Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (13)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

ce faceti fetelor?

noi am venit de afara, ne-am spalat, ne-am schimbat si am mancat juma' de pepene, cu Anastasia, normal, ca nu mai pot manca nimic singura sta ca un catelus langa mine si sare in sus si tipa ca vrea si ea.
asa scumpa este, mai nou ma striga 'mami' si cand ii zic ceva, de exemplu 'uite ce masina mareee' sau 'uite ce te-ai muradit pe manute'... ea zice 'pfffuaaaa' si azi cand ne jucam cu mingea afara a zis si ea 'mingea' apoi i-am mai repetat eu, am mai intrebat-o dar n-a mai vrut sa zica

mandreeac vai ce scump...ce preturi macar ai aflat mai multe chestii. sananate micului catarator si un
si Anastasia se catara pe unde prinde. trebuie sa stau langa ea mereu, nu pot face mai nimic.
si eu zic la fel, bravo fetelor de la gimnastica pacat ca la noi sportivii nu sunt apreciati asa cum trebuie.

strumphitza sa poti sanatoasa tot ce ti-ai cumparat ai dat ceva jos de anul trecut as face si eu un shopping pe Oxford Street da-i bataie cu sportul numai nu exagera.
si eu as zice sa micsorezi verigheta. nu trebuie neaparat sfintita daca o miscorezi. doar daca o schimbi trebuie. bine, o poti sfinti oricand daca vrei.

ailed si eu te imbratisez
bine ca ai gasit cadou este bine cand vine cineva cu o idee, nu te mai chinui tu

alehiam ma bucur ca s-a acomodat la gradi, ce repede ce v-ati plimbat

somleac ce scumpa este Ilinca cum povestesti de ea ai grija ca cine stie unde poate pleca mie mi-ar fi frica s-o las asa. sau daca ai vecini mai apropiati cu care va cunoasteti bine si copii multi pe acolo...asa poate mai merge

bb_yasmi tu i-ai deja dat bomboane lui Lucas? de care?

toate mamicile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pishko spune:

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza
nu stiu de cate ori s-au oferit barbati, mai tineri sau mai batrani sa ma ajute cu carutul!! numai auzeam in jur: "love, do you need some help?" sau "dear, do you need a helping hand?", " could i help you?"....

hmmm... nu suna deloc la fel cu exeprienta mea din ro de acum 2 ani, inainte sa venim incoace ... un alt motiv pentru care am plecat fara sa ma uit inapoi din ro... trist... trist... trist... nu vreau sa tot comentez diferente dintre ro si europa, sunt evidente si toti suntem constienti de ele, mai ales ca este un subiect mega off topic, dar e asa de trist ca romanii s-au inrait prea mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Pauza pt cap nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

cap nou

Mergi la inceput