retete prepelita
strumf a facut o pasiune pentru carnea de prepelita.
as vrea si eu cateva retete incercate si reusite , vorba unei celebre carti de bucate a lui Kogalniceanu.
nu vreau linkuri.
vreau efectiv retete facute de voi.
strumf are 1 an si 11 luni!
am gasit o sursa stabila si super ok de prepelite.sunt ff multumita.
Raspunsuri
Mik spune:
Masata prepelita cu sare, piper si un pic de ulei, infasurata intr-o felie de jambon uscat si crud, dat la cuptor intr-un vas inchis de sticla. Faci cel putin 2 prepelite o data ca sa nu arzi gazul pe una singura.
La mine prepelita e ca puiul fript : e o reteta care functioneaza si ce-i faci pe linga fac mincarea diferita.
Off topic : Si ai si oua de prepelita ?
(sunt bune la cei cu alergii si mai sunt si afrodisiace)
marius spune:
De curiozitate cat dai pe cat?
M-am ocupat cativa ani de prepelite deci din curiozitate doar.
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
histamina spune:
prepelita 10 lei bucata. de obicei doar masculi, ca acestia nu dau oua.
ouale de prepelita 7 lei , 24 de oua.
marius spune:
Merci.
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
roxanaz spune:
eu le fac rumenite in unt, intr-o tigaie groasa de fonta care poate merge si la cuptor, sau in cratita incapatoare. apoi pun felii de lamaie, piper macinat gros, o ramurica mica de rozmarin proaspat si ceva vin alb. si la cuptor maxim 30 de minute. sunt delicioase.
Roxana
histamina spune:
sarutmana.
ieri tata mi-a facut o bucurie. a descoperit o alta sursa de prepelite, de unde voi lua de acum inainte.
prepelite mici 6 lei, mari 8 lei, 24 de oua 6 lei.
leul din dotare era f fericit.
tot le lua pe fiecare in timp ce eu si taica-su ne chinuiam sa le jumulim.
tot sarea pe langa noi strigand:pene, pene, au, au!
histamina spune:
roxana, cele mici au 200 de gr taiate,curatate, iar cele mari 300-350 de gr.
stiu ca nu ai ce alege.am constat.strumf e cel mai incantat.eu cred ca o sa le curat d epiele de tot.e infernal sa le jumulesti.
roxanaz spune:
pai eu asa le si primesc, fara piele. si la magazin tot asa sunt. cred ca te chinui prea mult sa lasi pielea.