Aspirante optimiste(800).Felicitari Mihaelafalt !
Raspunsuri - Pagina 8
arianna05 spune:
Multumesc la toate de raspunsuri.Noi presatam de ceva zile incoace ca nici eu nu am incredere foarte mare in testele de ovulatie:)De stat cu picioarele in sus stau de fiecare data,nu stiu daca ajuta sau nu dar data trecuta cand am ramas gravida am procedat la fel :)Sper sa se lase cu un test pozitiv luna aceasta daca nu iar o luam de la capat...
arianna05 spune:
Felicitari Miha.
Nimic nu e mai frumos decat sa simti cum creste ceva la tine in burtica :))
aristica spune:
alexut deci esti in concediu? Bravaaaa! Asa se explica lipsa ta. Miss you...e "concediu", sau e chiar concediu de relaxare?. Am ras maxim cand spuneai ca "in" timpul partidei, sa bea vin rosu, ca-mi si imaginam sarmanii oameni in pozitii indecente, cu paharele in mana: stai sa mai trag o dusca, ca ajuta la irigarea uterului, etc.
Salutari miky...imi scria candva tannoo: "Intarata-i drace, ca si mie-mi place"
Eram aievea, printre ingeri, cand I-am cerut Bunului iubirea parentala. Mi-a oferit viata in bratele parintilor. Eram pierduta printre oameni, cand am ridicat privirea si I-am cerut Bunului dragostea arzatoarea. Mi-a oferit sotul. Sunt aidoma voua, ratacind printre doctori. Ridic privirea si-I cer Bunului daruirea completa neasemuita.
aristica spune:
velvet
Eram aievea, printre ingeri, cand I-am cerut Bunului iubirea parentala. Mi-a oferit viata in bratele parintilor. Eram pierduta printre oameni, cand am ridicat privirea si I-am cerut Bunului dragostea arzatoarea. Mi-a oferit sotul. Sunt aidoma voua, ratacind printre doctori. Ridic privirea si-I cer Bunului daruirea completa neasemuita.
gabyv spune:
Buna
Fetelor, eu zic sa nu o judecam pe "osuparata" pentru ca are multe frustrari acumulate (cine nu are defapt), banuiesc ca tocmai din imposibilitatea de a ramane. Evident imi dau cu parerea, ca altfel nu ar mai fi citit aici. Ce imi pare mie rau este ca in loc sa isi zica frustrarile, mai diplomat, ni le zice asa, latrand...
Chiar, ar fi bine, daca ne zici si ceva de tine, poate stim sa te ajutam, oricum ajuta mult sa iti zici probleme in fata altora.
In alta ordine de idei si pe mine ma enerveaza ca nu raman , dar, nu ma paste deloc invidia cand imi zice Ana ca a fost in concediu si a facut nu stiu ce. Pai daca vrea si poate, treaba ei... Eu cred ca as arunca si telefonul mobil, de frica
Oricum eu ma panichez destul de des
Ce sa va mai zic, azi ploua putin, asa ca stam la apartament, mergem mai tarziu sa mancam ceva pe langa plaja. (daca gasesc, ca m-a apucat ceva sa fac cura de slabire chiar in concediu) Na bikinii altora mi-au mancat ficatii de invidie Concluzia: 3 kg in 4 zile si asta mancand numai proteine (tin o cura celebra)
Nu va speriati ca eu oricum cu ultima stimulare am pus 4 kg, asa ca am de unde da jos
Ah si ieri ma gandeam la Lore si imi pare rau ca nu mai trece pe aici, sa ne zica daca este bine, chiar daca s-a suparat pe mine, dar mie imi era draga... in plus sunt hiper-sensibila la animalutze, as salva si mustele, dar as putea.
Nici nu stiu daca intra la odisee, ca eu acolo nu pot citi, ca nu prea imi cade bine.
Bob tu nu pleci un pic pe undeva? la racoare?
Alex ce frumos e pe unde te duci tu!!!! Vin si eu, ma primesti?
Miha baga pupici ca poate ma molipsesc si eu, sa fim amandoua la odisee.
Velvet, Miky, Miha si restul fetelor (pe care nu l-am amintit ca am neuronul prajit) va pup
gabyv spune:
Aristica, nu mai intrati si voi din tabara cealalta pe aici? sa mai destindeti atmosfera? Eu va citesc ca imi place de voi (scuze dar "stalker" scrie pe mine) E bine la voi, vorbiti de mancare, masti si altele...
velvet spune:
ari
gaby
si eu citesc fetele dincolo.invat invat invat!si ma umplu de pozitivism in f zi ca sa pot merge mai departe.si le multumesc
Monique77 spune:
din pacate sigurele mele variante sunt tot: a 2-a inseminare si... daca nu... FIV....
iar invidioasa nu am de ce sa fiu, precum spuneai Osuparata, fiecare vine cu bagajul lui genetic asa ca... eu imi duc crucea mea si sunt destul de inteligenta sa constientizez ca daca as fi invidioasa nu m-ar ajuta cu nimic.....
Monique77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabyv Buna Fetelor, eu zic sa nu o judecam pe "osuparata" pentru ca are multe frustrari acumulate (cine nu are defapt), banuiesc ca tocmai din imposibilitatea de a ramane. Evident imi dau cu parerea, ca altfel nu ar mai fi citit aici. Ce imi pare mie rau este ca in loc sa isi zica frustrarile, mai diplomat, ni le zice asa, latrand... Chiar, ar fi bine, daca ne zici si ceva de tine, poate stim sa te ajutam, oricum ajuta mult sa iti zici probleme in fata altora. In alta ordine de idei si pe mine ma enerveaza ca nu raman , dar, nu ma paste deloc invidia cand imi zice Ana ca a fost in concediu si a facut nu stiu ce. Pai daca vrea si poate, treaba ei... Eu cred ca as arunca si telefonul mobil, de frica Oricum eu ma panichez destul de des Ce sa va mai zic, azi ploua putin, asa ca stam la apartament, mergem mai tarziu sa mancam ceva pe langa plaja. (daca gasesc, ca m-a apucat ceva sa fac cura de slabire chiar in concediu) Na bikinii altora mi-au mancat ficatii de invidie Concluzia: 3 kg in 4 zile si asta mancand numai proteine (tin o cura celebra) Nu va speriati ca eu oricum cu ultima stimulare am pus 4 kg, asa ca am de unde da jos Ah si ieri ma gandeam la Lore si imi pare rau ca nu mai trece pe aici, sa ne zica daca este bine, chiar daca s-a suparat pe mine, dar mie imi era draga... in plus sunt hiper-sensibila la animalutze, as salva si mustele, dar as putea. Nici nu stiu daca intra la odisee, ca eu acolo nu pot citi, ca nu prea imi cade bine. Bob tu nu pleci un pic pe undeva? la racoare? Alex ce frumos e pe unde te duci tu!!!! Vin si eu, ma primesti? Miha baga pupici ca poate ma molipsesc si eu, sa fim amandoua la odisee. Velvet, Miky, Miha si restul fetelor (pe care nu l-am amintit ca am neuronul prajit) va pup |
gaby intr-adevar, toate avem frustrari dar nu ni le manifestam asa
si pe mine cred ca e suparata Lorena, pentru ca si eu am fost vehementa in ceea ce -l priveste pe cutzu' (animalele sunt moartea mea)