Forumeala

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Din cocos ,mai ales un pic mai in varsta,iese o ciorba delicioasa....de racitura(piftie)ce sa mai vorbim...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Pt toate:

1. La noi nu este tuica ci palinca.
2. Ma mai amuz si eu macar pana mor. Dupa aceea va spun eu daca mai am ceva de spus.
3. Oi fi fiind eu "cucos" - dar nu's din ala de ciorba, adica mai bine viu decat ciorba.

www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui marius

Pt toate:

2. Ma mai amuz si eu macar pana mor. Dupa aceea va spun eu daca mai am ceva de spus.
3. Oi fi fiind eu "cucos" - dar nu's din ala de ciorba, adica mai bine viu decat ciorba.

www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!

http://www.lovendal.net/wp52/cocosul-pasarea-care-alunga-strigoii/

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Citat:

Pt toate:

Iti sta mai bine asa.......

Sa inteleg ca esti inca tanar si in putere,cucosel adica,sprinten si cantator....

Off topic...palinca de prin zona e bestiala....nu te doare capul.....da` nici nu prea stii ce ai facut dupa ce te iei de ea....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Eumada, cred ca dupa criteriile tale Marius e mosh de-ala, stii tu, boshorog de peste 38 de ani (profit de acest topic de "dare de seama" sa-ti spun ca io te simpatizez, chiar daca uneori ai un stil caracteristic de a da cu mucii in fasole si musai sa dau "dezaprob" la mesaje, cred ca totusi esti fata faina;)))

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

da, confirm si Laura25 ma poate confirma si pe mine:))
Marius e un cocos tinar :)

Sanatate si o zi cu soare va doresc!

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Eumada, cred ca dupa criteriile tale Marius e mosh de-ala, stii tu, boshorog de peste 38 de ani (profit de acest topic de "dare de seama" sa-ti spun ca io te simpatizez, chiar daca uneori ai un stil caracteristic de a da cu mucii in fasole si musai sa dau "dezaprob" la mesaje, cred ca totusi esti fata faina;)))

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Off topic...Ilinco,sa nu te auda careva......stii ca,parafrazand"cocosul batran face ciorba buna,nu?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Mey nu deturnati subiectul.

PS am 44, mintenas 45 de ani (hehe 38? vremuri apuse nene) dar ma uitam daca nu care cumva s-a ma itit vreo pana in coada-mi cu atatea spuse.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:

Mey nu deturnati subiectul.

PS am 44, mintenas 45 de ani (hehe 38? vremuri apuse nene) dar ma uitam daca nu care cumva s-a ma itit vreo pana in coada-mi cu atatea spuse.

Lucky you

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Esti mai mare cu 4 ani decat sotul meu,ba mai mult sunteti nascuti la interval de 6 zile.....
Asa ca.....

Ce e cu coada aia?

Uite fetele iti iau apararea si te sustin....

Revenind la subiect....uite ce muncesc eu azi......yupiiiiii

Mergi la inceput