ENDOMETRIOZA?!!!

ENDOMETRIOZA?!!! | Autor: mikymiky1

Link direct la acest mesaj

Buna...am o intrebare pentru toate fetele care au suferit si sufera de aceasta boala endometrioza.Am facut acun 12 zile a doua laparo pentru aceasta boala...si acum urmez tratament cu injectii diphereline..timp de 4 luni si dupa vreau sa fac un copil.Intrebarea mea este daca a mai trecut cineva prin operatii si acest tratament este benefic pentru a face bebe...astept un raspuns urgent ...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tanti spune:

Eu am fost operata o data de endometrioza, nu am facut tratament, imi doream un copil si dupa ~7 luni am ramas insarcinata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Eu m-am operat laparoscopic pt endometrioza. Dr. mi-a spus ca as putea face tratament cu diphereline, dar am zis pas - am preferat ceva naturist. Dupa 2 luni am ramas insarcinata.
Vezi ca e un subiect intreg pe tema Endometrioza la sectiunea Asteptand un ingeras, aici, in forum. Acolo gasesti multe sfaturi bune si experienta altor fete care sufera de acceasi afectiune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikymiky1 spune:

multumesc pentru raspuns..si sa te bucuri de copilul tau...inseamna ca nu ai fost grav...sanatate

Mergi la inceput

multumesc...eu vreau sa sper...imi doresc ff mult sa fac un copil..va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

miky te asteptam pe forum sa ne mai conversam, eventul sa citesti si povestile de succes...ajuta macar psihic.

Mergi la inceput

multumesc mult..o sa intre sa te tin la curent..momentan incerc tratamentul 4 luni

Mergi la inceput