Motive de fugit din RO cu 10 picioare(2)
Raspunsuri - Pagina 2
ab5174 spune:
Aud inca lumea , cica la 11 se opreste intr-un sens giratoriu .....elicopterele si masinile de politie nu au tacut de loc.
Ma duceam si au dar au zis ca intre 7 - 11 apare....apai nu stau atit......
Si cu masina nu ai nici o singura sansa sa razbesti ....ca unii s-au dus la 6.
edit: Acum am citit de la mine fac un ocol si mai mult ......
giulia81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Glicina Sau cu giulia, pe care o felicit pt alegere si-i urez sa-si savureze alegerea! Mie-mi pare rau ca si subiectul asta se va transforma in poligon de tragere cu rosii in capul cui n-are aceeasi parere. Déjà-vu... |
multumesc
subscriu la ultima parte din quote....
Caught between the devil and the deep blue sea...
ab5174 spune:
Ce imi "place" la Doamnele de pe forum....daca cineva care este plecat scrie ceva ....inseamna ca a scris sau gindit toata diaspora la fel .
De ce nu se poate intelege ca sint parerile si opiniile MELE. si cum gindesc si traiesc eu .....la fel ca si votul in Romania .
Sintem diferiti, gindim si simtim diferit .....discutati nu mai sariti la git.
oana1177 spune:
citat din mesajul lui ab5174 Ce imi "place" la Doamnele de pe forum....daca cineva care este plecat scrie ceva ....inseamna ca a scris sau gindit toata diaspora la fel . De ce nu se poate intelege ca sint parerile si opiniile MELE. si cum gindesc si traiesc eu .....la fel ca si votul in Romania . Sintem diferiti, gindim si simtim diferit .....discutati nu mai sariti la git. |
putin offtopic caci ma mananca degetele sa fiu rautacioasa: draga ab5174 ma intreb si eu asa, in tara TA perfecta nu exista vreun parc ceva sa poti profita de putinul concediu pe care il ai? nu de alta, da' e pacat sa te tii de forumeala cand intr-o tara perfecta nu exista totusi un nr mare (si perfect cum am vrea) de zile de vacanta
ab5174 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui oana1177
putin offtopic caci ma mananca degetele sa fiu rautacioasa: draga ab5174 ma intreb si eu asa, in tara TA perfecta nu exista vreun parc ceva sa poti profita de putinul concediu pe care il ai? nu de alta, da' e pacat sa te tii de forumeala cand intr-o tara perfecta nu exista totusi un nr mare (si perfect cum am vrea) de zile de vacanta |
Vara am "numai" 9 saptammini vacanta .....si parcuri sint cu duiumul.
tiusca spune:
tot off topic:poate nu a plecat pentru ca astepta flacara olimpica.Dar chiar,unde ai fost in concediul asta ab5174?ca pe forum ai stat destul,ai mai avut timp si de plimbari,acum ca stim ca pe partea materiala nu ai probleme si poti face mici plimbari.
BalMascat spune:
citat din mesajul lui tiusca BalMascat-urmarind firul logic al tau si eu raman cu urmatoarea impresie despre SUA:patria fast-food-ului,copii si oameni nevinovati impuscati in scoli,pe strada si in universitati din cauza regimului armelor,. frica de teroristi,o gramada de homeless.Tu pe unde ai fost prin Romania?Prin groapa Glina? |
tu vorbesti despre stirile de la televizor, iar eu vorbesc despre ce vad in strada cand ies din casa! Bucuresti-Ploiesti.
eu am mentionat un aspect care sare in ochi de cum pui piciorul la Otopeni. Comenteaza si tu ce ti-a iesit in evidenta si a ramas cu tine pe tot parcursul sederii tale ...UNDEVA (oriunde ar fi). poate fi un aspect pozitiv, nu neaparat ceva negativ.
ab5174 spune:
citat din mesajul lui tiusca tot off topic:poate nu a plecat pentru ca astepta flacara olimpica.Dar chiar,unde ai fost in concediul asta ab5174?ca pe forum ai stat destul,ai mai avut timp si de plimbari,acum ca stim ca pe partea materiala nu ai probleme si poti face mici plimbari. |
Am fost in Aruba 8 zile, peste putin timp vin in Romania 2 saptamini, dupa care mergem in insorita Spanie alte 2 saptamini.
Alte intrebari?
Daca vrei iti trimit si poze din Aruba.
P.S. Rautaciase mai 'e' unele
ab5174 spune:
citat din mesajul lui tiusca Interesanta meserie cu 9 sapt.de vacanta vara.Invidie mare . |
Da, profesor de mate la un colegiu ...si mai sint si vacantele intre termene, si de Craciun, si de Pasti