Aspirante optimiste(801). Felicitari emilia.m!!!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diarnyina_s spune:

Neata fetelor,
Emi, uraaaaaa, felicitari, pentru beta grasa, si bebe sanatos in burtica . Ti s-a intamplat minunea, bravo, FELICITARI .
Emi, nu te mai panica atat cu beta care creste 2/3 sau se dubleaza, iei bataita zau, fii linistita, calma, sarcina fiin la inceput probabil ca e normal sa nu se dubleze fix la 48 ore, si apoi dr ta a stiut ea de ce itit daduse initial sa-ti faci a doua beta luni, tocmai ca sa evita aceasta panicare a ta, deci e se astepta sa nu se dubleze exact asa repede. Ai incredere ca va fi bine, gandeste pozitiv, fii calma, alinta-ti bebele si va fi bine sigur. Bafta la rezultatul de la analize dupa-amiaza. Ce tratament iti va da?
Velvet, concediu placut si sa va intoarceti 3 .
Moni fii optimista, vor fi 2 liniute la ovulatie, dar poate ca acum corpul inca lupta sa isi revina dupa menopauza indusa.
Miha cum te mai simti?
Cosminuta, felicitari, uauuuu, ce de teste pozitive, ce de gravidute, ce-mi place , bravo, ma bucur tare mult ca ai reusit .
Alex, Maria, Miky,draguta, Mrenescu, si toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cixinica spune:

Citat:
citat din mesajul lui draguta

Cixi, mie doctorul mi-a zis ca se pot lua oricum ( dimineata-seara, pranz-seara) dar sa pastrez aceleasi ore

draguta sa inteleg ca se iau 2/zi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankcta spune:

Cosmi felicitari ! Sigur va fi bine de data asta, nu-ti mai face probleme!

Mergi la inceput

Sa va spun si noutatile mele, nu sunt prea bune, am fost aseara la dr, mi-a zis ca nu am nici un folicul sau corp galben pe stangul, ciudat ca eu am avut dureri ca la ovulatie in partea stanga, si ca am doar pe dreptul un singur folicul de 16mm (z11), cam mic, endometrul e e 5.4 mm, si nu e ok. Morala luna asta am raspuns foarte prost la tratament, nu prea mi-a dat sanse mari luna asta, sunt dezamagita total .Mi-a zis sa fac pregnyl maine z13, si spera din tot sufletul ca pana la ovulatie sa mai creasca si foliculul pana la minim 20 mm si endometrul sa se faca macar 8-9 mm, daca nu creste foliculul, chiar daca ovulez, ovulul va fi imatur si nu va fi viabil pentru o fecundatie, daca ovulul va fi matur dar nu va creste endometrul, chiar daca se fecundeaza nu se va lipi sarcina... Nu m-a mai chemat la al-2-lea eco. Eu totusi stau si ma ganedsc ce au fost cu durerile de ovare (pe stanga) alaltaieri seara si ieri dimineata daca nu a fost ovulatie?. Se poate sa nu se vada totusi corpul galben la eco? Marti cand am fost la un medic de medicina interna care mi-a facut eco abdominal, mi-a gasit pe ovarul stang un chist zicea el dar putea fi si folicul de 22/18 mm. Mi-a dat si poza la el, dar din pacate ieri am uitat sa iau poza la mine sa i-o arat dr ginecolog. Poate disparea asa in neant? Eu nu imi mai inteleg deloc semnele corpului? Voi ce credeti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

Cixinica, da doua pe zi sigur, acum nu stiu cat de eficiente vor fi ca mai trec si prin ficat si ce se absoarbe ...daca va mai fi o data viitoare cred ca ar fi bun utrogestanul ca se poate lua in doza mai mare

Dya iti spun cum a fost la mine, in ziua 12 folicul de 17 mmm pe ovarul drept, in ziua 16 numai era si nu se vedea nici corpul galben si pe ov. stang de 7mm iar in ziua 16 de 10 mm care imi dadea niste intepaturi foarte puternice, doctora mi-a explicat ca este asa pentru ca lucreaza mai greu sau deloc si eu tot pe stangul am avut chisturi de multe ori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Dia, ma tem pentru ca si dr mea ginecoloaga a zis ca nu e prea bine si dr Uscatescu la fel. Dar sper sa rezolv. Teoretic daca am probleme de coagulare o sa imi dea Clexane.

Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto

Mergi la inceput

Emi nu te mai stresa! Totul este bine cu bb
tu ai fost de acord cand eu am spus ca plec luna aceasta cu draguta la odisee sise pare ca u pleci prima si ne pastrezi locul cald si pt noi
Draguta sa inteleg ca ai luat in serios ceea ce am spus si pleci inaintea mea

Mergi la inceput

Cosmi ma mananca degetele sa umblu la titlu , dar mai asteptam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

Ancuta ce draguta esti imi pare rau ca starile astea ori sunt induse ori sunt o manifestare a stresului de care noi nu ne dam seama dar va veni barza si la noi nu?

Mergi la inceput

Pai atunci vezi cum iti ies analizele azi si incepe cat mai repede tratamentul daca e necesar, trebuie sa fie bine.

Mergi la inceput