Aspirante optimiste (799).Felicitari Mihaelafalt !

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Moni stiu ca e grea asteptarea dar asta e nu ai ce face.
Auzi stii ce mi-a trecut mie prin minte daca te-ai duce la un eco atunci cred ca s-ar vedea daca ai ovulat atunci cand spui tu ca ai avut semnele alea. Da tot degeaba ca daca organismul are inca sunbstanta din injectie atunci nu iti vine ciclul pana nu se elibereaza tot.Sper sa nu gresesc.
S-a dus sotul astazi la posta sa vad daca ii da lui testele, eu oricum nu vroiam sa le vada ca mi le confisca si imi da cand vrea el.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite (tratament cu aspenter, femibion 1, magne b6, acifol, cetebe)
O sarcina pierduta la 6 saptamani si o sarcina extrauterina tratata medicamentos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

salutare fetelor,
moni mai e putintel, ce a fost mai greu a trecut, bucurate de linistea asta...si incearca sa iei naturistele sa mai linistesti endometrioza, cu cat e mai curat ai sanse mai mari, cel putin din punct de vedere mecanic, ca daca ne gandim ca enometrioza afecteaza si imunologic cam greu putem stapanii.....
eu am inceput sa iau false unicorn si il tolerez bine, eu cu naturistele sunt atenta ca nu tolerez vitexu'(apropo cine vrea am o cutie noua, am luat 2, 3 pastile si am vomat de la el) si mi-am mai luat di dhea inca nu sunt convinsa sa le iau, vreau sa merg la doc sa vedem ce zice ....o sa-l contactez pe albu poate luna viitoare sa vedem ce are el de zis in situatia mea, e ultimul pe lista.
in rest n-am nimic de declarat abia mi-a trecut ciudatenia de ciclu si la mare lucru nu ma astept decat sa mi se regleze...
vad ca fetele sunt puse pe analize si investigatii, spor si rezultate bune. va puuup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Fetele m-a sunat de la Promed ca s-a aprobat dosarul, astazi merg la eco si o sa vad ce imi zice despre fiv.

pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daena spune:

Buna fetelor!
Nu am mai scris de mult dar v-am citit in fiecare zi. La mine nimic nou, si poate de asta n-am fost in stare sa postez ceva.
Eu am inceput tratamentul Liviei, miercurea viitoare voi termina cele 21 de zile si va fi mai usor, scap de 2 tincturi si se scurteaza si timpul in care le beau pe toate. Ma trezesc cu 1 ora mai devreme dimineata, sa le iau inainte de a pleca la munca. De simtit ma simt bine, chiar f bine de la trat. Nu ma impac cu supozitoarele carpicon, as prefera orice altceva sa fac cu ele, in popou nu imi place
Astept sa vad rezultate, dar dupa minim 1 luna de trat. Si atunci merg la dr. sa vad cum mai stau cu chisturile. Trat. asta e pe luuunga lista cu "Oare daca incercam si asta?..."

Ana, ma bucur ca esti bine, si bebicul sigur e bine, acolo in cuptoras .

Mihaela, mult succes su trat. batranei, cred ca e greu cu oamenii in varsta, dar de multe ori nu ai ce face. pur si simplu viata te pune in asa situatii, si dintre 2 rele alegi pe cel mai mic.

Alex, succes la trat. si Monique, la asteptare. Sa vina ovulatia

Diarnyina, eu luam progesteron 10 zile dupa ovulatie, 2 pe zi, si apoi opream iar in max 3 zile venea menstra.

Xdidi, mie mi-a prescris dr anul trecut trat cu vitex, eu am luat 3 luni fara rezultat, dar a fost groaznic, nu aveam chef de deloc, nici nu simteam nimic, eram mereu nervoasa.Nu stiu de ce nu mi-a priit, si din trat actual l-am scos de la inceput.

Miky, felicitari!!! Sa fie bine totul si sa se lase cu cat de repede!

Fetelor, va pup pe toate si va astept numai cu vesti bune, cele care se testeaza sa vina cu II !!!

http://www.fertilityfriend.com/home/3b06ed

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daena spune:

Velvet, tu pe unde umbli?

http://www.fertilityfriend.com/home/3b06ed

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Felicitari Miki, sa fie cu succes!!

Maine la pranz dau si eu o fuga pana la dr sa vedem daca am ovulat sau nu luna asta. Sper ca da, si sper ca am si prestat cand a trebuit. De fapt de asta nu prea imi fac griji ca am tot prestat lately.

Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

miky felicitari, sa fie cu ochisori
daena ce sa zic , eu am vomitat de la el de asta nu l-am mai luat, eu mai luat kamaiani nu avem pbr de la el insa nici rezultate...acum sper sa ma reglez cu false unicorn si cu dhea sa vad ce zice dr, sincer n-am chef de nici un doctor acum ....poate luna viitoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Am intrat in posesia testelor cu intrebarile de rigoare, de unde, cum, cat si asa mai departe.
Miky felicitari abia astept sa treaca timpul si sa ne spui ca ai facut FIV si ca ai un rezultat pozitiv.
Daena ai o mare rabdare daca ai inceput tratamentul Liviei, sper sa vezi rezultate cat mai repede, eu stiu ca numai cand m-am uitat pe el am renuntat.
Of ce bine e dupa o ora neintrerupta de somn, parca sunt noua nascuta, am dormit toata noaptea si acum 1 ora, sotul rade ca iau eu pastile sau batrana?

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite (tratament cu aspenter, femibion 1, magne b6, acifol, cetebe)
O sarcina pierduta la 6 saptamani si o sarcina extrauterina tratata medicamentos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarnyina_s spune:

Miky felicitari pentru aprobarea dosarului, sa ne tii la curent cand vei incepepasii penru fiv, si bineinteles sa fie un fiv cu succes
Va multumesc tuturor pentru sfaturi, de maine (ziua 28) nu voi mai lua utrogestan, si voi astepta sa vina CM (asta daca nu ma mananca sa fac un test de pipi zilele astea)
Emilia bafta la eco, sigur ai ovulat, dupa simptomele care le-ai descris si faptul ca ai facut pregnyl. Sper sa se fi prins ochisorii (din instinct era sa scriu in continuare "si la tine" ). te asteptam cu vesti maine.
toate fetele

in asteptarea unei minuni
AMH 2.35, trompe permeabile, laparoscopie ok, normospermie, infertilitate inexplicabila de 8 ani.
3 luni/2011 stimulare cu CSD fara obtinere sarcina.
Prezent stimulare Femara, CSD, 1 aspenter, 1 magneB6, 1 acid folic/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

buna ziua

miky,felicitari!si Doamne ajuta ca in urma FIV ului sa vina bebe!

daenaprin zona sunt,dar nu am nici o veste despre mine...mult succes cu tratamentul!

Mergi la inceput