INSEMINARE 91 - Felicitari aruam, MariaBcf, alina
Raspunsuri - Pagina 6
diarnyina_s spune:
QiaoBing dimineata nu am mai luat utro, de aseara ma tot doare burta ca si cum vin uratii... ideea era ca mi-e mi s-a terminat cutia de utro si daca hotarasem sa-l opresc, atunci nu am mai cumparat... tu zici sa mai cumpar o cutie si sa iau in continuare? Are ceva daca dimineata nu am luat si in seara asta reiau iar? Ma cam sperii un pic, si totusi de ce ma doare burta ca si cum ar veni uratii?
Cu doctora nu am vb deoarece utro l-am luat de capul meu, dr mi-a zis ca nu ar fi necesar progesteron la mine ca am 3 corpuri galbene care impreuna sigur isi vor face datoria de secretat suficient progesteron...
in asteptarea unei minuni
AMH 2.35, trompe permeabile, laparoscopie ok, normospermie, infertilitate inexplicabila de 8 ani.
3 luni/2011 stimulare cu CSD fara obtinere sarcina.
Prezent stimulare Femara, CSD, 1 aspenter, 1 magneB6, 1 acid folic/zi
racheel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aruam Dankutza felicitari pt bebe sa creasca mare si sanatos de abia astept si eu sa-l vad pe al meu Eu maine ma duc la eco si poate o sa se vada si bataile inimii . Dupa val Beta HCG as avea 6 sapt dar sambata la eco mi-a zis ca am 5 sapt sa vedem maine ce ne spune. Am vb si cu dr hematolog si mi-a zis ca mergem pe aspenter si peste 2 sap merg sa fac analizele si in functie de analize vedem ce trat imi da in continuare . Tu ai avut dureri de burta si de spate asa ca la menstruatie? Eu mai am asa cateodata ,dar dr mi-a zis ca sunt normale atata timp cat nu sunt puternice. SENSIBILA TE ROG SA MODIFICI PE PRIMA PAGINA CA AM RAMAS NATURAL SI PRIN FIV ,FIV-UL A FOST NEREUSIT SI LA 2 LUNI DUPA FIV AM RAMAS NATURAL PCOS trat Siofor 1000 mg ,500mg/3zi , 4 IA nereusite , MTHFR C677T homozigot PAI 675 heterozigot 4G/5G trat Femibion 1/zi, Magne B6 3/zi ,acid folic 5mg /zi, FIV1 la Giulesti nereusit insarcinata natural in a 2-a luna dupa FIV 5 + Multumesc Doamne |
Aruam FELICITARI sarcina usoara si negretoasa sa ai.Cat ma bucur pentru tine...
gabyv spune:
Dia, asa zic si eu, e periculos, daca iti scade brusc progest. poti pierde sarcina, daca este. Nu e neaparat sistematic, dar mai bine nu te risti.
Alice, bravo, sa fie cu rezultate bune!
dankutza spune:
Crisstal, Sensibila a facut IAD cu Moisa si a fost f multumita de ea. Sigur vei putea sa faci si tu bebe. Nu-ti pierde speranta. Miracole cu ochisori exista.
Alice din cercetarile mele am observat ca la Centrul Medical Matei Basrab e cel mai ieftin. Daca intri pe siteul lor, iti poti face un calcul. Acelasi preturi sunt si acolo, adica preturile sunt actualizate. Nu este aglomeratie. Sunt super profi. Nu-mi vine sa cred ca dr ta nu ti-a cerut analizele hormonale. Pai alea sunt f importante. De acolo vede dr la ce vei raspunde mai bine. Progesteronul de ziua 21 e f important sa vada daca ai sau nu insufiecienta de progesteron. IAr prolacttina daca e mare, nu reusesti sa ramai gravida. Schimb-o neaparat!
Daca ai deja celalate analize, neaparat sa faci analizele hormonale. MAcar alea care poti. SI iar Zoonozele. Trebuie sa stii la ce ai imunitate sau nu.
Nu stiu exact cum se procedeaza la Columna. Eu am fost luni acolo si am platit consulatie de 150 lei. Dar ea mi-a facut si eco sa vada pe bebe. Oare s-au pacalit aia d ela casa? Nu stiu. Poate trebuia sa dau 180 lei. Inainte la Dacia, dadeam 100 lei pt eco de monitorizare, dar si ca sa vad [e bebe. Aici stau altfel lucrurile. Cel mai bine suna la clinica si iti spun fetele alea care e pretul pt monitorizare. Poate au un fel de pachet pt IA in care sunt incluse 3-4 eco plus procedura. Nu stiu sa spun, dar fetele sunt f dragute la receptie si iti spun ce te intereseaza. Si eu am intrebat inainte sa stiu cat ma costa testul de sange si eco si iar cat o sa ma coste pe 6 august dublu testul.
Sigur. Vorbeste cu Cezara. Este f cooperanta. Si parerea ta conteaza pt ea si mai ales ce vrei. Ea vrea sa ne ajute pe toate si nu neaparat sa-si impuna punctul de vedere. De ex, pe mine nu a reusit s ama convinga sa mai aman cateva luni sa-mi fac vaccinul Rudivax pt imunitatea la rubella si mi-a facut IA. Ce s afaca? Se putea pune cu nebuna???
Asa ca fa ce analize poti si dute la ea si puneti tara la cale. Te rog, nu uita ca intra in concediu intre 15 august 1 septembrie. In rest, e acolo pe baricade pt noi.
Intre timp, am citit a doua postare. Bravo! Un folicul de 20mm. F frumos. LA ce ora faci injectia? De cate ori m-a pus sa o fac seara la 8 si a doau zi IA nu am reusit. Cand m-a pus sa fac injectia cu mai mult de 24 de ore inainte am reusit. Din experinata mea, am observat ca eu faceam poc pe la 40 de ore de la injectie.
Da, este suficinet un folicul. Fi-mea a fost un singur folicul de 19mm inconjurat de 17 mil de gigei. Acum am avut 6 foliculi si 2mil de gigei.
Intr-adevar cu toate ne dorim sa fim cat mai foliculoase ca sa ne crestem sansele, dar uite eu nu am reusit de 2 ori, desi am avut aproape 10 foliculi. Ei cred ca s-au facut ciorba cand au trebuit sa iasa. La sa unul si bun.
Ah, sa nu uit. Tot weekendul Fu am facut IA pe la 11:30, si seara am prestat, si a doua zi dimineata si seara si a treia zi dimineata. Cezara imi spusese sa fac a doua zi dupa IA, ca sa se refaca gigeii. DAr eu am simitit ca pacanesc si am zis sa o fac atunci. Poate s-o fi prins chiar atunci.
Deci, sa faci numai pe spate. Stii ca pt mine a fost prima IA la care in zilele urmatoare dupa procedura am facut numai pozitia asta. Si uite ca s-a prins. Apoi sa stai cu funduletul pe perna si sa nu te ridici decat cand faci pe tine. Eu aveam grija sa fac pipi inainte de ca sa stiu sigur ca nu ma duc macat 2 ore. Eu am mancat zilele alea cu farfuria pe piept. Nu am facut nici un efort. Am stat ca o planta.
Cand pleci de la dr, sa te asezi pe bancheta din spate intinsa pana acasa. Nu stiu daca contrinuie, dar nu are ce sa strice.
Multa bafta maine.
Gaby da. In incapatanarea mea, am oprit arefamul, dadeam vina pe el ca de aia nu vine CM. Am stat un pic cu frica, noroc ca bebe e puternic si si-a facut singur rost de progesteron, ... la negru. Doar aveam corp galben de 6 foliculi care pt asta erau acolo.
10+
Aliceparis85 spune:
Dankutza multumesc de informa#539;ii asa o sa fac,fac cate analize pot si vedem ce iese,in schimb cu inseminarea de maine am un ghinion teribil,am facut ovitrelle la ora 15 azi si la 10 min la sunat pe sotul seful lui si a trebuit de urgenta sa plece la mare cu munk tot weekend-ul,ce ghinion,astept sa vad ce rezolva sotul ca a zis ca fuge pe la 6 dimi de acolo ca la 8 sa fie la clinica dar m#259; gandesc ca a#537;a obosit o sa aibe niste gigei stresati rau,întelegi tu ce vreau sa zic,am plans pana acum de mi-am umflat ochii.
dankutza spune:
Dute dupa el. Eventual mergeti pe CSD. AL naibii sef!!! Sotul nu putea sa spuna ca weekendul asta nu se poate? Eu as merge pe CSD. Nu mai stiu, el cum sta cu gigeii?
10+
Aliceparis85 spune:
La ce nervi aveam dankutza nu mi-a dat prin cap si varianta asta,dar asa fac,maine m#259; duc la el daca nu poate sa evadeze pt inseminare,peripetiiPoate asa cine stie avem noroc si il concepem pe bebicul nostruEl e bn cu gigeii dankutza,si pozitia minune o fac sigur ca imediat dupa act cu picioarele in susTe pupik si ms de idee,eram asa agitata ca efectiv nu mi-a dat prin cap asta
betty200 spune:
Fetelor felicitari pentru cele care aveti burtici, vad ca sunt multe in ultimul timp. E sunt in ziua 14 DPO dupa ecografie si 13 DPO dupa FF, luna asta am avut o gramada de treaba cu disertatia mea, cu examenele de capacitate ale fetei si nu m-am tinut de monitorizare foarte mult. Nici progesteron n-am luat supliment ca am zis ca si asa sansele sunt minime mai ales ca am ratat exact ziua cea mai buna din perioada fertila ca o doctorita a vazut foliculul de 17 si a zis ca sigur doar peste 2-3 zile ovulez asa ca sa fac pauza sa se refaca gigeii. Mie testele de ovulatie imi spuneau altceva, asa ca dimineata urmatoare am fost la altcineva la eco si mi-a spus ca ovulatia era indusa deja, posibil sa fi crescut 2-3 mm intr-o zi si sa si puste ...habar n-am, ideea e ca nici n-am simtit mari intepaturi ca lunile trecute asa ca am facut pauza si de la utrogestan sa pot doza pe natural progesteronul inh ziua 7 ( in cazul meu 8 sau 9 ca era weekend in ziua 7). Am dozat progesteronul (a iesit 9,5 cu valori normale pt perioada luteala 1,2-15,9) si am zis cu un drum sa imi faca si o beta asa la deruta care a iesit 1,2 adica negativ, in ziua urmatoare (9-10 DPO)am facut un test de pipi si tot negativ asa ca am las-o balta, azi dimineata cand mi-am scris temperatura in grafic astia mi-au spus ca am depasit perioada mea luteala obisnuita asa ca pot face un test ca e posibil sa fiu insarcinata. Am zis hai sa fac, desi prima urina deja era la canal, am prestat cu a doua si SURPRIZA a iesit si a doua liniuta (test sure check. Am baut rapid ultimul utrogestan ce-l aveam in casa si fuga la laborator dar ...pauza se inchisese, asa ca astept luni si apoi miercuri. Am mai cumparat inca 3 teste, am facut unul Minut si a iesit liniuta 2 tot pala iar celelalte 2 le las pe maine. Ma ingrijoreaza putin ca in ziua 8-9 era inca negativ Beta ...
Dankutza tu mai iei progesteron? O sa-mki permit sa te mai intreb cate una cate alta ca esti foarte pusa la punct in domeniul asta.
Va pup pe toate si veti vedea ca vor veni liniutele in continuare, abia astept urmatoarea veste.
http://www.fertilityfriend.com/home/3c41ee
olimp spune:
betty felicitari !
cu siguranta esti insarcinata , nu are cum sa greseasca doua teste , posibil ca nidarea sa fi fost mai tarzie si beta negativ... eu sic ca esti viiotare mamica !
felicitari si sa fie cumintel in burtica !
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat