Buna fetelor
Sper sa ma puteti ajuta, am nevoie urgent de un sfat
Am lasat crema peste noapte la frigi si am gasit-o in acelasi stadiu
Parerea mea e ca am tinut-o prea mult pe baia de aburi, dar NU A FIERT !
E compromisa ?
Pot sa incerc sa o bat asa moale ?
am pus 400 ml frisca si 280 gr cioco(100 amaruie, 180 cu lapte)-primola
a mai patit cineva asa ?
please
Despre infertilitate si nu numai :)
Eu la 400 g frisca pun ot 400 g cioco.
Acum daca nu se bate poti sa ai la indemana o creama Ole` de ciocolata DrOetker care o intareste 100% !
_
Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
multumesc mult pt. sfat, deci sa iau si o crema ole
inca nu am curaj sa o bat
am pus asa dupa ce am citit reteta lui Edith Frincu cu 500 ml frisca si 350 cioco, ce-i drept amaruie
nici vorba sa o mai pun pe foc si sa mai pun cioco amaruie, nu ?
Despre infertilitate si nu numai :)
din cate stiu eu peste tot scrie ca o crema ganache are in parti egale ciocolata si frisca. asa am facut-o intotdeauna. mai poti topi niste ciocolata simpla (doar cu un strop de lapte/frisca sau de unt) si sa le combini. dar NU as mai pune-o pe foc, doar as adauga ciocolata topita.
Roxana
fetelor, multumesc pt. ajutor
a iesit super pana la urma si se pare ca NU conteaza cat e de lichida crema inainte, ca tot se bate si iese tare in cele din urma
Despre infertilitate si nu numai :)