary - merci, eu sunt matinala de cand cu caldurile astea dar de obicei nu apuc sa stau pe net din cauza lui Matei, papam, dusuri, strangem prin casa.. ne apuca pranzul pana luam si noi o pauza.
ella - eu sunt la o aruncatura de piatra, la rond Baba Novac asa ca poate ne vedem sa impartasim impresii (la o saorma sau mcflury )

Fetelor, despre ce supa acrisoara-iute vorbiti ca ma faceti sa salivez ?? Eu am chemat-o azi pe mama sa-mi faca niste fasole cu costita afumata

PS - cum fac sa apar si eu in lista gravidutelor ??? DPN 20 ian 2013 ???

Mercic

Mami lui Matei si burtica 15+

http://matei-sansalaviata.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crismac spune:

Ce mult ati scris !
Eu nu prea mai am curaj sa fac nimic . Mi se pare ca timpul trece prea greu pana maine la eco . Mi-e o frica de nu mai pot . Nu pot sa cred ca ar putea fi aceeasi problema ca la Ionut . Trec printr-o perioada de razvratire impotriva lui Dumnezeu . Nu poate sa-si bata joc de noi asa , iar ! Imi vina sa plang de ciuda ! Imi pare rau ca ...

www.gradinacris.blogspot.com
18 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

Citat:

Mercic

esti in istutza!!!am sa incerc sa fac completarile mai spre seara sau maine dim cel tarziu!!!is putin prinsa cu agricultura!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns majia spune:

Camcris, curaj, o sa fie bine maine la eco, trebuie sa fie bine .

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubblegum spune:

Citat:
citat din mesajul lui kmy_black

Citat:

Mercic

esti in istutza!!!am sa incerc sa fac completarile mai spre seara sau maine dim cel tarziu!!!is putin prinsa cu agricultura!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!

Mny, lol, modificam in acelasi timp si la un moment dat era Mys de 2 ori pe listuta :)

16+ cu little bubble

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubblegum spune:

Eu am fost azi la job sa imi iau 'desfasuratorul' pentru urmatorul an si, surpriza, daca in iunie cerusem 10 ore de psihoterapie azi ma trezesc cu 22, ceea ce in situatia mea acutala refuz sa accept!Pe langa asta sunt doar 10 din cazurile mele de anul trecut restul cazuri noi iar cazurile noi sunt cele mai grele la inceput cel putin din punctul meu de vedere. Barbate-miu ca sa accept sa accept (cu cat mai multe ore cu atat mai multi bani..) dar eu simt ca nu pot si totodata nu vreau sa mai depun atat de multa energie si concentrare macar pana in aprilie, dupa om vedea ce va fi.

Cris, e normal sa iti faci griji pentru maine, dar sunt toate grijile tale fondate? Nu este o regula ca ceea ce s-a intamplat in trecut sa se repete in viitor. Incearca sa nu pui carul inaintea boilor ia totul pas cu pas, asteapta sa vezi rezultatul si apoi reactioneaza. Te gandesti ca poate fi aceeasi problema ca la ionut, la fel poate fi o eroare medicala, o interpretare gresita a unor analize, un unghi ciudat care a dat acea concluzie. Stii cum se zice ca un gand atrage cu sine altul si apoi altul si iar altul si te trzesti intr-un paienjenis de ganduri autoimpuse. Inecarca sa intrerupi sirul asta de ganduri si sa astepti pana cand ai alte date concrete.
Eu iti tin pumnii, ai sa vezi ca va fi bine, de abia te astept sa ne spui ca a fost totul o alarma falsa!

Blue, m-am razbunat azi, am fost si mi-am luat si eu ceva dulce astept sa termin mesajul asta sa pot savura (adica indesa cu fotza) mai bine:)

Maggie, avantaje si dezavantaje ale statului la bloc, ardeii aia copti . la cum stau eu intre campuri poate doar de lapte sa mi se faca pofta si sa se indure de mine vreo vacuta invecinata, in rest nimic...

Majia, aschiutza si fetele din Olanda, poate pe viitor ne intalnim si noi sa ne cunoastem, undeva la jumatatea drumului, asta asa ca plan de viitor nu neaparat foarte apropiat. sa vedem cate sid e pe unde ne mai strangem.

16+ cu little bubble

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardna11111 spune:

Crismac, sunt convinsa ca o sa fie bine. E vb de lemon sign/. spina bifida aia? cate procente de risc exista? gandeste-te putin asa ca procentul ca sa fie este f mic.Maine faci triplu test? are multe reultate false...ala nu e un diagnostic . Nici nu stiu ce sa te sfatuiesc sa faci..ca stiu ca e greu :(. Sunt multi doctori care nici nu mai recomanda TT din cauza rezulatetlor eronate...Capul sus, roagate la DD, o sa fie bine ai sa vezi

UM 26-04-2012; DPN 31-01-2013 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blue_sea spune:

Deci supa a fost geniala! Acum ar merge putin

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardna11111 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Blue_sea

Deci supa a fost geniala! Acum ar merge putin

16+

te invidieeeez...altii muncesc si tu faci nani :(((