Va rog raspunsuri Colangiocarcinom tip4 (2)
Raspunsuri - Pagina 4
flavia maria spune:
Dl. prof. dr. Andreica spune ca e mai bine...poate pentru incurajare, nu stiu ce sa cred...
varice esofagiene s-au vazut la CT si acum 2 luni , chiar daca la RMN nu au scris...totusi la endoscopie nu s-au vazut aceste varice...nici nu stiu ce sa mai cred...dar oare "Traiecte venoase de circulatie colaterala perigastrice" care apar in primul RMN nu sunt tot varice?
Ascita este un "element" nou, a primit tratament pentru ea (ceva pastilute...furosemid sau asa ceva)...
Deocamdata ma bucur ca nu are dureri..doar un disconfort abdominal...dar nu dureri...
Multumesc pentru raspuns...
are mama 2 baieti : ANTONIO MIHAI (29.05.2004) si ALEXIAN GABRIEL (07.11.2006)
zmotocel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui flavia maria Dl. prof. dr. Andreica spune ca e mai bine...poate pentru incurajare, nu stiu ce sa cred... varice esofagiene s-au vazut la CT si acum 2 luni , chiar daca la RMN nu au scris...totusi la endoscopie nu s-au vazut aceste varice...nici nu stiu ce sa mai cred...dar oare "Traiecte venoase de circulatie colaterala perigastrice" care apar in primul RMN nu sunt tot varice? Ascita este un "element" nou, a primit tratament pentru ea (ceva pastilute...furosemid sau asa ceva)... Deocamdata ma bucur ca nu are dureri..doar un disconfort abdominal...dar nu dureri... Multumesc pentru raspuns... are mama 2 baieti : ANTONIO MIHAI (29.05.2004) si ALEXIAN GABRIEL (07.11.2006) |
pe primul rmn nu sunt valori numerice pt tumora, de asta ziceam ca nu pot fi foarte exacta. daca dl prof a vazut ambele imagini si zice ca e mai bine, probabil asa e.
traiectele acelea venoase, ai dreptate sunt tot varice. doar ca perigastrice si esofagine pt mine sunt diferite. erau semne de hipertensiune portala inca de la inceput (ficat marit, splina marita, vasele hepatice in tumora).
flavia maria spune:
Adina multumesc
Dl. profesor nu a vazut imaginile... a facut doar o comparatie intre cele doua rezultate. Imaginile de la primul RMN sunt interpretare de dr. de la oncologie iar la cel de-al 2lea de dr de Clinica Medicala 3...probabil ca exista si o diferenta de experienta intre cei doi medici...
Eu am interpretat faptul ca a fost masurata ca fiind un lucru bun...la primul RMN am avut impresia ca nu s-a putut masura tumora, acum am crezut ca s-a localizat "s-a adunat" cumva...nu stiu, eu gandesc "babeste" nu am cunostinte teoretice si experienta practica...
Medicul care a interpretat acum RMN -ul i-a facut CT acum 2 luni si la CT a scris exact la fel: "Exista dilatatii varicoase in jurul cardiei"...la o zi dupa acest CT tata a facut RMN si rezultatul a fost cel pe care l-am scris la inceputul subiectului..De asemenea, inainte de CT a facut endoscopie si i-a iesit bine..fara varice...Pe scurt doar acest dr a vazut pana acum aceste varice...sunt confuza si mi-e cuida ca sunt momente in care imi pierd incredrea in acesti medici...n-as vrea sa scriu asta dar simt o stare de nesiguranta, de bajbaiala...Pe de alta parte ce as putea sa mai fac? nimic...decat sa astept...
Multumesc Adina!
zmotocel spune:
la endoscopie este posibil sa nu se vada varicele esofagiene datortia pozitiei, daca nu sunt foarte mari etc. pe ct e posibil sa le vada mai ales daca a fost injectat contrast.
parerea mea..... avand in vedere celelalte semne de hipertensiune portala, varicele esofagiene cel mai probabil ca exista.
ancadragoman spune:
Fetelor,cum sunteti?
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
ancadragoman spune:
Am gasit asta si ma gandesc ca nu are ce sa dauneze,nu?
Licoarea ce ne-ar sc#259;pa de co#351;marul chimioterapiei
Zilnic, în jurul nostru mor strivi#355;i de necru#355;#259;toarea boal#259; canceroas#259;, prieteni, rude sau colegi. Cu to#355;ii î#351;i leag#259; speran#355;ele de chimioterapie, metod#259; terapeutic#259; folosit#259; în lumea întreag#259;, crezând c#259; aceast#259; metod#259; îi va ajuta s#259; scape de cumplitul flagel. Este cutremur#259;toare suferin#355;a bolnavilor de cancer întâlni#355;i în sec#355;iile de oncologie! Am cunoscut atâ#355;ia bolnavi de cancer care înfrunt#259; efectele secundare ale acestei terapii, adulat#259; #351;i dispre#355;uit#259; în egal#259; m#259;sur#259;... Uneori, dup#259; mult#259; suferin#355;#259;, rezultatele chimioterapiei au prelungit via#355;a unor bolnavi. Alteori,celula canceroas#259; hr#259;p#259;rea#355;#259; n-a mai dat nici o #351;ans#259; bolnavilor. O alternativ#259;...Dup#259; ce ani de zile au spus pacien#355;ilor c#259; aceast#259; terapie (chimioterapia) este singura cale pentru a încerca s#259; se elimine cancerul, medicii de la Clinica John Hopkins din Statele Unite s-au hot#259;rât s#259; prezinte #351;i calea alternativ#259; de tratament a cancerului. Într-un studiu, ace#351;ti temerari speciali#351;ti, au prezentat efectele negative ale chimioterapiei. Printre altele, cercet#259;torii men#355;ioneaz#259; c#259; tratamentul prin chimioterapie care presupune "otr#259;virea" celulelor canceroase cu rat#259; mare de cre#351;tere sunt distruse #351;i alte celule cu cre#351;tere rapid#259; din m#259;duva spin#259;rii, tractul gastro-intestinal etc., iar organe importante cum ar fi ficatul, inima, rinichii sau pl#259;mânii sunt iremediabil afectate. Speciali#351;tii renumitei clinici au demostrat c#259; o metod#259; modern#259; în lupta cu aceast#259; cumplit#259; boal#259; poate fi aceea a înfomet#259;rii celulei canceroase. De aceea medicii au prezentat alimentele care trebuie evitate, tocmai pentru a împiedica celula canceroas#259; s#259; se multiplice
.Dar exist#259; un miracol anticancer, p#259;strat în mare secret.
O surs#259; de mare încredere, Eugen Giurgiu, roman, doctor în biochimie cu competen#355;e în fitoterapie #351;i nutri#355;ie, ne-a transmis o informa#355;ie care ne-a t#259;iat respira#355;ia! Dou#259; ingrediente la îndemâna oric#259;rui bolnav de cancer reprezint#259; o alternativ#259; s#259;n#259;toas#259; la chimioterapie. . Timp de trei ani, în America, s-a experimentat un produs natural, foarte simplu #351;i foarte eficient, pe un lot de 70.000 de subiec#355;i. Rezultate remarcabile.
O limonad#259; a fost administrat#259; bolnavilor de cancer: celor care au f#259;cut chimioterapie, dar #351;i unui num#259;r semnificativ din lotul martor,care n-a început acest tratament. Rezultatele au fost uluitoare:starea de s#259;n#259;tate a bolnavilor din fiecare grup#259; s-a îmbun#259;t#259;#355;it în mod remarcabil #351;i boala n-a mai recidivat. În cazul bolnavilor care se temeau c#259; zilele lor sunt num#259;rate, boala n-a avansat #351;i nu s-au observat metastaze. Tratamentul este benefic #351;i ca metod#259; de preven#355;ie. Preparatul poate s#259; ucid#259; celulele canceroase #351;i este de 10.000 de ori mai eficient decât chimioterapia. L#259;mâia are numeroase propriet#259;#355;i terapeutice #351;i studiile au dovedit c#259; modestul fruct este un remediu împotriva cancerului, remediu verificat în diferite forme de cancer. Dup#259; mai bine de 20 de probe de laborator, realizate începând din anii 1970, frotiurile au ar#259;tat c#259; extractul de l#259;mâie distruge celulele maligne în 12 tipuri de cancer, inclusiv cel de colon, de pl#259;mâni, de sân, de prostat#259; #351;i de pancreas. În compara#355;ie cu produsul Adryamicin, un drog chimioterapeutic, folosit în mod uzual, extrasul din l#259;mâie cu bicarbonat ac#355;ioneaz#259; de 10.000 de ori mai bine, încetinind cre#351;terea celulelor canceroase, spun speciali#351;tii. #350;i mai uimitor este faptul c#259; limonada aceasta distruge doar celulele maligne, dar nu le afecteaz#259; pe cele s#259;n#259;toase.
În privin#355;a bicarbonatului de sodiu, acesta schimb#259; PH-ul corpului #351;ise afirm#259; c#259; este de mare folos în toate formele de cancer.
Mod de preparare
Extrasul de l#259;mâie cu bicarbonat, alternativa natural#259; la chimioterapie se prepar#259; astfel:- într-un litru de ap#259;, se fierbe timp de un minut, coaja unei l#259;mâi, apoi se las#259; la macerat, de seara pân#259; diminea#355;a.- în diminea#355;a zilei urm#259;toare, lichidul se filtreaz#259;. În acest macerat se stoarce sucul l#259;mâii, se adaug#259; miere (dup#259; gust) #351;i o linguri#355;#259; de bicarbonat.
Bolnavii trebuie s#259; consume zilnic un litru de limonad#259; preparat#259; în acest mod. De asemenea, leacul miraculos se poate administra preventiv, fiind un tonic pentru întregul organism.
poze si filmulete
povestea nasterii
RAMONELLA spune:
Salutare...
Mama tot asa...rau...cu perfuzii...i-a facut drenaj la caile biliare ca era f galbena...stiti,poate sunt deplasata,dar parca astept o minune de la Dumnezeu...ma gandesc ca daca a inviat oameni din morti,poate sa faca o minune si sa o vindece pe mama...dar credinta noastra cred ca e prea mica...tot caut in continuare remedii,am gasit Zeolit lichid,care zice ca e f bun...deocamdata nu a venit,desi am facut comanda.Dar nu stiu daca va vrea sa le ia,sunt picaturi...i-am facut si limonada aceea cu bicarbonat,dar nici nu a vrut sa auda de ea,ca ii face acid si oricum nu o poate bea...i-am cumparat apa alcalina,cu ph 9,care orium reduce aciditatea si greata...ea a zis ca i-a facut aid mare si nu mai bea...pe cand gasesc o solutie cat de cat care imi mai da o raza de speranta,totul se naruie...
flavia maria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui RAMONELLA Salutare... Mama tot asa...rau...cu perfuzii...i-a facut drenaj la caile biliare ca era f galbena...stiti,poate sunt deplasata,dar parca astept o minune de la Dumnezeu...ma gandesc ca daca a inviat oameni din morti,poate sa faca o minune si sa o vindece pe mama...dar credinta noastra cred ca e prea mica...tot caut in continuare remedii,am gasit Zeolit lichid,care zice ca e f bun...deocamdata nu a venit,desi am facut comanda.Dar nu stiu daca va vrea sa le ia,sunt picaturi...i-am facut si limonada aceea cu bicarbonat,dar nici nu a vrut sa auda de ea,ca ii face acid si oricum nu o poate bea...i-am cumparat apa alcalina,cu ph 9,care orium reduce aciditatea si greata...ea a zis ca i-a facut aid mare si nu mai bea...pe cand gasesc o solutie cat de cat care imi mai da o raza de speranta,totul se naruie... Ramonel,mami de Bea(08.11.2007) si Raul Gabriel(13.06.2011) 2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot tratament aspenter 1/zi,femibion 1/zi,acifol 1/zi,magneB6 2/zi,utrogestan 400,clexane 0,4 In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!" |
Ramona, draga mea...offf ce greu e!!! Tot ce putem face este sa fim alaturi de ei...
din 4 pana 6 august vor fi aduse la o manastire langa Turda (nu mai stiu exact locatia) Moastele Sfantului Nectarie...noi mergem probabil in 4 (e intr-o sambata) si se face si Maslu...daca vrei poti sa vii cu noi ...si DA, DUMNEZEU FACE MINUNI!!! TREBUIE SA CREZI!!!
MA GANDESC LA TINE SI ITI DORESC MULTA PUTERE!
DUMNEZEU SA NE DEA PUTERE!!
flavia maria spune:
Monica cum esti?
ancadragoman spune:
Ramo imi pare fff rau.
fetelor vedeti ca s-a deschis subiect la umanitare pentru Monica,are nevoie de noi
poze si filmulete
povestea nasterii