Aspirante optimiste(800).Felicitari Mihaelafalt !
Raspunsuri - Pagina 15
MeAlex spune:
Cred ca iti poti face mai multi useri, cu date fictive, nu cred ca pot verifica moderatorii.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
velvet spune:
rucs,nu stiu.nu am intervenit atunci...
alex,stiu ca pe alte forumuri nu prea se poate...
eu nu inteleg de ce osuparata imi evalueaza negativ postarile cand eu am intrebat-o doar care sunt problemele ei,sa ne zica de ea.ca ea ne-a jignit cu nemobilate,etc e treaba ei.fiecare cu felul lui de-a fi!
MeAlex spune:
Velvet, eu nu vad evaluari negative la postarile tale. Am vazut acum ca Osuparata are avertisment.
MeAlex spune:
Asta inseamna, dar eu vad doar o evaluare negativa la o postare a ta de pe pagina 12. Vezi daca e vorba de aceeasi postare a ta, poate e din cauza DC.
MeAlex spune:
Velvet, ce sa zic? Acum ne jucam cu aprobat/dezaprobat...ignora si gata.
Osuparata, in ce ma priveste, astept inca raspuns la intrebari: de ce scrii doar ca sa spui ca tu nu esti de acord si o faci si intr-un mod agresiv? De ce nu scrii si despre tine ceva sau nu spui si chestii pozitive sau de ce nu dai sfaturi clare cand cineva intreaba ceva?
Eu iti voi mai raspunde doar cand vor fi lucruri la subiect. Punct.
velvet spune:
asa si fac,alex.oricum nu prea stau eu in gura lumii nici in viata de zi cu ziasta ma intriga si pe mine la osuparata.de nu zice si ceva de ea,orice,in afara de viata Anei.
gabyv spune:
Buna,
Eu am observat ca ea vine periodic si strica linistea, un fel de trol.
In alta ordine de idei, nu prea imi prieste concediul, nu reusesc sa ma relaxez, nici sa dorm. In plus mi-a dereglat ceva stomacul si nu mai imi place nici o mancare.
Vedem ce se intampla mai departe. Pup