Tabara/ sanataoriu vacanta copil cu handicap
Buna ziua,
am o rugaminte sa ma ajutati va rog daca puteti, cine stie, cunoaste, a auzit etc, de un centru de zi sau sanatoriu, sau tabara sau orice forma de a putea duce in vacanta (contra cost desigur) un adolescent cu handicap gr 1.
Ideea este ca mama lui il creste si ingrijeste singura de 17 ani (sotul a parasit-o....) si are nevoie de o pauza ca cedeaza nervos altfel si nu are cu cine sa-l lase. Atunci ne-am gandit sa-i organizam ca o vacanta unde sa fie ingrijt si totul sa fie ok iar ea sa se recupereze putin...altfel nu stiu ce se va intampla.
Este dispusa sa plateasca.
Copilul are epilepsie si agenezie de corp calos, vorbeste, merge dificil sustinut, mananca numai pasat (asta rezumat ca sa se stie ce nevoie avem)si ce centru se implica.
Astept va rog niste sugestii daca aveti, recomandari.
Multumim de ajut,
C
Raspunsuri
Cordelia spune:
Nimeni nu stie un astfel de centru? Nici un in Bucuresti?
Am intrebat la sanatoriu din Busteni insa trebuie insotior...
nikkei spune:
In Bucuresti exista centrul "Robanescu" in spatele spitalului Budimex.
Mai e centrul de recuperare 1 Mai de langa Oradea, centrul de la Techirghiol, la Gura Ocnitei.
In Bucuresti exista centre de zi, dar cred ca si pe termen mai lung, dar e posibil sa fie in vacanta. Cauta pe google.
Eu stiu ca se organizeaza vara asta tabere pentru copii cu handicap (gratuite), insa cred ca trebuie neaparat insotitor. Iti dau nr. telefon si intrebi:0737877179 sau 0737877178.
Ma mai gandesc!
Mult succes si sanatate!
bebeaca spune:
Eu am copilul la centrul Harap Alb,e la Aparatorii Patriei,sectorul 4,este deschis tot timpul anului.Nu se plateste nimic.La Robanescu se face recuperare dar cred ca trebuie musai insotit,iar in tabara cu siguranta trebuie insotit,mai ales ca are gradul 1.Pt tabara nimeni nu-si asuma raspunderea pt el,trebuie insotitor,asta stiu sigur.
Cordelia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bebeaca Eu am copilul la centrul Harap Alb,e la Aparatorii Patriei,sectorul 4,este deschis tot timpul anului.Nu se plateste nimic.La Robanescu se face recuperare dar cred ca trebuie musai insotit,iar in tabara cu siguranta trebuie insotit,mai ales ca are gradul 1.Pt tabara nimeni nu-si asuma raspunderea pt el,trebuie insotitor,asta stiu sigur. |
Multumesc de raspunsuri! Ai si un contact te rog? am cautat pe net si am gasit un nr de fix care nu este bun iar la informatii nu au altceva decat acest numar gresit...021.334.87.60
Multumesc mult de ajutor
bebeaca spune:
Nu am un nr de telefon de acolo(centrul Harap-Alb),dar ar fi bine ca mamica sa mearga cu cert de nastere si cert de handicap pana acolo.Si am mai gasit inca ceva http://www.causes.com/causes/577700-alaturi-de-ei-pentru-ca-suntem-oameni/actions/1666874?causes_ref=email&template=activity_mailer%2Fnew_activity&utm_campaign=action_email&utm_medium=email&utm_source=causes
diuna spune:
@cordelia, ai gasit ceva?
"Viata nu inseamna sa astepti ca furtunile sa treaca. Ci sa inveti sa dansezi in ploaie."
Cordelia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bebeaca Nu am un nr de telefon de acolo(centrul Harap-Alb),dar ar fi bine ca mamica sa mearga cu cert de nastere si cert de handicap pana acolo.Si am mai gasit inca ceva http://www.causes.com/causes/577700-alaturi-de-ei-pentru-ca-suntem-oameni/actions/1666874?causes_ref=email&template=activity_mailer%2Fnew_activity&utm_campaign=action_email&utm_medium=email&utm_source=causes |
Multumesc ptr link , am transmis mai departe sa vedem ce va fi. In rets nu am gasit nimic alceva, doar ce m-ati ajuta voi.
Va multumesc,