** Delfinasi jucausi la a doua aniversare (86)
Raspunsuri - Pagina 18
rodyka spune:
FELICITARI, SORINA!!! BINE-AI VENIT, ELENA, IN ZI DE SARBATOARE MARE!
vad ca a facut treaba buna motata de garda , asa emotii am avut toata noaptea, mai ales ca la un moment dat nu-mi mai mergea netul si eu stateam ca pe ace sa vad daca mai zice Sorina ceva pe fb
Isa (19 iunie 2010) si Maria (26 iunie 2001)
poze iulie 2012
ochidut spune:
Scuze, sunt in urma rau cu urarile
In primul rand, bine ai venit pe lume ELENA Sa iti dea Dzeu tot ce e mai bun si frumos!
Si acum LA MULTI ANI pentru
ANDRA
CLARA
ANDRE
ALEXANDRU RADU
SARA
SEBASTIAN
BIANCA
STEFANIA
TUDOR
ARIANA
Sa cresteti mari, sanatosi, voiosi, sa va bucurati de o copilarie minunata si parintii vostrii de voi. In special pentru Bianca acomodare rapida cu surioara, sa aveti grija una de alta, sa va jucati frumos si sa ii umpleti sufetul de bucurie mamei voastre.
Maurice va pup si pe voi, sa ii dea Dzeu Sarei tot ce e mai bun si frumos pe lume. Cred ca ti-a zis sotul, am vazut-o in parc, e atat de dulce si finuta
de Larisa Ioana 24.06.2010
ochidut spune:
Stefania, te-am pus si pe tine in lista cu copii. Daca tot te-am pus asa, sa te bucuri si tu de copilaria lor
histamina spune:
Va multumesc mult pentru urarii.
La multi ani tutror sarbatoritilor!
sanatate si mult noroc!
am fost la mare, in 2 mai, unde l-am sarbatorit pe strumf.
a fost fain de tot.numai in apa a stat,deh,ta-su scafandru,cu cine sa semene?
am stat la cort. pt el o experienta faina, pt mine nu mai e,cel putin nu asa,cu strumf .
pe 3 august l-a muscat un caine,chiar de ochi,asa ca in toate pozele de pe 4 apare cu ochiul drept vanat.
rodyka spune:
la multi ani, Ariana!
dupa o noapte cu emotii, va invit la o cu gust de... vacanta! . azi e prima zi, asteptam sa se trezeasca fetele sa iesim la colindat orasul mai pe indelete, ca ne e dor
ieri am fost toata ziua la piscina unui vecin (adica are inafara orasului o casuta minunata, cu pomi, gradina, am pus poze pe fb), asa de bine a fost! no bine, ca eu nu m-am balacit ca avea apa 2 metri , dar a fost bine pentru delfinasele mele care n-au mai iesit din apa caldaaaa. Isa n-a mancat mare lucru de grija apei, eu am gustat din fructe care nici nu stiam ca exista . daca stiam ca e asa de frumos acolo, de cand mergeam! ca vecinul ne tot cheama de anul trecut
Isa (19 iunie 2010) si Maria (26 iunie 2001)
poze iulie 2012
ochidut spune:
Vai Oana ce patanie. Patanie e chiar putin spus.....nu pot sa cred. Bine ca s-a intamplat acum, in oras si fara voi in masina. Parca se tot tin ghinioane din astea dupa voi, mai ales cand va faceti planuri de vacanta. Sper sa se rezolve rapid si muuuult spor la serviciu!!!!. Noi plecam in Thassos pana la urma, incepand cu 25 august, cine stie.....poate va corupem
Bine ca e o epopee cu avansul care trebuia sa il platim...care l-am platit de altfel prin Western Union si aia de acolo au nu stiu ce probleme pretind ca au cu sistemul si inca nu i-au eliberat banii proprietarului banii de vreo 3 saptamani. Dar ei sunt foarte calmi, ca doar sunt greci, isi fac siesta
ochidut spune:
Adriana, nu stiu oricum daca mai citesti...si o sa iti scriu mai mult pe mail. Te imbratisez cu drag si iti sunt alaturi cat iti poate fi cineva virtual acum. Dar din pacate oricate vorbe frumoase ti-am spune noi, trebuie sa gasesti putere in tine sa treci peste starea asta. Nu pot decat sa intaresc ce ti-au spus si celelalte fete, e normal ceea ce simti, nu esti tu o mama denaturata si te rog sa nu mai spui asta niciodata!!!!! Nu sunt cuvinte aruncate in vant, chiar cred ca esti o mama minunata pt fetele tale, gandeste-te numai cate sacrificii ai fost dispusa sa faci pentru ele. Si iarasi nu sunt cuvinte aruncate in vant, cand cele mai multe dintre noi spunem cat de mult te admiram pt cate ai facut si prin cate ai trecut, tu singura. Numai asta si spune destule despre ce fel de mama si om esti. Poate ca e mai bine sa iei o pauza, desi eu as vrea tare mult sa fii alaturi de noi Dar poate ca e buna o pauza ca sa te aduni, cu mintea si sufletul.
Te pup si nu uita ca iti suntem alaturi, te rog mult nu ezita sa intrii oricand sa te destainui aici, sa ne ceri ajutorul
racusor2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rodyka FELICITARI, SORINA!!! BINE-AI VENIT, ELENA, IN ZI DE SARBATOARE MARE! vad ca a facut treaba buna motata de garda , asa emotii am avut toata noaptea, mai ales ca la un moment dat nu-mi mai mergea netul si eu stateam ca pe ace sa vad daca mai zice Sorina ceva pe fb Isa (19 iunie 2010) si Maria (26 iunie 2001) poze iulie 2012 |
felicitari!!! bine ai venit pe lume micuta Elena!!!!
racusor2010 spune:
hello
am inceput si eu serviciul, dupa 2 saptamani de concediu...greu tare copilul a ramas la bunici, i-a placut mult acolo, ii place cu bunica, asa ca , vazand ca in Bucuresti iar vin temperaturi astronomice, am hotarat ca e mai bine pentru el acolo...chiar nu a ripostat, i-am explicat, l-am intrebat zilnic daca vrea si a zis ca vrea, asa ca l-am lasat...greu tare, ce sa zic, ieri am plans langa el cand dormea, doar la gandul la dorul de el masina era goala fara el, casa este goala fara el...abia astept sa il aduc acasa!
au fost 2 saptamani de relaxare, nu am facut nimic, dupa saptamana in turcia am stat la bunici, doar relaxare...cate o vizita pe ici pe colo, in rest, relaxare maxima....aveam mare nevoie de odihna!
Oana sper sa rezolvati cu masina si sa plecati linistiti in concediu
Adriana imi pare rau sa te simt in starea asta, sper sa mai vii pe aici, sa ne mai citesti! cum ziceau si fetele, e o stare normala prin care treci, plus ca poate fi depresia post natala, ai doi copii mici, au fost bolnavioare, treaba multa la serviciu, uneori probleme cu banii, imi aduc aminte din anii trecuti ca te supara sotul, soacra, deci s-au adunat multe si te cred ca nu mai poti! dar trebuie sa iei o pauza, eventual sa vezi un psiholog, pentru ca ai nevoie de ajutor sa mergi mai departe! depresiile postnatale sunt normale la mamici si nu apar neaparat imediat dupa nastere! te rog mult sa fii tare! esti o mamica nemaipomenita pentru micutele tale, sunt cel mai frumos lucru din lumea asta!! te pup tare tare
ma intorc la munca, cu un cheeefffff......
bamboletta spune:
Salutare mamici si delfinasi
Sorina felicitari sa va traiasca printesa ! Elena bine ai venit pe lume !
La multi ani sarbatoritilor de ieri Tudor si Denis Gabriel ! sper ca nu am uitat pe nimeni.
Adriana- te imbratisez cu drag si iti doresc multa putere..esti cea mai buna mama pt fetele tale !