Bobocei de sept-oct 2012 (19)
Raspunsuri - Pagina 7
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/tzitziri/tzitziri.jpg)
tzitziri spune:
Neata,
am si eu o intrebare pentru fetele care au facut FIV..imi puteti da, va rog, mai multe detalii?
Am o prietena care incearca de ceva timp sa ramana insarcinata....solutia ar fi acum FIV. As avea nevoie de o recomandare de medic bun, sa un sfat...orice.
Multumesc mult!
Oana,mamica implinita de David Paul(17.09.2008)30+
Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
veroboroda spune:
Buna dimineata , fetelor!
Elfica, m-am distrat teribil cu prestatul inainte de nastere.Nu nu mai prestam de multa vreme. Cred ca de la inceputul sarcinii si pana acum am prestat de 5 ori. Primele luni am avut interdictie,apoi am incercat dar cu teama, sotul meu se simmtea aiurea, ii era teama sa nu-i faca rau lui bebe asa ca am renuntat. Insa am grija sa-i ofer momente de tandrete, chiar daca nu e chiar ce si-ar dori, dar asta e situatia.Plus ca la mine a scazut libidoul aproape de tot.
Kytana, multumesc de aprecieri. Ai sa vezi ca in momentul in care apare bebe, o sa te schimbi total, o sa ai mult mai mult curaj si o te lupti pentru el ca o leoaica...Si multumim pentru dulceata proaspata de zmeura, e preferata mea.Duminica merg la ai mei sa-mi aduc bubulina acasa si ma aprovizionez si eu cu dulceata de zmeura facuta de mama mea special pentru mine.
Virginia, tinem pumnii sa fie totul in regula la eco.
Corinuka, felicitari prntru cele 27 saptamani incheiate. Multumim pentru bere, tocmai ce mi-am cumparat si eu una.
Pup
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Bob_Pixel spune:
Hello, bulinici !
Eu sunt super harnica, am spalat deja 2 masini, am calcat rufe, ii pregatesc bagajul sotului. Luni pleaca pt 3 sapt si, desi am zis ca o sa plang si-o sa-mi fie dor, acum am intors foaia. Aseara a tras betivaneala cu colegii si a dormit prin boscheti, el stie pe la ce coleg, lucru pe care el NU il face decat extreeem de rar si atunci imi vine acasa sa sforaie porceste. Si proasta de mine abia am pus geana pe geana de grija lui... sunt foarte suparata, nu cred ca ma poate imbuna pana pleaca, nu ma bucur neaparat ca pleaca, dar macar nu mai ma usuc de focu' lui ca aoleo, ce-oi face eu fara pacostea asta 3 sapt. Sa plece si sa-l sune pe colegutu' cand i-o fi dor, ca de nevasta a uitat, baiatu'.
Pe alta parte, aseara m-am suparat si-am plans din cauza sefului, ca l-a durut undeva si a intarziat cu niste aprobari sa iau niste bani peste o sapt-doua. Imi si zice senin : "are ceva daca-i primesti pe luna viitoare?!". Pai nuuu, draga, cum sa aiba?! Eu abia astept sa merg la 36-37 sapt la cumparaturi de patut/saltea, ce-oi mai avea nevoie, cand de fapt ma bazam pe $ astia ACUM...
Ma duc sa scot rufele din masina 2, ca-s gata. Stau prin casa la nudu' gol, cred ca si pe balcon ies asa, ii bag undeva pe vecini
Bebe dragonel Andrei sau dragonita Iris la bord !
Elfica spune:
Bob Pixel: Pupici dulci sa treaca oful! Si eu as sta dezbracata, dar ni se reabiliteaza blocul si cand mi-e lumea mai draga apare cate o maimuta de muncitor la geam, asa ca tre' sa tin o zdreanta pe mine, desi ma scurg la propriu de cald!
Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE 25 +
veroboroda spune:
Bob_pixel, nu te mai necaji, poate isi ia revansa sotiorul tau pana pleaca. Te inteleg, e neplacut sa stai sa-l astepti si el sa nu-ti dea nici macar un telefon.Ce sa zic o mai comit din cand in cand, barbatii nostri. Nici mie nu-mi plac iesirile astea cu baietii la o bauta, am noroc ca al meu nu se duce cu baietii. De obicei mergem oriunde impreuna.Se mai intampla insa ca la cate o petrecere sa bea un pic mai mult , ceea ce eu nu agreez deloc si a doua zi ies scantei.sa treaca supararea.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Bob_Pixel spune:
Vero, dar m-a sunat, siiigurrr. Pe la 11, apoi la 3 jumate sms ca el doarme la colegu' si-n final sa bata la usa la 6 jumate , c-o mecla de catel oprosit si orfan. De cate ori atipeam, hop el cu deranjul. Cred ca are ani buni de zile de cand n-a mers undeva fara mine, la bauta, adica. Ma bazam pe faptul ca iese cu colegii/colegele, oameni ca lumea, nu boschetari si nu se lasa cu intoxicatii cu alcool.
Macar s-a simtit si n-a facut gesturi iubarete cand a plecat, ca-i spargeam capul, cred.
Bebe dragonel Andrei sau dragonita Iris la bord !
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/stella87/stella87.jpg)
stella87 spune:
Buna gravidutelor
Abia acu ce-mi beau si eu cafeaua cu lapte sau mai exact laptele cu cafea. Va servesc, daca n-ati baut inca!
Azi cum m-am dat jos din pat, la dus cu mine si mai apoi cu treaba prin casa. Sotul meu isi sustine chiar acum lucrarea de diploma. Azi-noapte n-a dormit, a lucrat la o macheta, ceea ce inseamna ca in dimineata asta m-am trezit cu o tona de hartii, cartoane, betisoare, lipici si alte ustensile, pe care, ca o draguta, m-am gandit sa le strang. Apoi, evident, curatenie si spalat pe jos. Dar macar acu casa arata din nou decent, iar eu imi pot savura cafeaua linistita.
Kytana de multe ori nici eu n-am tupeu colosal si ma oftic mai apoi ca n-am reactionat mai vehement, dar presimt la fel ca in postura de mamica voi fi mult mai curajoasa.
Bob, imi pare rau s-aud de patania cu sotiorul. Dar daca zici ca se intampla atat de rar, gandeste-te ca poate e si el stresat ca pleaca 3 sapt si s-a gandit sa uite de tot pentru o noapte. Recunosc, varianta aleasa de el nu e cea mai fericita. Sa nu crezi ca ii iau apararea, dar barbatii tind sa dea cu bata-n balta fix atunci cand sunt cel mai stresati. Acuma, tu stii mai bine care sunt motivele comportarii lui, dar va doresc sa treceti cu bine peste
Virginia, cantarul meu arata 62 de kg ceea ce inseamna ca am acumulat 17 kg in sarcina La fel, iau natalvit, exceptie ultima luna, in care am pus cam 2 kg pe mine, putin in comparatie cu lunile trecute. Acu mi-am luat din nou o cutie de natalvit, dar nu cred ca le voi mai lua zilnic. Oricum, e super ca esti asa inalta. Eu, la 1.60 incep sa seman cu un balonas dragalas. Sotul ma mai alinta uneori "umflatel" pt ca stie ca ma oftic
Elfica, m-ai intrigat cu "prea mica in bazin" . Eu credeam ca asta se intampla cand nu te dilati suficient, credeam ca are legatura. Dar daca zici ca n-au fost pb cu dilatarea, care e problema cu bazinul? In general fetele mignone se intampla sa fie mici in bazin la nastere sau n-are legatura? Ca eu eram mititica rau cand am ramas insarcinata, dar in sarcina am pus foarte mult in zona soldurilor. Uff, tre sa ma documentez, pt imi doresc enorm sa nasc natural si sper ca bazinul sa nu fie o problema.
Corinuk, felicitari pt cele 27 de saptamani!
Un pt toate!
fericita 30+ cu
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Kytana/Kytana.jpg)
Kytana spune:
Am fost in Real sa cumparam ceva si pentru prietena mea si i-am luat un blender si pentru grasunica ei o groaza de hainute haiosele de la H&M. Dar nu am rezistat si mi-am luat o focaccia si o bere fara alcool. Cand m-au vazut colegii la munca au zis ca nu sunt sanatoasa :)))
Vero mie cea de zmeura, serbetul de trandafiri (desi nu am mai gustat de cand eram copil) si dulceata de visine. Un gris cu lapte cu dulceata de visine ... iar salivez, ar trebui sa incetez. In alta ordine de idei abia astept sa ma transform in leoaica. :D
Bob Iti doresc multa forta si nu te mai supara ca superi dragonelul/dragonita Ei sunt la exterior mai nepasatori dar cred ca ei se macina mult mai tare fara sa o arate.
Stella Te inteleg perfect, eu la 156 cm, am ajuns la 57 kg si ma simt fix ca un balonas. Si mie imi este teama de bazin si sa pot naste natural :-<
Elfica Multumesc de incurajari, sper sa ma pot abtine cat sa ne bucuram de acest weekend prelungit si apoi dupa ce pleaca sa rezist in continuare. Oricum, va am pe voi, nu?
Si tu esti micuta? Of, cred ca este vorba de latimea pe interior cumva, nu? Parca citisem undeva ca este si o anumita pozitie a oaselor bazinului care pot ridica probleme la o nastere naturala. Ne poti da cateva detalii, te rog?
Tiza mea este oricum o fericita cu o asa mamica
Nu imi pot imagina ce ai simtit cand ai vazut-o! Oricum cred ca ai fost:
27+ cu
-= Love life, live love =-
Bobocelul nostru[img=http://lmtf.lilypie.com/Fgsvp3.png[/img]
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/stella87/stella87.jpg)
stella87 spune:
Kytana, eu sunt si mai inconstienta. Am baut cateva guri de bere cu alcool, din aceea slaba cu lamaie, mi-eraaaa asaaaa de poftaaaaa, eraaaa asaaaa de rece!!! Dar e doar o exceptie, ca sotul a luat diploma si a devenit arhitect
De acum fara bere sau poate asa una fara alcool cand nu mai pot de cald
fericita 30+ cu
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Kytana/Kytana.jpg)
Kytana spune:
Felicitaaaari Stella pentru sotul tau, pentru voi de fapt Lasa, o gurita de bere amortita merge, nu? Imediat o dai afara
27+ cu
-= Love life, live love =-
Bobocelul nostru[img=http://lmtf.lilypie.com/Fgsvp3.png[/img]