Tocmai ce ma laudam cu niste bulboase proaspat achizitionate si ingropate acu 1-2 sapt. Azi am vazut ca au iesit zambilele
Ore le-am pus pre devreme?????????
Si , la unu din trandafirii cumparati di Bricolage ""(butas galben ROSA|), iau aparut boboci la toate tijele
fericita de ranjita Maya Andreea ( oct-2009) si 18+
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
Si trandafirii mei au explodat in boboci abia astept sa infloreasca... am mai pus sambata 3 trandafiri cu radacina primiti si sper sa le mearga bine pe unde i-am aranjat... Trebuie neaparat sa stropesc din nou de melci si de omizile chele ca mi-au ciuruit iar florile...
Fetele, e posibil sa mi se fi uscat capsunile? Nu prea le-am udat vara asta si intr-o zona au disparut frunzele... vecina le declara decimate... oare sa nu mai iasa la primavara? Mai am pe laterala casei si ma gandeam sa le mut dincoace, daca intr-adevar cele de sub prun s-or fi uscat... dar eu tot mai sper...
Referitor la plantele de apartament, am primit o begonie si o tineam pe pervaz la baie, camera umbrita ziua, insorita la apus... a stat inflorita mult timp, dar treptat a inceput sa se topeasca cu frunze si flori cu tot... am citit apoi ca nu trebuie sa o atinga direct razele soarelui si am mutat-o pe pervaz la dormitor (pe nord), dar vad ca s-a topit toata tulpina oare pot sa o mai invii? Cum anume? pleez help!