Forumeala

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

De ce am impresia ca unii pur si simplu se scuza?Da` ce faptul ca suntem pe un forum despre copii nu inseamna ca suntem copii....iaca stau ca asa vreau eu....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui marius

Initial m-am gandit si eu sa articulez username-ul, apoi m-am razgandit brusc si dintr-o data ca sa las loc (observational discutand) unor reflexii personale ce nu pot sa fie interpretate ca si impresii, ele bazandu-se desigur pe cunostinte lingvistice temeinice ce pot fi asimilate (doar) intr-o perioada cumulata a unor perioade de timp petrecute pe DC si rezolvand probleme stringente profesionale, desigur simultan altfel ce sens ar (mai) avea acest subiect?

www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Crede-ma, este inefabila constientizarea unui fapt inavuabil
si pregnant luctuoasa proximitatea unui caracter exuviabil
si chiar patetica entropia discursului pregatit in prealabil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Eu nu am de declarat nimic :-)
Ma tot gandeam sa-l rog pe Admin sa aduca la zero numarul mesajelor mele :-)))

_

Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

mai va iubesc!!

cat de 'talentosi' sunteti voi
scoateti filosofie din piatra seaca

pai da, marturisesc ca sunt dependenta de forumul asta
si in funcite de aceasta adictie a mea... mi-am ales jobul de zi cu zi (sau m-a ales el pe mine... inca mai cujet la aspectul asta)
sa am timp sa ma dau pe forum

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)

clip party 1 iunie

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

Citat:

@eumada:
Initial m-am gandit si eu sa articulez username-ul, apoi m-am razgandit brusc si dintr-o data ca sa las loc (observational discutand) unor reflexii personale ce nu pot sa fie interpretate ca si impresii, ele bazandu-se desigur pe cunostinte lingvistice temeinice ce pot fi asimilate (doar) intr-o perioada cumulata a unor perioade de timp petrecute pe DC si rezolvand probleme stringente profesionale, desigur simultan altfel ce sens ar (mai) avea acest subiect?

Cine s-a plictisit sa ridice doua degete. Eu deja le-am ridicat de la prima mea postare(valoroasa se stie).

www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!

parca postarile tale erau mai scurte si la obiect..acum o dai pe monologuri literare?

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Nah vreau sa(-mi) demonstrez ce cucos mare si falos mi's.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui Marina

Nope, sunt una din imposibilele alea care are sofer

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

Marina, tu conduci in timp ce citesti si scrii pe DC? Multi-tasking, frate! Si eu care scriind cod in paralel cu cititul pe DC ma credeam grozava. Marina roolzz!!

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Marina

mamaaaaaaaaa o sa platesti pentru asta

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui szivarvany

Eu nu am de declarat nimic :-)
Ma tot gandeam sa-l rog pe Admin sa aduca la zero numarul mesajelor mele :-)))

_

Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.

sincera sa fiu si eu ma gandeam la asta sau sa ma "chinui " putin si sa ajung pe locul 1

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Citat:
citat din mesajul lui Marina

Nope, sunt una din imposibilele alea care are sofer

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

Marina, tu conduci in timp ce citesti si scrii pe DC? Multi-tasking, frate! Si eu care scriind cod in paralel cu cititul pe DC ma credeam grozava. Marina roolzz!!

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Marina

Ma lasi? Stiu eu ca ti-ai luat un I' care are si functia "voice" implementata.
Auzi tu are sofer.... din ce partid ziceai ca faci parte?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

...m-a amuzat acest topic :)
Sefu ca sefu, zica el ce o vrea, dar ce spune sotu cand vede ca nevasta isi pune ideile pe bigudiuri online si acapareaza computerul seara?

va pup!

Sanatate si o zi cu soare va doresc!

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

Citat:

@eumada:

Cine s-a plictisit sa ridice doua degete. Eu deja le-am ridicat de la prima mea postare(valoroasa se stie).

parca postarile tale erau mai scurte si la obiect..acum o dai pe monologuri literare?

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Nah vreau sa(-mi) demonstrez ce cucos mare si falos mi's.

Pot sa scot paranteza???

Mergi la inceput