Parcare legala/ilegala

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olympia spune:

Asta am spus si eu ca suma e mica si ar fi mai mult o lupta dusa din principiu, e incredibil la ce se preteaza politia si consiliul local. Poate fi insa un avertisment serios pentru altii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

site-ul www.ridicariauto.ro/" target="_blank">asta l-a vazut? Sunt mai multe persoane care se lupta in instanta din cauza ridicarilor ilegale de masini. Poate gaseste un sprijin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

Olympia cred ca legea a incalcat-o pt ca a parcat la mai putin de 25 m. locul are si placutza cu parcare sau numai cineva a vopsit locurile? Cred ca in principiu trebuie sa plateasca pt incalcarea legii dupa care se indreapta contra celui care l-a indus in eroare si a marcat spatiul in mod evident ilegal daca spatiul chiar e marcat de o autoritate. Ca banuiesc ca daca primaria iti face spatiu de parcare nu te apuci sa verifici legalitatea.
Un avocat mai ales intr-o cauza ca asta nu te costa o avere. Eu m-as distra cu contestatia, sotul tau are si el dreptatea lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

pt 134 Ron nu merita deranjul...sa alergi prin tribunale etc etc
Pana la urma, tot ei ies in castig.

si eu sant patita, mi-au ridicat masina pt ca nu eram la 25 m de coltul strazii.
politie, poze...am inghitit in sec si am platit

Ingrid si Cristi 9 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Pentru 134......subscriu si eu....ca nu merita,decat ca principiu...insa nu te baza pe justitie.....in tara asta nimic nu e drept...tre sa te pazesti singur din toate partile din pacate....
In general e mafie foarte mare cu ridicarile de masini,plus ca judecatorii nu au chef sa se compliice cu asa ceva...dar daca vrei in principiu,lupta,mai ales ca pe perioada cat ai litigiu...nu trebuie sa platesti amenda(asa era parca).....insa sigur vei cheltui mai mult decat 134 ron......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Ar putea castiga daca ar avea probe, insa nu le are deci iese din discutie. Asta e problema, sa nu generalizam.

www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

cum am castigat eu:
mers, facut poze la masina, parcata exact in acel loc de unde a fost amendata (pe vremea aia nu se ridicau masini), prezentat bilet plata parcare cu data respectiva, prezentat foaie cu datele firmei care a obtinut autorizatia de a face parcare acolo.
sotul conduce cam sportiv,ca sa zic asa si a luat 22 d epuncte amenda pana acum.
am tot contestat procese verbale si am castigat de f multe ori pt ca, asa cum a spus marius,am avut probe.
ex:amenda pt depasirea vitezei,dar km scris in PV era in afara localitatii si nu in interior,asa cum ne-au amendat ei.
alta data au gresit o litera din nr d einmatriculare etc.
ce vreau sa spun:castigi cu probe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Pai din ce a postat Olimpia,raspunsul politiei e gresit,asa ca e acelasi principiu cu eroarea din nr.de inmatriculare.....

Si eu conduc sportiv da` nu am luat niciodata amenda......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miriama spune:

Citat:
citat din mesajul lui olympia

Proba ar fi un martor care sa confirme locul unde a fost parcata masina, nu?

Pe de alta parte, ia uite ce minunatie scrie politia in intampinarea trimisa instantei: ..." Petentul se face vinovat de savarsirea contraventiei pentru care a fost sanctionat, acesta recunoscand in plangere savarsirea faptei, si anume ca [b]nu a stationat intr-un loc nepermis, loc marcat si semnalizat corespunzator[/b], conform planselor fotografice atasate.
Apreciem ca din intreg materialul probatoriu administrat in cauza, contravenientul se face vinovat de savarsirea contraventiei pentru care a fost sanctionat, cu amenda in cvaloare de 268, achitand jumatate din valoare, respectiv 134lei"

Am in fata si procesul verbal pe care sotul a scris clar cu majuscule ca masina a fost parcata corect si contesta amenda" si evident n-a achitat-o nici pana azi.
Ca idee, e de retinut faza cu pozati-va masinile in parcare ca nu se stie cine le salta si in conditii.

Pene colorate... cate putin din toate!

album
gradina

cum adica e vinovat ca nu a stationat in loc nepermis????? Doamne, ce aberatie!!!!!

Si de ce sa plateasca chiar si o suma mica daca nu e vinovat? Maine-poimaine va fi amendat din nou.... tot cu o suma mica si tot asa....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olympia spune:

De platit a platit oricum peste 400 ron ca sa recupereze masina. Nu este o parcare cu plata acolo. Si firma careia i-a platit a depus o exceptie in instanta ca ea nu are calitate procesuala.

Mergi la inceput