Clasa a IV a : 2012 - 2013 (1)
Raspunsuri - Pagina 2
Sabina spune:
vaaai, Lori, you made it sound so real :)))
Anya, cum mai e Matei?
Cand vine?
Am comandat si eu culegerile, o sa vina cam in 12 zile. A zis sotu ca mai face cu ea.
temele de vacanta...a avut niste caiete pe care le-a facut in ultima saptamana de scoala:)))
deocamdata se joaca si se cearta cu fratele ei :D
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
anya spune:
Acum am vazut ca din mesajul meu nu se intelege nimic. Imi pare rau si nici nu ma lasa sa mai editez...
Matei a ajuns in Bucuresti vineri pe la 10 seara. L-am luat si direct la munte ne-am dus. E intreg si sanatos. Putin bronzat, parca mai mare si ...mai serios. N-a pierdut nimic (pansamentele, dar nu se pun) si a venit chiar cu haine in plus . A primit in cantonament un echipament de baschet (maieu, pantaloni, tricou) si plasticul asta modern si doua tricouri albe de bumbac inscriptionate cu logo-ul taberei. Am vazut si ghetele pe care si le-a luat. Nu sunt verzi. Sunt alb cu negru si au o dunga finuta verde. Sunt chiar frumoase, adidas si a dat 50 euro, asa ca nici afacerea nu e proasta.
Acolo s-a conversat si in engleza si se pare ca stie suficienta deoarece s-a imprietenit cu un pusti sarb, Nico, care l-a invatat "porcarii" in sarba in conditiile in care limba comuna era engleza .
Acum sunt amandoi la munte, pana vineri. In weekend sper sa reusesc sa ajung la mare (cred ca pana la urma mergem in Balcic) iar saptamana cealalta pleaca piciul (Calin) in tabara cu colegii lui de la inot. Saptamana asta Matei trebuie sa-si termine caietul de mate (mai are 8 fise=16 pagini) si saptamana viitoare trebuie sa-l atace pe cel de romana.
anya spune:
Imi cer scuze de intarziere (am fost plecata si fara acces la net):
La multi ani, Sabina!!!!
Sa fii fericita, sanatoasa, sa ai multe bucurii de la puii tai si sa mai auzim de multe concerte si festivaluri! Pup!
happiness spune:
Sabina, inteleg ca a fost ziua ta! Cu intarziere iti spun si eu "La multi ani!" Sa fii sanatoasa, ca de asta avem cu totii nevoie in primul si in primul rand. Restul se rezolva .
DEja in clasa a IV a ?! Mai avem cateva saptamani bune de vacanta. Eu ma cred tot intr-a treia, si parca nu imi vine sa cred ca am ajuns aici atat de repede. Maria mea si-a terminat azi cele aproape 100 de pagini din caietul de vacanta, asa ca rasuflam usurate , desi mai avem o groaza de citit. Dupa cele cateva zile la mare, am stat o groaza la tara si poimaine plecam la Tg Ocna, la salina, asa ca va avea destul timp sa citeasca.
Va pup pe toate, vacanta placuta in continuare! Sa ne bucuram de ce a mai ramas!
loryi1974 spune:
Uff, se apropie scoala, fiica-mea e bronzata si iar s-a inaltat. A avut o vacanta foarte frumoasa.
Ea a citit foarte mult, dar nu de scoala :))
anya spune:
Matei a citit tot felul de prostiute, dar nici-o carte cap-coada. De scoala n-a avut nimic de citit asa ca n-a citit :( Lectiile le-a facut pe fuga si urat (tot caietul intr-o saptamana, sa scape de el). Am fost plecati 10 zile in Ardeal, stam 2 zile in Bucuresti si iar plecam. De fapt de abia acum plec si eu cu adevarat in concediu. Ne intoarcem fix in 8 sept (noaptea). Duminica respiram, spalam si dormim iar de luni...uffff, incep scoala la dublu. In afara de Matei mai incepe scoala si Calin, fratiorul mai mic. O iau de la inceput cu bastonase.
sorana spune:
Lory si noi la fel :).
Adica a citit o gramada de chestii (acum citeste Cismigiul & Co, a terminat Narnia, toate cele 7 volume, inainte de asta) dar nici nu vrea sa se apropie de Ciresarii care era lectura recomandata pentru scoala.
Iar de inaltat ... e inalta (a depasit 150 cm), nu-i mai vine nimic din primavara, azi am fost la cumparaturi "serioase".
Cred ca deja v-ati inscris toate dar mai zic totusi pentru cine n-a vazut: Inscrierile la Arhimede se fac pe site in aceasta perioada.
Sabina - am vazut ca anul asta sunteti in aceeasi grupa cu noi :).
anya spune:
Bine v-am regasit! Ne-am intors si noi de pe drumuri.
Sabina, felicitari pt festival. Am urmarit de departe (nu ma fost in tara) iar te-am vazut si in interviu. Inca odata, felicitari!
Bine ca mi-ati zis de Arhimede. Uitasem de ei.
Cu uniforma, nu ma mai stresez la Matei. Are doua perechi de blugi (una care ii e putin maream probat-o si imi vine si mie), camasi albe doua si mai vad eu...Ii mai iau eu cate ceva. In schimb am umblat si i-am luat piticului camasi. Ghiozdan...si-a luat unul cu FC Barcelona . Am trecut de perioada Spiderman si alti eroi...
Sabina spune:
noi am mai ciupit o saptamana de busteni ;)
Multumesc mult pt urari si aprecieri
si eu trebuie sa cumpar fetitei uniforma...dar abia pe 22, ca de pe 17 pe 22 plec la viena.
La Arhimede am inscris-o pt grupa aia de joi, nu cred ca va merge saptamanal, dar cum la pian la Enescu nu se mai duce, am ales ceva care sa nu incurce plecatul la munte in weekend :D
Sunt curioasa cum va fi anul asta fara pian cu examen . de continuat va mai continua cu noi, ca suntem tirani si nu vrem sa uite:)))
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo