Aspirante optimiste (799).Felicitari Mihaelafalt !
Raspunsuri - Pagina 19
laurika1982 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mihaelafalt Fetelor sunt gravi!!!!!!!!!!!!!!! In primul minut in care am pus 4 picaturi din a 5 urina de astazi foarte diluata in SC s-a si pozitivat. Imi vine sa plang, sa rad sau sa urlu de fericire nici eu nu stiu. nervii mei de luna asta eu ajutat la ceva bun. Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate. MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite (tratament cu aspenter, femibion 1, magne b6, acifol, cetebe) O sarcina pierduta la 6 saptamani si o sarcina extrauterina tratata medicamentos |
Bravo,Miha,nu ma pot abtine sa nu va citesc!!!
Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 si 21+
velvet spune:
miha,pt durere in gat e permis in sarcina oscilococinum.si bea ceai caldut cu miere si lamaie.
bob,ma bucur ca e bine bebe.Doamneajuta pana la final!
ancadragoman spune:
Bobule ,maica azi nu am mai avut nimic asa ca se pare ca a fost doar o secretie.
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
Bob_Pixel spune:
citat din mesajul lui ancadragoman Bobule ,maica azi nu am mai avut nimic asa ca se pare ca a fost doar o secretie. |
Pai si nu e de bine ?!...o pata sinistrata in z22 si apoi nimic...
Te intreb de sanatate saptamana viitoare
flory_blanca spune:
Mihaela stai linistita si nu te ingrijora de ce ai facut pana acum ca nu afecteaza. Ai grija de acum incolo. In primele saptamani functioneaza regula totul sau nimic si daca afecta nu mai era sarcina acum, dar nu e cazul...asa ca nu te mai gandi ca totul e ok.
Sun-o pe dr sa nu stai cu raceala ca poti face febra si nu e bine. Eu m-am tratat in sarcina pt sinuzita si durere de gat cu Bioparox. E un spray cu doua capeta unul pt gat unul pt nas, e dezinfectant. E ok in sarcina nu afecteaza si mi-a trecut repede si durerea de gat si sinuzita cu el si nu a trebuit sa iau pastile. Dar cel mai bine in sarcina e sa intrebi dr ca sa fie ok in cazul medicamentelor. Pana atunci fa lamaie cu miere, la mine functioneaza doar ca trateaza efectul si nu cauza.
Legat de Arefam mai citeam pe la odisee ca da candida si are mai multe efecte adverse decat utrogestanul. Dar parerile sunt impartite. Eu as opta pt utrogestan. Clexane de ce faci? Ai mutatii sau probleme de coagulare?
Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot
flory_blanca spune:
Anca tinem pummii sa fie bebe. Din ce descrii tu sunt sanse mari. Bafta.
29.04.2010
Mihaelafalt spune:
Flory da am mutatiile care sunt scrise la semnatura.
Am vorbit cu doctorita si maine dimineata trebuie sa ma prezint la ea la spital, o sa mearga cu mine la un doctor hematolog sa ma vada, oricum incep clexanul dar a zis ca de maine, sa imi fac inati analizele dimineata, homocisteina, prolactina, progesteron si beta.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite (tratament cu aspenter, femibion 1, magne b6, acifol, cetebe)
O sarcina pierduta la 6 saptamani si o sarcina extrauterina tratata medicamentos
ancadragoman spune:
citat din mesajul lui flory_blanca Anca tinem pummii sa fie bebe. Din ce descrii tu sunt sanse mari. Bafta. Mami de fetita frumusica foc! 29.04.2010 MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot |
nu mai cred de ceva ani in sansele astea dar nu se stie de unde sare iepurele.
poze si filmulete
povestea nasterii
ancadragoman spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Bob_Pixel
Pai si nu e de bine ?!...o pata sinistrata in z22 si apoi nimic... Te intreb de sanatate saptamana viitoare |
stai linistita ca daca este bebe ma auziti tipand
poze si filmulete
povestea nasterii
flory_blanca spune:
Mihaela scuze acum am vazut mutatiile tale. Sunt asa de obosita, ca deja dau rateuri. De abia astept sa plecam ca s-a acumulat multa oboseala, frustrare si suparare. O sa ne prinda bine putina detasare si cine stie poate o sa fie bine. Apropo...intrerupi aspenterul sau mergi in paralel cu clexane?
29.04.2010