Clasa a IV a : 2012 - 2013 (1)
Raspunsuri - Pagina 20
happiness spune:
Buna seara ! La multi ani!!! Sa aveti un an 2013 asa cum vi-l doriti!
Sabina, sanatate multa copiilor!
Anya, La multi ani pentru Matei!
Si noi am inceput scoala in forta, cu exercitii de scriere corecta si analiza gramaticala la romana, si desigur cu prima tema.
Vacanta a fost ok, o saptamana la tara , la dat cu sania, si doua in oras, relaxare totala, ce mai, o bucurie si pentru copil si pentru mine. De azi, iar alergatura, iar stres, iar emotii...In fine, e un semestru greu, lung si sigur obositor. Va doresc putere si intelegere, iar copilasilor sa fie sanatosi, ambitiosi si sa ia doar note bune!
Anka74 spune:
Anya, la multi ani flacaului tau! Poate, in viitor ne-om intalni pe la competitiile de baschet!
anya spune:
Sabina, imi pare rau ca nu ati avut o vacanta linistita. Sanatate multa! Poate ne nimerim intr-un weekend la Busteni si trimitem copiii impreuna pe partie !
Lalya, Happiness, ma bucur ca v-ati odihnit si ati avut o vacanta reusita.
Anka, Matei joaca la Slam, la babybasket (ca e inca mic ca varsta, doar de 2003). Voi la ce club sunteti?
Multumesc de urari si va doresc si voua multa sanatate si un an cu liniste si fericire!
Tala spune:
Of! nu-mi dati o veste buna. Trebuie sa intreb la inspectorat musai.
Multumesc mult pt raspunsuri
Anka74 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anya Anka, Matei joaca la Slam, la babybasket (ca e inca mic ca varsta, doar de 2003). Voi la ce club sunteti? |
La Play Ball, tot baby baschet...spera sa prinda echipa anul asta, ca pana cum nu a avut voie sa joace din motive de varsta mica ( a lui - sept. 2004) si lipsa de copii mici...toti erau mari si jucau la alte categorii de varsta. Important e ca ii place si merge cu drag.
anya spune:
Anul asta sunt inca amandoi babybaschet si se pot intalni. De la anul Matei intra la mini. Slam-ul are f multi copii si pe nivelul de varsta baby au vreo 5 echipe de avansati (si multi copii la incepatori). Cate una pe fiecare centru (scoli la care are inchiriata sala) si una cu selectionatii pt echipa 1. In fiecare weekend au cate un meci, ca sa-si faca "mana". Ieri le-a zis de un campionat la Cluj, dar nu stiu mai multe....
Pe de alta parte, la noi bachetul e bun si la...engleza. Unul din antrenori e sarb si le da comenzile si explicatiile in engleza.
Copilasul unei colege e tot de 2004 si din toamna il tot baraie antrenoarea sa-l ia in echipa. E la CSS6-Dinamo. Sper sa faceti echipa si sa ne intalnim.
karligutza spune:
Buna ziua dragi mamici...
sper ca nu deranjez ca "dau buzna" in subiect cu o intrebare: are cineva copilul in clasa a IV-a la Scoala Nr.45 Titu Maiorescu din Bucuresti? ma intereseaza sa aflu informatii de genul "cum e dna.invatatoare?" pentru ca noi urmeaza sa ne inscriem la scoala in aceasta primavara si vom "pica" pe mana uneia dintre doamnele invatatoare de acolo care acum au clasa a IV-a.
va multumesc anticipat pentru ajutor!
in eventualitatea in care nu doriti sa imi raspundeti in public, puteti sa-mi scrieti mesaj privat.... astept cu mult interes orice raspuns!
karligutza
sunt mamica Adelutei & 33+
are mama o fetita... are si un blog!
_
ALAPTATUL HELPLINE
_
sorana spune:
N-am mai intrat de ceva vreme pe DC :0
Sabina sper ca nu mai e cazul sa iti urez sanatate pentru copii.
Anya - La multi ani! pentru Matei
Incep sa ma gandesc deja la "ce si cum" va fi anul scolar viitor. Diriginte, profesori, note "adevarate" ....
Ei, pana atunci, avem un examen de dat si inca nu ne-am apucat "serios" de pregatirea lui in sensul ca de-abia am trecut prin 2 "teme" si am inceput-o pe a 3-a, nici macar nu stiu cate "teme" din astea sunt . "Temele" se bazeaza pe lectii din manual.
sorana spune:
La scoala noastra se fac clase de "intensiv italiana". Sper ca am zis corect "clase" adica 2 si nu va fi doar "o clasa" :D.
Pentru a intra in aceste clase se da un examen. Examenul consta intr-o proba scrisa si 2 probe orale. Proba scrisa este o compunere pe o tema data, temele sunt anuntate dinainte (deocamdata avem "Parla di te" si "La mia famiglia"). Prima proba orala este "intelegerea textului" si consta in citirea unui text tras la sorti (am inteles ca textul este una dintre lectiile din manualele de a III-a si a IV-a) si comisia pune intrebari din text. A doua proba orala este "dialog liber" si consta intr-un dialog intre 2 candidati pe o tema trasa la sorti de fiecare pereche.
Examnul va fi pe 22 iunie.