Aspirante optimiste (799).Felicitari Mihaelafalt !
Raspunsuri - Pagina 6
diarnyina_s spune:
Mihaelafalt, MeAlex aveti reptate. Voi incepe analizele una cate una...va tin la curent
Azi sunt ziua 26 a CM, respectiv ziua 13 dupa ovulatie, parca simt sanii mai plini, si o usoara jena in lateralul lor, aseara cateva ore am avut un pic de senzatie ca si cum as fi racit la vezica urinara, dar de azi-dimineata nu mai am nimik.... Voi vedea in cateva zile ce sunt cu aceste simptome, in rest nici o alta schimbare. Sunt optimista in continuare, poate luna asta va fi cu 2, 4 sau 6 ochisori dragalasi
toate fetele
in asteptarea unei minuni
AMH 2.35, trompe permeabile, laparoscopie ok, normospermie, infertilitate inexplicabila de 8 ani.
3 luni/2011 stimulare cu CSD fara obtinere sarcina.
Prezent stimulare Femara, CSD, 1 aspenter, 1 magneB6, 1 acid folic/zi
MeAlex spune:
De fiecare data cand am ramas, in perioada in care trebuia sa imi vina, faceam pipi des, chiar ma gandeam la vreo infectie urinara...e un simptom.
Tinem pumnii!
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
diarnyina_s spune:
Eu nu as zice ca am facut aseara pipi des, era doar senzatia ca as face, dar.... ieseau doar cateva picaturi, apoi de azidimineata nu mai am acea senzatie de urinare, au ramas doar sanii mai plini si usor durerosi...Doamne oare imi vei face luna asta surpriza pe care o astept de mult?
MeAlex tu ai mai avut si alte simptome in afara de pipi des? (ma refer la simptome timpurii inainte sa vezi ca-ti inatrzie menstra). Eu zilele astea am trecut printr-o multime de crezuri: cand ma intepa un pic pe la ovare, eram sigura ca sunt insarcinata, cand nu aveam nici un simptom simteam ca nu sunt insarcinata, si uite asa am alternat zilele...mai am un pic de asteptat. AMR 4 zile
AMH 2.35, trompe permeabile, laparoscopie ok, normospermie, infertilitate inexplicabila de 8 ani.
MeAlex spune:
Dia, da, am mai avut: somnolenta ziua, si noaptea nu puteam dormi, dureri de burta ca si cum trebuia sa imi vina (la mine era relevant pentru ca in mod normal, nu ma doare cand imi vine). Sanii nu ma dureau, dar aveam mancarimi. De fapt ma duceam des sa fac pipi, dar nu faceam f mult si ma duceam mai ales noaptea.
Cam atat.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
emilia.m spune:
Am avut si eu simptome de-astea o gramada in prima luna de stimulare, dupa ce mi-a fost confirmata ovulatia. Din pacate la mine erau autoinduse. Sper la tine sa fie cat se poate de reale.
Duminica dimineata o sa ma conectez si sper sa fiu prima care te felicita
Cred ca ai nr meu pe mail, sa ma suni daca vei vrea sa vorbim in ziua respectiva.
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto
diarnyina_s spune:
Emilia, am primit nr tau, l-am memorat in tel. Ce mult m-as bucura sa se intample minunea la amandoua luna asta
emilia.m spune:
Ce varsta ai? Eu am 29 si la calendarul chinezesc spune ca daca concep un bebe luna asta va fi baiat si daca tu faci fata ne incuscrim de bucurie
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto
diarnyina_s spune:
tare nebunatica mai esti Eu am facut saptamana trecuta 34 de ani. Bebeii nici nu au anuntat ca vin si noi i-am si casatorit .
diarnyina_s spune:
Am calculat si eu , si cica e fata la mine . Nu degeaba am visat un pui de veverita, doar ca pe langa veverita erau si 2 pui de iepurasi
Deci sigur de incuscrim de bucurie
Mihaelafalt spune:
Buna gagici.
Dia si Emilia sper sa fie bebei la voi si sa fiti bucuroase cu adevarat saptamana viitoare.
Eu astazi am fost cu batrana la psiholog si psihiatru si sper sa ma linistesc putin de acum ca i-a dat niste calmante, oricum nu mai sunt asa stresata ca am inceput sa am hartii la mana cum ca nu are dreptate.
Eu sunt super somnoroasa, pe martea viitoare as fi si eu ziua 28 si ar cam trebui sa ma testez pe joi dar nu cred ca ajung pana atunci, deja ma doare spatele si in acelasi timp imi e un somn de cad din picioare, sanii ma dor pe lateral dar hai sa ma trezesc si sa nu imi fac visuri ca iar cad de sus ca lunile trecute.
Cand am facut laparo nici nu m-am gandit ca nu raman, apoi cu stimularea la fel, a urmat concediul si relax total si nimic iar acum in stresul asta si nedormit sa fie bebe? Nu cred dar daca este noi il primim cu bucurie.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite (tratament cu aspenter, femibion 1, magne b6, acifol, cetebe)
O sarcina pierduta la 6 saptamani si o sarcina extrauterina tratata medicamentos