Cel putin 10 kg jos

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Fetelor, imi place de voi de nu mai pot ... numai complimente primesc pe subiectul vostru ...ca mananc prea putin, ca sunt piesa de muzeu ...e drept ca nu ai spus ce muzeu, dar in fine, odata ce ajungi impaiat intr-un muzeu cica esti pus acolo sa te admire lumea, asa ca o sa consider asta un compliment .

Cred ca problema mea cea mai mare este "cantitatea" si vad ca Dna Rina nu spune nimic despre asta ...

Deci, arturici si carolina, astept meniul pe cele 7 zile ale saptamanii viitoare. Va rog cu cat mai multa carne ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Citat:
citat din mesajul lui buflea

Fetelor, imi place de voi de nu mai pot ... numai complimente primesc pe subiectul vostru ...ca mananc prea putin, ca sunt piesa de muzeu ...e drept ca nu ai spus ce muzeu, dar in fine, odata ce ajungi impaiat intr-un muzeu cica esti pus acolo sa te admire lumea, asa ca o sa consider asta un compliment .

Cred ca problema mea cea mai mare este "cantitatea" si vad ca Dna Rina nu spune nimic despre asta ...

Deci, arturici si carolina, astept meniul pe cele 7 zile ale saptamanii viitoare. Va rog cu cat mai multa carne ...

e de bine, e de bine!

muzeu d-ala cu raritati si nu tu pusa in muzeu ci obiceiul tau de a nu manca paste, cioco si inghetata!
(sau in cartea recordurilor...? )

punem meniu si dam si laude (meritate)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Deci , fetele ? Ce mananc sapt viitoare ?
Arturicii , trecem luni pe salata greceasca ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Citat:
citat din mesajul lui buflea

Deci , fetele ? Ce mananc sapt viitoare ?
Arturicii , trecem luni pe salata greceasca ?

Ziua 1 Proteine
Dimineata pe stomacul gol: pahar de apa cu o lg de otet si una de miere
Pana la 11 fructe din 2 in 2 ore

Pranz (ora 13) + Cina (ora 17-18)
Salata (rosii, castraveti, ridichi, ceapa,...) + telemea (tu daca vrei carne poti sa inlocuiesti telemeaua cu ceva carne, ce vrei tu)

Bonus :-) - ceai verde cat incape sau apa plata cu gheata si lamaie

Ziua 2 Amidon
Pana la 11 fructe din 2 in 2 ore

Pranz si seara
Pilaf cu legume

_

Ziua 3 Carbohidrati

Pranz
pizza cu legume
(pun 2 maini de faina intr-un castron, un stop de ulei, un pic de sare, apa si framant apoi intind bine si pun in tava unsa cu ulei;
apoi ung cu sos de rosii si pun cat incape legume: ciuperci, ardei, ceapa, cateva masline si bag la cuptor pana se face crusta crocanta)

Cina
"ceva" dulce+ 4 buc ciocolata neagra

Ziua 4 Vitamine
fructe din 2 in 2 ore, din cand in cand o mana de alune (inlocuiesc una din mesele de fructe)
pranz ciuperci la cuptor cu salata

cina fructe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Buflea, da-mi pe PM o adresa de email ca sa iti trimit eu niste retete unde scrie clar si cantitati.

Intre timp ia de aici primele zile:

R1 Proteine
MD: fructe de care vrei tu, din 2 in 2 ore (valabil pt toate zilele)
P: Gratar de pui/curcan/porc/vita cu broccoli/conopida/morcovi la abur si dressing de: usturoi pisat+ulei de masline+sare+piper+suc de lime
C: la fel ca la pranz, dar 1/2 cantitate

R2 Amidoane
P: Cartofi copti/fierti cu salata mare din de toate (eu mananc si masline si avocado, nu-s convinsa ca sunt conforme)

R3 Carbohidrati
P: Paine integrala cu zacusca
C:la fel ca la pranz, dar 1/2 cantitate

R4:Vitamine
P: Ghiveci de legume
C: Legume la gratar cu dressingul din R1
Gustari: fructe de care vrei tu, la 2-3 ore distante de mese

R5 Proteine
P: Chiftele de curcan+vita, coapte in cuptor pe hartie in loc de prajite in ulei+salata de varza

R6: Amidoane
P: Orez cu legume/ciuperci facute in wok cu condimente asiatice
C:la fel ca la pranz, dar 1/2 cantitate

R7: Carbohidrati
P: Pizza cu vegetale si sos picant

Simplu si nu necesita gatit mult, plus ca poti sa-ti hranesti f bine si sotul cu ele, eventual cu minime modificari.

Succes!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bonsai spune:

ma declar absenta motivat in ultima vreme.........sunt in concediu pe litoral,am 10 zile.....am plecat cu 71.700,m-am cantarit cu o zi inainte de plecare...-imi este teama sa ma cantaresc la intoarcere.....sigur e cu plus,desi pot sa recunosc ca nu am facut excese,desi m-am mai scapat la hamsii,gogosi cu ciocolata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliclara spune:

Sa ma risc, sa nu ma risc?
As incerca si eu, clar -10kg. Nu cred in diete, in schimb am incercat sa-mi fac din viata o dieta, nu foarte stricta, e adevarat.
Sport am inceput sa fac de putin timp si incerc sa ma tin cu dintii. Am vazut undeva o chesti de genul, ca daca te apuci de sport, in 3 luni vezi tu diferenta, in 6 luni, cei din familie, iar in 12 luni lumea de pe strada, asa ca tine-te de sport.
Sa notez totusi: 164cm, 68 kg. Tinta mea 50, ca in tinerete. Tinta realista 55 de kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Buflea, ai inceput cu Rina? Unde esti?

Bonsai, vacanta placuta! Cand te intorci mananca 3 zile numai legume si fructe si cantareste-te dupa aia. Va fi bine precis

Aliclara, bine ai venit si indrazneste!

Am 3 zile nebune la birou, asa ca citesc/scriu printre picaturi.

Trebuie sa-mi regandesc un pic Rina pt a limita mai mult cantitatea de gluten, pt ca suspectez o intoleranta. Probabil ca voi merge pe porumb, amaranth, quinoa la ziua de carbohidrati. Ma mai gandesc spre sfarsitul saptamanii cand voi avea mai mult timp.

Azi- zi de amidoane si mananc orez cu legume la pranz si seara cartofi copti cu salata de ceapa verde.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

Sunt capie de dupa i criza de bila care m-a zapacit saptamana trecuta. Si cum saptamana asta sunt in focuri la greu, dau acu raportul pentru maine: 66 kg obtinute cu mare efort , mama ei de rasa buna de celulita ...

viperisme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_a spune:

neata fetelor, am revenit din grecia

ma declar nesimtita, am mancat ca porcu', desi au fost multe fructe de mare si peste, am mancat si multa feta si paine, eu care acasa nu mananc paine mai deloc, numai cate 2-3 wasa si nu am facut nimic decat sa stau in masina si sa zac se sezlong si un pic in apa, dar eu nu inot

deci se vede, + 2kg intr-o sapt, nu am luat atat nici in sarcina,
as zice ca nu e posibil, nu mancam decat max 2 mese, dar se pare ca este, am ajuns iar la 64 :(((((((((; sper eu sa mai fi fost si retentii si apa si poate in 2-3 zile sa ajung iar la un 62+ si apoi iar chinuiala sa ajund la 60; mai bine ramaneam acasa

Mergi la inceput