Aspirante optimiste(801). Felicitari emilia.m!!!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana178081 spune:

Fetele va multumec pt felicitarile voastre in leg cu bebe meu,dar inca nu e 100%sigur ca asta e sexul copilului.Eu imi doresc fetitza.....
Gaby imi pare sincer rau pt tine,dar nu te da batuta!
Emilia trebuia sa faci beta la Gral Medical,primeai rezultatul in max 3h(la mine beta in z33 a fost>1772,iar in z35>3260,deci aproape dublu.)
Va si va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

maria,multumesc la mine mai greu cu bebe...

miha mersi

multumesc alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Buna seara fetele!!!!

Vreau sa felicit si eu proaspetele gravidutze si sa le urez sarcini usoare
Gaby imi pare tare rau

Stiu ca intru rar pe aici insa am de transmis si eu o veste buna(mai ales catorva persoane dragi mie),azi z13dpo am beta de 209,96Da dupa 3 ani jum. pot sa zic si eu ca-s gravidutzaSe pare ca laparo si Bunul Dumnezeu ne-a ajutat!!!!Imi dau un ceva batai de cap cateva pete bejulii dar sper sa fie bine pana la capat!!!
Va rog sa nu ma felicitati in titlu pana nu vad la eco ca e totul bine

Va pup pe toate!!!!

Noapte buna!!!!

Cosmi,aspiranta optimista viitoare

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

"Visurile noastre antreneaza simturile si simturile noastre ne conduc din nou catre visuri"
Amos Bronson Alcott

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

Cosminuta felicitari draga mea, ma bucur ca ai reusit, asteptarea ti-a fost rasplatita , iti doresc sarcina usoara si la termen cu un sanatos

Gaby imi pare tare rau dar stiu ca tu esti puternica si te vei pregati pentru FIV-ul norocos

Moni si eu am avut aceleasi stari ca si tine, plus stari de voma intense inainte de culcare, am avut doua zile oribile

Velvet concediu placut!

toate fetele , noapte buna !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Cosminutza, felicitari!!! Sarcina usoara si bebe cumintel in burtica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Bravo Cosminuta, felicitari si sarcina usoara, nastere asemenea, bebe sanatos si la termen. Te pup cu drag!
Eu am fost la Uscatescu, acum sunt in drum spre casa. La 3 merg iar dupa rezultate si a zis ca ma baga pe injectii sa-l impingem pe bebe sa creasca dar vedem cum ies analizele intai.

Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria-r spune:

Buna dimineata!
Felicitari Cosminutza! Sarcina usoara si bb sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria-r spune:

Velvet eu cred ca DD vede cat ne dorim un bb si o sa ni-l dea.
Mi-a placut f mult o vorba auzita din batrani si vreau sa cred ca e asa: " DD ii incearca pe cei pe care ii iubeste"... deci sa continuam lupta pt bb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Velvet concediu placut si relaxant!
Cosminuta felicitariiiiiii, o sarcina usoara cu bebe la termen si sanatos!

Va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IuliaCospy spune:

Emi, incearca sa te linistesti si sa gandesti pozitiv. Nu am acum la indemana analizele, ca sa iti dau cifre exacte, dar nici mie nu mi s-a dublat valaorea la 72 de ore in primavara si cu toate astea a fost ok. Depinde foarte mult de fiecare organism. sa fie totul bine
Cosminuta, felicitari din toata inima! Sa iti dea Dumnezeu sanatate si putere sa porti minunea cu bin e pana la termen si sa va bucurati de el/ ea!
Maria, mi-au dat lacrimile cand am citit ce ai scris!
Velvet, concediu placut!

Mergi la inceput