** Delfinasi jucausi la a doua aniversare (86)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

clar nu mai pot tine pasul cu voi la scris
dar macar la citit sa fiu la zi

Adriana daca asta simti ca trebuie sa te retragi eu sustin decizia ta dar vreau sa zic "felicitari, pentru curajul de a avea 2 fetite la o diferenta atat de mica!"
eu nu am acest curaj tocmai pentru ca stiu ca as fi depasita si cu 2 copii mici si cu munca pe care acum nu o pot intrerupe

noi am decis sa plecam in vacanta din nou dupa 15 august
masina incepuse sa se opreasca in timpul mersului asa ca am zis numai bine mergem la o revizie mai ales ca plecam si la drum lung
am luat-o din service joi, cost total reparatii 700 lei
vineri mirosea foarte tare a benzina, initial am crezul ca e spart ceva si pierdem benzina...a sunat Marius la service, nu era patronul acolo dar i-a spus sotie acestuia care e problema si urma ca sambata dimineata sa duca masina inapoi
sambata la ora 8 dimineata a plecat cu masina...
iar la 10 minute de la plecare a luat motorul foc
degeaba s-au oprit masinile care au trecut 5-6 stingatoare nu au rezolvat problema
in urma apelului la 112 au venit pompierii care au reusit sa stinga focul
pana la urma a venit finul nostru si l-a ajutat pe Marius sa tracteze masina la service (sa nu va inchipuiti ca am dus masina la un garaj oarecare, e un service bun cu care si firma la care lucrez are contract)
nu stiu ce au facut, unde au gresit, dar cert e ca am tras o spaima buna ...pompierii au zis ca e de la injector-exact piesa schimbata de ei
bine ca nu eram cu Matei in masina si bine ca Marius nu a patit nimic
acum incepe distractia cu service-ul si cine acopera paguba

numai de asta numai aveam nevoie acum cand si asa la servici e de groaza ce se intampla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissteo spune:

La multi ani, Sara Maria!
La multi ani, Sebastian!
LA multi ani, Bianca Maria!
La multi ani, Tudor!
La multi ani, Denis!

Sa cresteti mari, sanatosi, frumosi si Binecuvantati! Sa aveti o viata frumoasa, parinti sanatosi! Mamici, felicitari! Sa va traiasca puii!

Adriana, imbratisez mult mult mult! Eu astept vesti de la tine, ca or fi cu strigate sau mai soptite eu te astept. Si mai zi-mi si mie de dieta, ca tot nu m-am tinut de ea. Si am nascut acum 2 ani, nu de crand asa ca tine. Pup cu drag.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

Adriana, te cred sincer ca e greu cu doi copii mici si fara ajutor, muncesti si foarte mult.
Te dulce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

La multi ani Tudor!
La multi ani Denis!
va doresc sa aveti parte de tot se e mai bun in viata.
Iuliana vad ca te tii bine,Mara are rabdare ca mami sa-si duca toate planurile la bun sfarsit.Am vrut sa te sun azi dar asta mica nu ma slabeste o clipa,pe langa bubele de care va ziceam alaltaieri, de ieri a inceput cu scaune diareice...si am tot spalat si trebaluit prin casa (pe caldurile astea infernale) si tot timpul cand imi ziceam sa te sun intervenea ceva...scuze.
Am inceput sa-i dau enterolactis sa vedem cum e maine ca saracuta nici nu poate dormi din cauza scaunelor moi(nu multe ,2 dar exact cand doarme)... sper sa trecem si de asta mai repede.
trebuie sa facem si ROR-ul

Adriana sunt de acord cu crispro ,a zs asa de bine tot ce a zis,cu un copil daca nu ai ajutor si mai ai si alte probleme plus munca simti ca o iei "razna" daramite cu doi...ai nevoie de un moment doar al tau,sa lasi pe altcineva,bona poate cu fetele si sa te duci sa iesi cu fetele sau doar sa hoinaresti prin oras ca sa scapi de rutina asta zilnica.
Cat despre partea cu tipatul sa nu crezi ca esti singura care tipa la copil,toate avem momentele noastre,vrem nu vrem sunt clipe in care nu reusesti sa te calmezi si tipi.Asta nu te face o mama rea,care a esuat...suntem oameni,gresim important e sa realizezi la timp ca gresesti.Sper sa gasesti toata forta necesara sa iesi din depresia asta urata prin care treci cat mai repede.Pup din partea noastra si sper sa ne mai "auzim"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainotna spune:

La multi ani Tudor! O viata minunata sa ai, sa cresti mare si sanatos! Iuliana, sa-ti traiasca flacaul!

La multi ani Denis!

Adriana esti o mama grozava, doar ca trebuie sa-ti dai seama de asta acum...timpul le rezolva pe toate

Ooana, of, ce patanie, bine ca nu s-a intamplat mai rau...

Rubia, sanatate, sa se faca bine repede!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

la multi ani, Tudor! la multi ani, Denis! vin si eu in ultimul ceas cu urarile... baby, cum a fost petrecerea? pozeeee

Isa (19 iunie 2010) si Maria (26 iunie 2001)

poze iulie 2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Sorina Goga, Cristina (Crispro),Alina (bumblebee), Crissteo, Elena (Rubia), Ainotna Va multumim pentru urari si va imbratisez cu drag

A fost foarte frumos....Am fost la un loc de joaca...au fost 10 copii,,,o nebunie....Nici unul nu se dadea plecat...A fost intr-adevar petrecere de ciutani si s-au simtit minunat

Rubia Multa sanatate ...Sa stii ca mai am o prietena care nu a ajuns la petrecere pentru ca baiatul ei are o enterocolita urata cu kk spume si nu mananca nimic....Cred ca e ceva virus prin oras
ROR-ul trebuie sa il amani pana se face bine ca nu poti face nici un vaccin daca e copilul bolnav. Noi l-am amanat anul trecut cu 4 luni ca am tot facut enterocolita...ba otita....si uite asa s-a tot amanat

Adriana Toate avem momente cand mai cedam si cred ca pentru tine este cel mai greu mai ales si pentru faptul ca lucrezi acasa si nu te poti desprinde de problemele si grijile zilnice.Esti o mama minunata

Ooana, ce patanie!!!! Bine ca nu s-a intamplat mai rau...

Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
37+ Mara Andreea

Mergi la inceput

ooana, am citit cu sufletul la gura. ce spaima! bine ca sunteti voi bine!

adriana, suntem aici la bune si rele. fa ceva, orice, sa iesi din starea asta ca e periculoasa atat pentru tine, cat si pentru scumpele de Rebe si Natalia. eu stiu ca va fi bine, tu esti o femeie puternica asa cum ai demonstrat de cand ne cunoastem. si o mama minunata asa cum merita comorile tale

poze iulie 2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_goga spune:

Fetili, mai este careva pe aci???? Va mai aduceti aminte la ce interval de timp trebuie sa fie contractiile pentru a pleca la spital???? Deocamdata vad ca is regulate, suportabile si cam la 5=6 min. Copila asta nu vrea sa inteleaga ca trebuie sa se nasca pe 10 august, nu acum. Am luat 2 no spa poate totusi se potoleste, ca nu am chef sa merg la spital

Mami de Bogdan-Andrei(13.07.2010) si 38+ Elena

Mergi la inceput

sorina, vezi ca-s cu ochii pe tine, sa nu ne lasi fara sa stim de voi

poze iulie 2012

Mergi la inceput