pasaport bebe

pasaport bebe | Autor: histamina

Link direct la acest mesaj

voi pleca saptamana viitoare 3 zile la mare si as vrea sa ajung la bulgari.
pt bebe de un an si 11 luni imi trebuie neaparat pasaport?
multam fain.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

da musai...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_stefi spune:

Iti trebuie pasaport pentru copil si daca are 1 luna si daca are cativa anisori.
Dar intereseaza de pasaportul temporar.Noi in 2011 trebuia sa plecam de uregenta si am facut pasaport temporar(pe 1 an) si a fost gata in 2 ore.
Anul acesta in schimb i-am facut electronic(pe 3 ani) si am asteptat 2 saptamani(14 zile calendaristice).
Cel electronic e mai scump cu 50-60 Ron,dar e pentru 3 ani,deci e mai avantajos.Dar se pare ca nu ai timp pentru cel electronic.
Du-te la Directia de Pasapoarte de la tine din oras si cere mai multe informatii.
Concediu linistit si distractie placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

mami, stiu ca in bucuresti se fac pasapoarte la pipera si la piata romana. vezi unde te avantajeaza.
si musai sa ai si sotul cu tine. o colega a fost sa faca pasapoarte la copii si a trebuit sa mearga si sotul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

sarutmana mult.
am vazut si taxele.
uffffff, 300 si ceva in 2 sapt, 500 si ceva de lei la urgenta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

Citat:
citat din mesajul lui histamina

sarutmana mult.
am vazut si taxele.
uffffff, 300 si ceva in 2 sapt, 500 si ceva de lei la urgenta.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167651&nm=Sebastian-Minunea-mea

parerea mea este ca nu merita sa dai acum atatia bani pe un pasaport temporar, doar pentru a merge o zi in bulgaria. cu banii respectivi iti prelungesti sejurul pe litoralul nostru cu cateva zile bune.
tine cont de faptul ca acest pasaport "la urgenta" nu-l vei mai putea folosi la anul pe vremea aceasta, deoarece trebuie sa fie valabil minim 6 luni de la data iesirii din tara; ori daca il faci acum, expira la anul in iulie si trebuie altul daca vrei sa mergi in alta tara cu cel mic, in perioada verii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

Corina,
renuntam la bulgaria.
cu banii astia , mananc la Black see, la petia in 2 mai o saptamana.
asta e bugetul pe de o parte, iar pe de alta, prefer sa fac o cheltuiala de asta,cand acopar toate celelalte cheltuieli.

Mergi la inceput