pasaport bebe
voi pleca saptamana viitoare 3 zile la mare si as vrea sa ajung la bulgari.
pt bebe de un an si 11 luni imi trebuie neaparat pasaport?
multam fain.
Raspunsuri
mami_stefi spune:
Iti trebuie pasaport pentru copil si daca are 1 luna si daca are cativa anisori.
Dar intereseaza de pasaportul temporar.Noi in 2011 trebuia sa plecam de uregenta si am facut pasaport temporar(pe 1 an) si a fost gata in 2 ore.
Anul acesta in schimb i-am facut electronic(pe 3 ani) si am asteptat 2 saptamani(14 zile calendaristice).
Cel electronic e mai scump cu 50-60 Ron,dar e pentru 3 ani,deci e mai avantajos.Dar se pare ca nu ai timp pentru cel electronic.
Du-te la Directia de Pasapoarte de la tine din oras si cere mai multe informatii.
Concediu linistit si distractie placuta!
madyrizi spune:
mami, stiu ca in bucuresti se fac pasapoarte la pipera si la piata romana. vezi unde te avantajeaza.
si musai sa ai si sotul cu tine. o colega a fost sa faca pasapoarte la copii si a trebuit sa mearga si sotul.
histamina spune:
sarutmana mult.
am vazut si taxele.
uffffff, 300 si ceva in 2 sapt, 500 si ceva de lei la urgenta.
CorinaDani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui histamina sarutmana mult. am vazut si taxele. uffffff, 300 si ceva in 2 sapt, 500 si ceva de lei la urgenta. http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167651&nm=Sebastian-Minunea-mea |
parerea mea este ca nu merita sa dai acum atatia bani pe un pasaport temporar, doar pentru a merge o zi in bulgaria. cu banii respectivi iti prelungesti sejurul pe litoralul nostru cu cateva zile bune.
tine cont de faptul ca acest pasaport "la urgenta" nu-l vei mai putea folosi la anul pe vremea aceasta, deoarece trebuie sa fie valabil minim 6 luni de la data iesirii din tara; ori daca il faci acum, expira la anul in iulie si trebuie altul daca vrei sa mergi in alta tara cu cel mic, in perioada verii.
histamina spune:
Corina,
renuntam la bulgaria.
cu banii astia , mananc la Black see, la petia in 2 mai o saptamana.
asta e bugetul pe de o parte, iar pe de alta, prefer sa fac o cheltuiala de asta,cand acopar toate celelalte cheltuieli.