Aspirante optimiste(800).Felicitari Mihaelafalt !
Raspunsuri - Pagina 18
velvet spune:
buna dimineata
emi,felicitari!oricat de pala e liniuta a 2a,esti gravi!mergi la beta!
o zi frumoasa!
Monique77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rucs Mai fetelor, desi toate o ganditi, vad ca nici una nu are curajul sa o spuna. OSUPARATA nu este nimeni altcineva decat LORENA.:)))))) Asa sunt unii oameni, sub o alta forma au mai mult curaj. O zi buna si multe teste pozitive. |
si eu tot la ea m-am gandit... dar am zis ca poate-s nebuna.....
IuliaCospy spune:
Buna dimineata, fetelor!
Va poftesc la o cafeluta sau un suc, dupa preferinta inimii!
Am intrat sa va dau niste pupici de molipsire
acum ca tot e cald, si poate bebicilor le place mai mult sa se lipeasca prin burtici!
Emi, ma rog la DD pt tine sa se vada din ce in ce mai clar liniuta mult asteptata! Fugi la beta cum zic fetele!
Miha, pantofii cu toc in pui in dulap, da?!
Moni, Miky, Alex, Velvet, Daena, Draguta, Anca, Ari, Gaby si sa aveti o saptamana usoara si productiva Sper ca n-am uitat pe nimeni!
ancadragoman spune:
intrebati moderatorii
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
Monique77 spune:
eu in foarte multe discutii purtate cu lorena mi s-a parut rautacioasa, dar... m-am gandit ca polate exagerez
de asemenea am observat ca ii place sa detina controlul si atunci cand e contgrazisa se supara usor
foarte suparacioasa
la fel, mi s-a parut ca ii placea sa semene panica... mai vorbeam la telefon si mereu spunea: 'nu vreau sa tge sperii insa...' si se referea la un aspect destul de marunt pe c are il hiperboliza
din acest considerent eu am incercat sa ma tin mai departe de ea, pentru ca uneori ma speria, parca incerca sa ma panicheze....
in fine... nu vreau sa sune a barfa asta... imi cer scuze daca tocmai asta e insa, e bine sa stim toate ce impresie a lasat pe alocuri lorena
Monique77 spune:
FOR INFO
Experienta unei prietene care a nascut in UK acum o saptamana:
Fetelor,multe dintre voi ma intrebati cum a decurs nasterea.Pe scurt,o sa incerc sa va povestesc experienta traumatizanta pe care am avut-o nascand in UK.O sa regret toata viata ca am ramas sa nasc aici,si nu mi-am ascultat inima care-mi spunea sa FUG de-aici pt.ca ma informasem si am realizat ca sunt multe in neregula.
Asadar,sistem primitiv si metode barbare,iar majoritatea angajatilor mai reci ca stancile si neprofesionisti.Dupa 17 ore de travaliu epuizant si o epidurala refuzata timp de 7 ore+ o metoda barbara de a verifica nivelul de oxigen,pt.ca fetita era "sleepy"dupa atata efort pe care l-am depus amandoua o zi si o noapte,care a constat in: au zgariat-o pe scalp sa-i preleveze sange de 2 ori,au decis sa-mi faca cezariana.Dar pedeapsa continua,pt.ca asa am simtit NASTEREA aici.Nu ai voie sa dormi dupa 17 ore de travaliu si operatie de cezariana pt.ca noaptea trebuie sa hranesti copilul si sa-i schimbi scutecul.Dupa 3 nopti si 2 zile de ne...somn,m-au lasat sa plec acasa,epuizata si scarbita.
Ah,si vrei ceva pt.durere dupa ce trece efectul anesteziei?De ce?Doar cu scandal am obtinut-o,pt.ca PEDEAPSA continua.Nu stiu daca a fost discriminare sau asa procedeaza cu toate femeile,insa eu sunt REVOLTATA si am depus plangere deja.
A fost inuman tot procesul,si aceasta experienta m-a facut sa ma hotarasc sa parasesc aceasta tara definitiv in septembrie.Parasesc "civilizatia"de-aici pt tara mea,poate lumea a 3-a cum ne considera ei,dar unde inca mai poti aduce un copil pe lume(chiar daca platesti pt.asta)in siguranta si cu bucurie.
Asa ca,fetelor,daca va gandeati sa nasteti in Anglia,FUGITI ,nu faceti greseala pe care am facut-o eu.Si englezoaicele sunt tratate la fel de rau,pt ca ma vazut cu ochii mei,dar lor li se pare firesc asa pt. ca nu stiu ca aceasta frumoasa experienta poate fi ALTFEL traita,fara sa te traumatizeze!
Se pare ca ce este NORMAL pt unii este ANORMAL pt.altii,iar eu am cerut cam mult,i-am deranjat cerandu-mi niste drepturi sau cautand OMENIE! Din pacate,n-am gasit-o...SO,BYE-BYE UK!for good....
diarnyina_s spune:
Neata fetelor,
Emilia ma bucur ca ai moralul sus si ca incerci sa mi-l riici si mie, ma bucur ca indiferent de rezultat esti optimista in continuare. Em iti doresc maine dimineata a doua liniuta mai pronuntata si sa te anunte testul ca esti . Eu totusi zic sa-ti faci un beta azi, Em mi-ai dat emotii cu liniuta ta .
Miha ma bucur ca esti mai bine acum si ca te-ai odihnit .
Despre mine pot sa va zic ca sunt z8, am terminat tratamentul cu femara iar joi (z.11)merg la eco de monitorizare.
Va pup pe toate , cat despre vorbele osuparatei, parerea mea e sa nu le bagati in seama, suntem aici toate sa ne ajutam, sa ne sustinem, sa ne bucuram sau sa ne intristam cand una dintre noi castiga batalia sau nu. Alte persoane care nu simt aceste lucruri, nu merita bagate in seama. Plus de asta va faceti sange rau degeaba.
dana0000 spune:
Em ce vad eu aici,a2a linie pala si nu te duci la beta?
Sa nu te recunosc
Tin pumnii sa fie si astept sa te felicit cand ai confirmarea!
Fetelor va pup si va doresc multe teste pozitive!
miky82 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miky82 Ari imi aduc aminte de verset, am ras cu gura pana la urechi Miha super veste, beta a crescut tare frumos! Bob, Moni vorbele alea dati-le pe la c_r ca nu merita nici macar sa citi postarile doamnei respective! Gaby vreau si eu putina racoreala, imi trimiti si mie? |
Fetele imi cer scuze daca am deranjat cu vorbele mele pe cineva, ma refeream strict la osuparata, nu mi-au placut niciodata postarile ei, sunt pline de rautate, asta consider eu si asta e parerea mea, de multe ori m-am abtinut sa nu ii zic ceva. Va pup si va iubesc tare mult, sa aveti grija de voi.
emilia.m spune:
Pai.. ce sa zic... am mai facut inca un test (ca primul era un no-name din Cora) si am luat o Barza acum si tot asa am doua liniute si desi barza asta l-am facut la a doua urina de azi liniuta se vede mai bine. Astept sa vad ce zice testul de maine dimineata.
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto