Bobocei de sept-oct 2012 (20)
Raspunsuri - Pagina 15
Kytana spune:
Buna ziua dragi mamicute si burticute! Nu a dat nimeni cafeluta? Dau eu cu mare drag un frapuccino decofeinizat cu frisca naturala
Elfica, super ca v-au renovat blocul. Ai mai scapat de un stress. Sa imi spui te rog daca dupa reabilitare ti se pare mai cald in casa sau mai acceptabil. Am auzit cum ca ar fi mult mai cald si ca nu tine deloc afara caldura.
Adriana uau, morfo de trimestru III! Hai cu vesti bune si incanta-ne si pe noi
Ramona pentru vestile bune si pentru buburuza maricica! Ai colul de 40mm?! Eu nici la inceputul sarcinii nu l-am avut
atat de mare [:-D] Spor si bafta la boxul cu candidoza, sigur vei iesi invingatoare!
lalu bine ai revenit, cum mai sunteti? Asta ca sa nu intreb si eu cum banuiesc ca te intreaba deja toata lumea "mai poti?" Eu voi raspunde cu nu de acum inainte si ii voi intreba daca vor ei sa duca sarcina in locul meu Glumesc, dar as muri de ras cand le-as vedea fetele nepregatite pentru un astfel de raspuns. Trimisei si eu nr meu de mobil ca si mesaj catre contul comun ^^
BobCe bebe adorabil ai! Pai daca el o vede pe mamica lui/ei cat este de harnicuta,cum sa o impiedice dand din piciorute si manute, ia zi tu? Asa bebe cuminte sa tot ai Cat ma bucur ca te intoarce sotiorul tau! Eu ii simt lipsa ingrozitor de tare deci bucura-te tare-tare-tare!
mami.ilincamultumim de racoarea de la munte, chiar se simte un pic de vant in Bucuresti. Febra nu am facut insa a doua zi abia m-am miscat doi pasi. Astazi de exemplu am iesit pana la piata si mi-am simtit inima in gat. Aveam puls 97, tensiune 10 cu 5. Pe de alta parte nu am stare, nu am stat niciodata si mi-este atat de greu sa staaau si sa ma uit la pereti.
Kmy Buna si bine ai revenit! Da, eu mi l-am facut, inainte de a sti ce va fi buburuzul si a iesit identic. Dar na, poate fi si o coincidenta.
Anda Sigur vei fi bine si va trece si e-coli. Dar doar cu acel vaccin ar trece? Altceva nu iti poate prescrie? Multa sanatate
corinuka Ce frumos e bubulinu! Absolut adorabiiiil! Doamne ajuta la vesti bune si de acum inainte
MihaelaMa bucur ca te-am facut sa zambesti, esti o draguta! Sunt de acord ca totul este exagerat de scump si trebuie sa pandim toate reducerile si nebuniile. Noi inca nici nu ne gandim la cumparaturi (doar cateva chestiute luate la reducere de la Carrefour) pt ca daca ne mutam cam la 2 luni de cand il avem pe bebe
ce facem cu totul? Of, va invidiez ca puteti decora si pregati camerele bebeilor.
StellaPunct pe i sau punct pe y, nu te mai stresa. Ce vrei sa se supere bebe pe tine? Ia vezi, ca acu nu te mai baga in seama! Prietena mea, despre care
v-am tot povestit, cu 3 saptamani inainte sa nasca s-au apucat sa renoveze tot apartamentul. Si au reusit, la tanc! Ai sa vezi cum le aranjeaza Doamne-Doamne pe toate!
Pup fetele, am si eu cateva pe suflet sa va spun, dar ma gandesc ca nu e cazul sa va deprim asa de luni. Poate mai pe seara.
29+ cu
-= Love life, live love =-
Bobocelul nostru[img=http://lmtf.lilypie.com/Fgsvp3.png[/img]
lalu85 spune:
kytana, sa nu te interiorizezi...daca simti ca trebuie sa ne spui ceva....fa-o....te ascultam si suntem alaturi de tine si te sustinem ca doar de aia suntem aici
lalu85 35+ cu
anidaz spune:
Buna ziua la amiaza.
Eu mi-am facut un obicei de a-mi face plimbarea de dimineata prin oras si apoi gata cu ieseala.
Kytana,nu tine in suflet pune degetele pe tastatura si spune tot
Adriana sa ne aduci vesti bune de la morfo si poate ceva pozici
Stella lasa ca se vor potrivi toate pana la urma ,tu si bebe sa fiti in siguranta ca de restul se ocupa tati
Lalu te apropii cu pasi repezi ,incep sa ma emotionez deja la gandul ca acusi iti facem galerie,
Corina ,ai un bebe minunat cred ca abia astepti sa pupacesti fetisoara aia bucalata!
Cam atat ma tine neuronul,imi cer scuze ca nu mai nominalizez,
31+
Kytana spune:
Hm Lalu, chiar nu as vrea sa va deprim. Haideti sa va scriu in cateva cuvinte despre ce se petrece in mintea mea:
Statul in casa nu imi prieste. Desi sunt 5 (aceasta fiind a 6 a zi) de cand stau acasa, simt ca ma urc pe pereti. Mai vad cate un fluture, din acela care ne strica malaiul si imi vine sa ma urc langa el, poate imi mai trece din plictiseala. Dupa ce imi dau seama ca nu am nicio sansa sa ma urc pe pereti, sau sa imi creasca aripi, iau o carte. O sucesc, o invartesc, citesc cateva randuri dar piticul imi spune ca nu ii place cum stau. Si ma intorc, nici pe partea asta? Nicio sansa.Asa ca ma ridic. Ma ia o durere pe picior si merg shontac. Errm, trebuie sa ma grabesc, daca nu ajung la baie in timp util? Colac peste pupaza, mi-a amortit si celalalt picior. Numai ace il simt. Burtica se face pietroi si ca un mic Quasimodo ma indrept spre baie.
Revin dupa o scurta pauza publicitara si ma gandesc, acum ce fac?! Nu, alcool nu poti bea, iar bagi somn? O sa te latesti mai rau ca o vacuta. Macar aia de lapte zilnic, tu macar sa ai cand nasti.
Ma pun langa custa lui Ciob (chinchillatus somnoricus). Ma ignora total, doar pentru el e noapte la ora asta. Ii mai pun ceva de papa si ma invart iarasi pana in bucatarie. Cat a trecut? Doar 15 minute... Ma uit la mobil, barbarul(adica barbatul) doarme la ora asta. Intru pe forum. Yaay stai ca a mai scris cineva! Citesc avid, raspund si stau. Le citesc si pe mamicile odiseei iulie-august. Aww, s-a mai nascut un puiut! Eu oare cand nasc? Daca ma apuca inainte? Oare oi fi in stare EU sa nasc? Dar dupa, acasa, cum m-oi descurca?
Tic-tac, tic-tac! Ceasul de pe hol ma atata si iar ma uit, cat a mai trecut? Inca 12 minute. Ce astept? Sa mai treaca o zi, o ora. Iau o gura de lapte rece si mai dau un refresh paginii de DC, ia, a mai scris cineva-ceva?
Fetele sunt si ele ocupate. Vreau si eu sa imi ocup timpul cu ceva. Mai intorc o pagina: "imediat dupa expulsie nou nascutul este curatat si pus pe pieptul mamei, contactul imediat este recomandat pentru a se crea relatia dintre cei doi" Ma infurii. Mda, daca ar fi si la noi la fel. Arunc cartea cat colo si imi cert barbarul in gand, la ce imi trebuia mie carte despre nastere din Anglia? Ca doar nu se pupa!
Intr-un final renunt, ridic aceeasi carte, "trebuie sa o termin, ma incurajez" si mai arunc o privire pe geam."Oare pe noi cand ne ploua?"
29+ cu
Kytana spune:
Cu alte cuvinte sunt deprimata si ma simt prinsa intr-o cusca. Fiind singura acasa si in casa, nu va am decat pe voi. Prietenele sunt la munca, seara fiecare e cu sotul, pretenul, copii si nu au chef sa asculte o graviduta cum se plange de dureri inghinale sau de un puls ridicat.
Asa ca trag aer in piept si va urez sa nu va simtiti ca mine
29+ cu
lalu85 spune:
Offf....Kytana....te rog sa ai putere si curaj, o sa treci peste perioada asta...cand o sa vina bb nu o sa mai ai timp de stari de genul asta si cand esti tristuta, gandeste-te la bb cum o sa fie cand o sa-l vezi
lalu85 35+ cu
anidaz spune:
Kytana zic si eu,nu ai un parc prin preajma in care sa iesi sa te plimbi,sa intri in vorba cu cate-o proaspata mamica,de obicei sunt dornice sa-si spuna povestea nasterii unei gravidute,sau cel putin eu asa am nimerit.Te cred ca e greu mai ales fiind singura si nu stiu cum sa te alin,
31+
anidaz spune:
As vrea sa stiu daca va confruntati careva cu dureri de burta ca la ciclu dar mai intense,fiindca eu de azi dimineata experimentez asa ceva,plus un bebe agitat.Sper sa nu fiu mai aproape decat cred de marea intalnire...sper.
31+
Kytana spune:
Lalu, Adina Multumesc de incurajari! Eu sunt o fire mai ciudata, desi mi-am dorit de cand ma stiu copii (la 13 ani ma gandeam ca mie daca nu imi vine si nu pot avea copii ) si am ramas insarcinata din prima, cand am aflat vestea am ramas nemiscata. In primele luni am cazut in depresie, nici pe sot nu il suportam. La vizita de 8 saptamani am izbucnit in plans la controlul gineco de a ramas sarmana doctorita marcata, nu stia ce am patit, daca mi-a facut ea ceva.
Acum sunt atatea necunoscute despre cum ne vom descurca, mai ales cu mutatul si sotiorul care este inca student, socrii care sunt un pic ciudati si tot tacamul incat chiar nu stiu incotro sa o iau. Sotiorul care in sarcina mai mult nu a fost. Vine pe 15 septembrie, sta cat sa nasc si botezam galusca, dupa care fuge ca incepe anul universitar. Iar trec prin toate singura. Parca mi s-a acrit nitel sa fiu singura... Abia dupa ce depun dosarul de indemnizatie si gaseste el un camin pentru noi voi putea spera sa plec si eu...
Din pacate nu am niciun parc pe langa mine, iar la drum lung pe caldura asta nu ma bag. Multumesc inca o data, sper imi revin treptat, dar cateodata parca ma doboara toate.
29+ cu