INSEMINARE 91 - Felicitari aruam, MariaBcf, alina

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aliceparis85 spune:

Maria imi pare rau,nici eu nush ce sa-#539;i zic ca stiu ca nimic nu te alina acum sunt alaturi de tn,fii curajoasa,as vrea sa pot sa iti spun cv sa te ajut cumva fii tare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty200 spune:

Maria, stiu, cuvintele nu pot transmite suferinta pe care o ai in suflet si nici macar ce simt eu acum pentru tine , pot sa-ti spun doar ca ma rog sa-ti dea Dumnezeu putere sa te linistesti putin si incet, incet sa-ti recapeti o farama de optimism sa continui lupta, e cumplit cand vezi cum se scurge parca printre degete, intr-o clipa, toata bucuria aflarii vestii ca vine bebe, visurile si sperantele legate de el ...

http://www.fertilityfriend.com/home/3c41ee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aruam spune:

Maria imi pare extrem de rau. Ma rog la Dumnezeu sa-ti dea putere sa treci peste aceste momente grele

PCOS trat Siofor 1000 mg ,500mg/3zi , 4 IA nereusite , MTHFR C677T homozigot PAI 675 heterozigot 4G/5G trat Femibion 1/zi, Magne B6 3/zi ,acid folic 5mg /zi,
FIV1 la Giulesti nereusit
insarcinata natural in a 2-a luna dupa FIV
8+
Multumesc Doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaBcf spune:

Va Multumesc din suflet pt cuvintele frumoase si pt sustinere . Inca nu mi- a facut chiuretaj , mai asteptam sa vedem daca nu elimin singura sarcina, stam acum in pat sa vedem ce se va intampla. Dr Surcel mi - a spus ca Intr -o zi sau doua voi elimina si poate va trebui sa ma curete doar putin. Apoi va trebui sa fac analize pt trombifilie si sindrom antifosfolipidic. Va Multumesc inca o data pt cuvinte .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty200 spune:

Maria, chiar ma gandeam oare de ce nu te mai lasa putin sa elimini singura, in general organismul se descurca singur in situatiile astea si dupa nu mai ai de asteptat asa mult pentru refacere,
Doamne ajuta!

Eu am eliminat tot cred, am eliminat asa cu am citit pe-aici si saculetul embrionar (o pielita subtire) si ma simt dpdv fizic bine, e adevarat ca la mine a fost mai mica sarcina, aprox 3-4 saptamani.

http://www.fertilityfriend.com/home/3c41ee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaBcf spune:

Bety asta vrea si Dr Surcel sa elimine organismul meu sarcina , acum ma tine internata pt ca am tensiunea foarte mica 60/40 , 70/ 35 nu imi creste mai mult cu tot cu perfuzii. Dureri nu am pt ca primesc morfina , abia acum incep sa sangerez rosu. Sper sa fie bine si sa imi revin cat mai repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Andra sunt ok cu sarcina. Sunt in sapt 12 si ma intreb cand a trecut timpul. Momentan sunt cam ingrijorata ca am fost ieri in Carrefour la raionul de peste si nu m-a mai deranjat mirosul. De obicei imi aducea stomacul in gat. Sper sa nu fie vreo problema. O prietena imi spunea ca mai am doar 5-6 zile si trec in trim 2 si se termina greturile, mai ales ca nu prea m-a chinuit cu problema asta. Joi sau vineri m-am ingretosat de la parfumul unei nene. Era dat cu f mult parfum si m-a omorat. Doar am trecut pe langa el in Mega si m-a luat greturile. Acum sa vedem...
Tu ce ai facut cu spitalul? Esti ok?

Alice stii ca pt a reusi trebuie sa fii optimista pana in maduva oaselor. Te rog sa fii pozitiva. Familia vede tragic totul pt ca sunt "profani" in de ale fertilitatii. Ei nu stiu ce metode noi sunt pt a avea ub copil. Tu stii ca citesti. Eu zic sa incerci cu dosarul de FIV.

Dana Domane ajuta ca sa va fie vacanta cu rezultat pozitiv. Vad ca si Profertilul face acelasi lucru. Creste nr de gigei doar pt o perioada limitata. Bun si asa.

Aruam Ce ai "crescut"? Ai deja 8 saptamani...

Maria cuvintele sunt de prisos. Sa stii ca nu e vina ta.

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_C spune:

Maria, multa putere! Noi suntem aici pt tine!
Dankutza, nu sunt bine, dar iti scriu pe mess ce am patit, azi am fost iar la spital si m-am speriat. Vezi ca eu in sapt 12-13 am scapat de greturi, si mie imi era teama ca nu e ceva bine, dar pur si simplu atunci am putut si eu sa mai fac chestii, sa nu stauu doar la orizontala, asa ca fii calma!

-------------------------------------------------
Andra, mami fericita de Amana si de Robin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osuparata spune:

Maria, imi pare rau, cuvintele sunt .... Pe langa analizele recomandate de fete, incearca sa mai faci anticorpii cardiolipinici.Multa putere sa rezisti , o sa ai nevoie(din pacate, vorbesc din experienta, iar eu am mai facut anti CMV(IgG si IgM),anti HSV IgG 1+2, antilisteria,antifosfolipidici ,antitoxoplasma si altele...)!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela_ella2003 spune:

Maria, imi pare atat de rau, iti doresc multa putere sa treci peste...Trebuie neaparat sa faci profilul de trombofilie, ca medicul sa iti de-a tratamnet de sustinere si sa nu mai treci prin asa ceva!

http://www.facebook.com/reqs.php?type=1#!/profile.php?id=100003315293430
http://www.eshop-rapid.ro/produse-herbalife

Mergi la inceput