Bobocei de sept-oct 2012 (23)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lalu85 spune:

Hello burticute
Noi suntem bine, bb este un nazdravan este asa de mare incat la fiecare miscare am senzatia ca o sa mi se sparga burtica este ff haios si mor de dragul lui
Adina, imi pare ff rau ca ai avut astfel de experienta neplacuta....sa stai linistita in pat sa nu faci nici un fel de efort
Kytana, multumim pentru informatiile pretioase

lalu85 38+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivette spune:

Oooof, Adina. Bine ca nu a patit bebe nimic.

Eu am ajuns acum de la dr. Mi-a luat pt culturi din col si a verificat si colul. A zis ca se simte ca am fost cuminte. E putin moale, dar normal pt aproape 34 saptamani, dar se simte muuuult mai bine ca acum 2 saptamani, asa ca sa continui cu odihna.

Mai merg peste 2 saptamani.

Ma bag sa ma uit la gimnastica.

33+ Maya

Mergi la inceput

Fetelor, mi-am dat seama de ce sunt stricata la burtica, adica mai degraba scunele sunt moi(scuzati detaliile) am colonul iritabil...aseara am mancat niste paste cu branza grasa de oi si ma durut in partea stanga sub coaste de nu mai stiam ce sa fac....eu am mai avut probleme cu, colonul si inainte de sarcina dar de cand am ramas gravi si pana acum nu am mai avut nici o problemuta.... trebuie sa tin putin regim ca sa-mi revin....

lalu85 38+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielabejan spune:

salutare burticutze!
adina mare grija de tine, stai cumintica la pat si cum spunea si kytana gandeste-te inainte la tine si la bebe caci acum pe ultima suta de metri chiar sunteti cei mai importanti si stresandu-te nu rezolvi nimic in nici o parte, din contra doar se poate inrautati situatia. si multa sanatate
lalu ma bucur k esti bine si bebe este asa vioi, asa si trebe sa fie k doar stie el k e bine acolo in burtica
Olivette felicitari pt rezultatele bune de la analize, bravo tie, stai in continuare cumintica si tu si bebe veti ajunge linistiti poate chiar la 41 de saptamani
carmen si restul fetelor care tre sa suportati calduri infernale, multa bafta si sa dea domnul sa aveti parte cat mai curand de o serie de ploi bune, nu doar picaturici.
madaiulia felicitari pt cele 33 sapt, incearca sa stai cat mai cumintica si totul va fi bine in continuare, la noi nu tre sa nasca nimeni inainte de termen sau de cezarienele programate
adrianadana cred ca toate avem momente cand suntem plangacioase, agitate, hormonate, dar poti sa scrii linistita orice te apasa aici nimeni nu se supara k toate stim cum e perioada de gravidutza, asa k indrazneste cu curaj sa ne impartasesti din ofurile tale.
mihaela spor la treaba sa ne pui poze cu ce ai mesterit pt bebe.
elfica cand mai doarme mititica sau mai ai un moment de respiro te asteptam cu drag, sa ne delectezi cu randurile tale
ramona_bm cu o asa mandra in casa cred ca trece mult mai repede timpul pt tine k si gravidutza si sper sa fie la fel de liniste si pace si dupa ce nasti si elisa sa isi intampine cu mare drag surioara, lucrul pe care il doresc tuturor mamicilor care vor avea 2 prunci acasa dupa nastere si daca nu rezolva rds-ul treaba sa ne spui k ne mobilizam si le virusam reteaua vedem noi ce facem k sa actioneze mai prompt caci noi avem treaba aici nu gluma.
anka vb kytanei si eu o bateam pe tanti aia, pe mine ma ingrozeste numai gandul de a avea un ac in mine, dar daca ar fi trebuit sa ma intepe de 3 ori cred ca ma ridicam si plecam sau o si pocneam de teama acelor alora, bv tie k nu esti k mine.
bob_pixel esti o adevarata gospodina si ti-am vazut pozele si pot spune k ai o silueta de invidiat, iar mancarica ta suna deliciossi spor la lucru, sa nu te certe sefu.
kytana utile informatiile tale, maine am sa merg si eu la cursul de alaptat, sper sa primesc si eu info utile si de la astia de aici.
patricia sper sa iti revii repede si sa scapi definitv de intixicatia asta
paula tine-o tot asa, acelasi program sexy il am si eu azi, deci spor la vizionat.
mirabela cu mancarea nu e asa dramatica situatia k gatesc cu placere orice imi place, uneori mai raman in pana de idei, dar asta e, prajiturile nu is punctul meu forte si imi plac mult cele facute in casa, dar de cele mai multe ori cand ma incumet sa fac vreun dulce nu is multumita de ce imi iese, ale altora intotdeauna parca is mai gustoase, dar chiar sper k bebe sa ma faca mai indemnatica si intr-ale prajiturilor
pt toata lumea

32+ Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_m51981 spune:

Buna fetelor!Buna idee cu deschiderea a doua ferestre..intr-una vezi ce scrie si intr-una scrii..eu uitam numele si mai ales cine ce spunea:P
Mersi pentru informatii Kytana..foarte utile
Anidaz, imi pare rau ca ai cazut, sper ca esti bine si ca si socrul tau isi va reveni, mai ales moral.
Sotul meu cand isi face dus...zici ca ne-am luat piscina...e in baie pe jos numaiiiiiiiiii apa si ii e lene sa dea cu mopul...si mereu imi e frica sa nu alunec, o sa ma intind intr-o zi pe jos ...si sa ii spun ca am cazut...sa se sature!!!!! Cred ca raman vaduva:))))Doamne zici ca sunt copil nu ca eu o sa fac un copil!
Maine am si eu morfologia de trim 3 si ma duc si la dr sa vedem ce mai zice...poate reusesc sa vb cu el de cezariana...vreau sa il intreb si cand ia concediu..nu ca m-ar interesa sa merg cu el:)) ci sa fie naiba in zona cand nasc:P

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_m51981 spune:

AM uitat semnatura
32+.....pana maine mai sper ca va fi ..si ca s-a inselat dr la morfolofia de trim 2....desi slabe sanse:D.

Mergi la inceput

Fetelor, eu am bagat masina de facut painica in functiune si sper sa-mi si iasa....am primit-o de la nasi cand am facut un an de la casatorie si am incercat arunci sa facem painica dar nu ne-a iesit si azi am zis sa mai incercam o data...pana acum se prezinta bine, sper sa iasa k mi-e deja pofta

lalu85 38+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kytana spune:

Mari te asteptam cu vesti bune de la morfo

Lalu, ia uite ce harnicuta esti tu! Eu sunt fan paine facuta in casa, sa imi spui si mie cum a iesit.

Adina, of, vai de fundul si piciorul tau! Cum mai esti acum? Te simti mai bine?

Eu cred ca pic iarasi in butoiul cu melancolie Astazi m-a apucat plansul din orice. De exemplu noi daca plecam pe Cinciloi nu avem cum sa il luam; ma uitam astazi la el cum dormea mititelul si m-a apucat plansul la gandul cail parasesc
Acum pe seara am vorbit cu dl Pinguin si nu prea are cum sa stea mai mult de maximum 15 oct. Deci clar nu prinde botez, sper sa nasc la termen macar sa il vada pe bebe. Ma deprima tare rau departarea asta Iar caldura maface sa imi ies din fire Iertati neuronul trist, probabil ca pana maine voi vedea lucrurile altfel, dar cateodata ma simt asa de singura...

32+ cu

-= Love life, live love =-

Blog de neuron insarcinat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mlhaela spune:

Vai vai Adina, lasa ca vei avea ce-i povesti lui bebe cand mai creste (aventurile lui mami din timpul sarcinii) - poate ar fi bine sa le notezi sa nu le uiti :P. Imi pare rau in primul rand pentru atitudinea socrului tau, dac-ar fi mai optimist si mai doritor sa traiasca poate ar trece mai usor peste toate. Poate la moralul lui ar trebui sa lucrati putin.

Fetelor, voi pune poze cand voi termina, deocamdata azi le-am croit doar si am facut un rand de aparatori; mie imi place cum au iesit.

No c-am uitat deja ce-am mai vrut sa scriu :).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mlhaela spune:

Kytana, chiar nu se poate face nimic sa-l luati pe cinciloi cu voi? Nu stiu prea multe despre el, daca il va afecta despartirea de tine, dar cu siguranta pe tine da. Asa ca...poate reusiti sa-l luati cu voi.
Cat despre Dl. Pinguin, imi pare rau ca asa putin poate sa fie langa voi, dar crede-ma ca lui ii va fi mult mai greu acolo. Voi macar veti fi amandoi acasa (tu si pingu junior), el va fi singur si departe de casa. Plus de asta, ne vei avea si pe noi . Pupici dulci sa-ti revii.

Mergi la inceput