Aspirante optimiste(800).Felicitari Mihaelafalt !
Raspunsuri - Pagina 21
emilia.m spune:
Si incep sa fiu asa de dusa cu pluta ca am facut mai devreme pipi pe un test de ovulatie care arata si el 2 liniute. Probabil pt ca hormonul de sarcina e inrudit cu cel de ovulatie...
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto
MeAlex spune:
Emilia, mananca cum si cat poti, e bine ce zici tu acolo. Se zice ca trebuie sa fim atente la pestii oceanici mari, rapitori, pentru ca ei contin o cantitate mai mare de mercur.
Nu uita de Nospa, ideea e ca e bine sa previi durerile astea, indiferent cat de mici sunt.
LE: Da, Emilia, hormonii sunt inruditi.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
emilia.m spune:
Pastrav am papat doar.
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto
MeAlex spune:
Emi, pastravul e perfeeect! E si preferatul meu.
Moni, hai lasa, scrie acilea ca vezi ca suntem in verva. Am inteles. Nu ti-a zis dr. cam ce se intampla dupa menopauza indusa? Eu iau acum cycloprogynova si mi se pare ca m-a reglat, aveam ovulatie tarzie si faza luteala mai scurta...bine, nu am testat, ma bazez doar pe durerile de burta de la ovulatie (inainte se potriveau cu testele de ovulatie, sper ca si acum).
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Mihaelafalt spune:
La mine nu se incarca si nu pot sa vad pozele.
Moni ti le donez cu cea mai mare placere, am 40 de ovulatie si 9 de sarcina ca unul mi-a aratat mie 2 liniute.
Chiar ma gandeam sa va intreb poate vrea careva dar asteptam sa merg la eco sa fiu sigura ca totul e bine si apoi faceam anuntul.
Am prins un somnic intrerupt de 3 telefoane timp de 1 ora dar e bine, ca acuma daca pun capul jos adorm imediat.
Em e interesant ca nu poti dormi pe burta, eu dorm pe partea stanga si cumva aproape pe burta, nu cu fata in jos total, cred ca din cauza asta mi se si invinetesc injectiile ca le fac seara pe la 8 si de pe la 9 ma bag cu totul in pat, cele de pe dreapta nu au nimic dar pe stanga am 2 vanatai foarte mari.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite (tratament cu aspenter, femibion 1, magne b6, acifol, cetebe)
O sarcina pierduta la 6 saptamani si o sarcina extrauterina tratata medicamentos
tanamera spune:
Emilia inca nu te felicit, astept ziua de maine, dar eu zic ca se lasa cu ochisori, eu am avut la un moment dat un test barza cu a doua liniuta "falsa", dar nu arata asa cum arata in testul tau. Hai fi increzatoare.
Anca a mai aparut pata?
Osuparata trebuia sa iti alegi user-ul Ofrustrata, totusi nu mai arunca cu rosii pe aici.
ancadragoman spune:
Tanamera a aparut CM in toata regula ,vineri si vad ca azi nu mai am nimic asa ca ...nu a fost sa fie
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
Monique77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MeAlex Emi, pastravul e perfeeect! E si preferatul meu. Moni, hai lasa, scrie acilea ca vezi ca suntem in verva. Am inteles. Nu ti-a zis dr. cam ce se intampla dupa menopauza indusa? Eu iau acum cycloprogynova si mi se pare ca m-a reglat, aveam ovulatie tarzie si faza luteala mai scurta...bine, nu am testat, ma bazez doar pe durerile de burta de la ovulatie (inainte se potriveau cu testele de ovulatie, sper ca si acum). Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot 3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane) |
nu mi-a zis....
a zis doar ca vorbim dupa ce vine ciclosul
Monique77 spune:
citat din mesajul lui Mihaelafalt La mine nu se incarca si nu pot sa vad pozele. Moni ti le donez cu cea mai mare placere, am 40 de ovulatie si 9 de sarcina ca unul mi-a aratat mie 2 liniute. Chiar ma gandeam sa va intreb poate vrea careva dar asteptam sa merg la eco sa fiu sigura ca totul e bine si apoi faceam anuntul. Am prins un somnic intrerupt de 3 telefoane timp de 1 ora dar e bine, ca acuma daca pun capul jos adorm imediat. Em e interesant ca nu poti dormi pe burta, eu dorm pe partea stanga si cumva aproape pe burta, nu cu fata in jos total, cred ca din cauza asta mi se si invinetesc injectiile ca le fac seara pe la 8 si de pe la 9 ma bag cu totul in pat, cele de pe dreapta nu au nimic dar pe stanga am 2 vanatai foarte mari. Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate. MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite (tratament cu aspenter, femibion 1, magne b6, acifol, cetebe) O sarcina pierduta la 6 saptamani si o sarcina extrauterina tratata medicamentos |
nu vreau donatie, vreau sa le cumpar ca doar asa poate am si eu noroc
tanamera spune:
citat din mesajul lui ancadragoman Tanamera a aparut CM in toata regula ,vineri si vad ca azi nu mai am nimic asa ca ...nu a fost sa fie anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca Imi pare rau. AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!! |