Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 10

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Miha, am inteles, citisem de 11 luni, dar inteleg ca-i mai bine pana in 6 luni. Ce sa zic, si eu, ca si Tala, ma gandeam ce-as face. Si asa, la rece, neimplicata emotional cum as fi daca ar fi Miruna, eu gandesc acuma ca as face operatia, poate pt. ca am suferit toata viata din cauza aspectului fizic si te (m.a) influenteaza (influentat) major asa ceva. De la ingrasare, la ochelari cu ocluzor de strabism (esti ca un pirat, cu un cauciuc negru pe lentila si ma arata lumea cu degetul pe strada) sau dinti foarte strambi si aparat dentar...nu mi-a fost bine, mi-a indus anxietate sociala cu ale carei reminiscente ma mai lupt si acuma, dupa "munci" indelungate la mine insami. Recunosc ca la riscurile fizice ma pricep mai putin, te va lamuri doctorul ma gandesc. Cred ca la problemele de pe moment m-as gandit cel mai putin (ca.l doare dupa operatie), mai mult m-as gandi sa nu ramana cu ceva a la long. Bine, la momentul ala mi s-ar rupe sufletul sa planga, zic doar cum cred ca as lua decizia acuma, daca ajuta cu ceva rationamentele mele...ca na, fiecare suntem altfel.
Tanti aia de la subiectul dat de Happy parea f. fericita cu operatia la Stoica.

mami de Miruna Sanziana (02.04.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

La multe lunite Matilda si Vlad!
Marci sa va fie de bine botezul si concediul la mare!

pupici

Monica, mami fericita de Cezar-Andrei (04.03.2012)

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Tala, am uitat sa.-ti multumesc. SPL pare Boots asta http://www.beautyscribbler.com/2010/04/philips-lumea-vs-boots-smooth-skin.html
aici compara philips, cu remington si cu boots, primele sunt ipl, ultimul pare spl, desi in alt loc zicea ca altceva inseamna spl.
Pe okazii par sa aiba remington cu 550 lei.

Mergi la inceput

danaela iti spun si aici La multi ani! multa sanatate si numai bucurii alaturi de cei dragi! si te asteptam mai des pe la noi

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SuperMami_1 spune:

La multi ani, Matilda si Vlad!
Dara, merci ca ai impartasit cu mine aceste intimitati si nu, nu suntem diferite deloc... ma regasesc foarte bine in ceea ce-mi spui, ca si eu am avut strabism, am purtat ochelari, din pacate ocluzor n-am purtat,dar stiu despre ce e vorba...zic din pacate pentru ca mi-am pierdut acuitatea vizuala la ochiul stag in proportie de 80% din cauza ca nu am putat ocluzor si nu am solicitat ochiul respectiv prin exercitiu, am fost mai robusta ca si constitutie si am suferit din cauzele astea, si acum ma mai lupt cu anxietate sociala, ca si tinedar nu las sa se vada treaba asta, ca sunt prea severa cu mine si mi se pare un semn de slabiciune sa recunosc asta si sa rezolv problema pe care o am.
Tala,multumesc frumos de compliment...face bine la moralul meu varza

Miha, mamica fericita de Rares (11.03.2007) si Vlad (02.04.2012)

Mergi la inceput

Miha, Tala are dreptate, esti o frumoasa asa ca au cu cine semana puiutii tai

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaelena spune:

Merci happy

Dara, nu ma deranjeaza anuntul. N-am agatat nimic de tavan.... Caruselul e prins de patut... Da, acolo doarme... Din cand in cand . Fac o poza din care sa se vada, daca vrei

Dorinutza, ma rog pt voi, Doamne ajuta!

Miha, nu stiu medic, dar cautati neaparat sa aflati si alte pareri. Eu cred ca as face operatia, daca imi zic asta mai multi medici.

Marci, felicitari pt botez. Si Maria mea a tacut cand a luat-o preotul,glumeam cu el sa mi-o tina pana la final

Mergi la inceput

Ihi, Irina, as vrea poza, sarumana, ca tocmai am mutat-o in "tramvai" (patutul mare) si vine cam ciudat caruselul, ma gandeam cum sa-l pun. Cred ca la mine e mai sus salteaua.

Chiar, voi cu ce/cum ii inveliti pe bebei noaptea, daca-i inveliti? Folositi saci de dormit din aia de scos manutele prin ei?

Miha, si tu, si tati, si Rares, si Vladut, sunteti superbi, chiar mereu ma gandeam cand va vedeam in poze. Plus ca preluasem la Miruna "fuga, fuga" ta de la Vladut si ma gandeam de fiecare data cu drag la voi. Nu stiu daca ocluzorul ala a folosit chiar atat (mai era si negru, unii aveau unul alb, care arata un pic mai uman, dar noi n-am gasit), nu-l regreta musai, ca mai mult m-am chinuit aratata cu degetul de adulti si copii deopotriva [eu eram invatata ca nu-i frumos sa te holbezi si sa arati cu degetul sau sa razi de oameni, dar se pare ca ei nu erau invatati]. Mai mult cred ca au folosit exercitii la un aparat pentru ochi, unde ma holbam cate 2 ore, de 3 ori pe saptamana, cel putin vreo 2 ani, de innebuneam, pentru rabdarea mea de copil de 6-7 ani. Plus ca eu eram singura care stateam cu ochii in aparatul ala 2 ore, restul copiilor din cabinet alegeau margele pe o masa si erau impreuna, ii invidiam ca nu pot sa fac si eu treaba aia cu ei, ci trebuie sa intepenesc cu ochii in aparatul ala.

Mergi la inceput

ma bag la facut capitol nou, sper sa ma lase piticul

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mart_apr2012 spune:

Capitolul 11

Mergi la inceput