Aspirante optimiste (799).Felicitari Mihaelafalt !
Raspunsuri - Pagina 21
Mihaelafalt spune:
Mai fetelor ce dragute sunteti voi, asa ca de obicei, multumesc de felicitari si indemnuri.
O sa incerc sa trag cat mai multe dupa mine la odisee, trebuie sa ne vedem toate visul implinit.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite (tratament cu aspenter, femibion 1, magne b6, acifol, cetebe)
O sarcina pierduta la 6 saptamani si o sarcina extrauterina tratata medicamentos
ingeras2007 spune:
Miha felicitari!!!
Stiu ca ai rugat sa nu fii trecuta la titlu, dar cum se poate asa? Te rog sa ma ierti, dar chiar am indraznit sa pun numele tau la titlu, meriti asta din plin, bebe a venit ca o minune in viata ta.
Felicitari! Dumnezeu sa te binecuvanteze si sati dea sanatate si sarcina sa o duci pana la termen cu bebe sanatos si frumos si mancacios.
(Deny)
miky82 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui emilia.m Ok Miki, s-a notat. Daca poti cumpara-mi si mie te rog o cutie si pune-o la frigider si ti-o platesc cand ma intorc in tara. Stabilim noi atunci cum ne vedem :) Cat costa? A... am vazut, 15 lei fiola. Ia-mi 3 fiole pls. Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai. PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto |
Sigur Emi maine trec sa le iau.
miky82 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ancadragoman Teste nu fac ,nu am mai facut de ani de zile dar o beta o sa fac dupa 7-10 zile de intarziere anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!! |
Anca dar ai rabdare cu caru nu gluma sper ca petele astea doua sa iti arate mai tarziu putin o beta mare si frumoasa!