Copilasi iubiti de sept-oct(13)LMA Diana-Elena!!!
Raspunsuri - Pagina 20
just_me31 spune:
Helalau
Sunt mult mai relaxata ,dar parca nu prea mai pot sa stau pe scaunul de la birou .
Mie nu mi-a ajuns timpul ,nu am terminat de scris la 3 subpuncte si aveau punctaj mare ; ca sa intelegeti nu aveai timp de gandit ,doar de scris ,am scris 16 pagini ,cand s-a terminat timpul aveam dureri de cot ; eu sper sa-mi ating tinta ,5.
Acum sunt cu foi ,haine ,jucarii , sa fac bagaje si ca de fiecare data am o stare naspa ca trebuie sa fac atata drum si mergem noaptea ...alt stres.
ANA - eu o scot pe D every day de 2 ori ,dimineata 10-12 dupa masa de la 6 ,7 pana la 9.
Eu la mare am o problema in a lasa-o pe D in "pupa" goala ,din cauza nisipului.Oare sunt exagerata??
In alta ordine de idei ,ma stoarce la portofel ,azi a intrat in magazin ,si-a luat minge ,pistol de apa ,chiloti .Cand intru la paine ,musai sa iau bobo ,am colectie in geanta ca nu le suge mult ;nasoale vremuri vin pentru mine
Ma bag langa D in pat ,inca nu mi-am revenit ,partea buna e ca am ajuns la kilogramele de dinainte de sarcina ,deci ANA un examen iti trebuie si tie
si
Mari-Mariuk spune:
Buna ziua.
CAMISV, Vlad a stat cu o amica de-a mea, vreo 2 ore au stat la mine apoi au plecat afara si la somn la ea acasa. Incredibil dar adevarat, s-a comportat foarte foarte bine, dupa ce am aparut eu, a inceput sa faca figuri.
JUST ME, tinta mea era minim 7, ca sunt posturi. Insa dupa ce si cat am scris ieri, sper sa iau 5-ul.
Si da, e greu sa inveti cu copil in casa. Ziua te stoarce de toate puterile, seara cititul e calvar cand esti obosit...asta e daca ,,ajutoarele'' s-au dat cu c.ru la gard cand le-am solicitat sa ma ajute cateva ore la cateva zile...le intorc eu favorul, cu toate ca razbunarea e arma prostului, va fi dulce pentru mine in cazul asta...
camisv spune:
La multi ani, Sebastian! sa fii sanatos, sa ai parte de bucurii si impliniri in viata alaturi de parintii tai
Camelia,mami de Tudor (10/9/10)
ana_25 spune:
La multi ani Sebi!!! Sa cresti mare, voinicsi sanatos!
Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar
hadrianae spune:
Cu scuze pentru intarziere, la multi ani, Sebastian! Sa cresti mare si sanatos!
Adriana, mama lui Alexandru
Poze
camisv spune:
Buna dimineata! ofer un cappuccino si daca este nevoie fac si cafea
Just_me, felicitari pentru slabit ... vreau si eu. Nici eu nu l-am lasat pe T. gol la mare si nici nu am vazut copii dezbracati acolo. Erau asa simpatici in costume de baie fetitele si bermude baietii. Vacanta placuta!
Hadrianae, v-ati mai "incalzit"? noi iti oferim in continuare niste grade, daca este nevoie.
Alynta, am vazut pozele cu "poznasii" la tara! Vacanta de vis pentru ei, cu "piscina" si tot ce trebuie la bunici
Ana, ati luat alta masina de ai intrebat de parc?
astazi este sarbatoare, deci mai lenevim putin ... eu am pus ceva la cuptor pentru Tudor, ca el nu mananca la gradi
Camelia,mami de Tudor (10/9/10)
histamina spune:
multam fain de urari.
e o minune!
pe 3 august ne-a muscat de ochi un caine,asa ca pe 4 august am sarbatorit cu ochiul vanat.
alynta27 spune:
Salutare! Dorm cu totii! linisteee!
Cami multumesc! Suntem norocosi ca avem rude la tara, in oras nu ar fi avut amintiri atat de frumoase!
Nike vrem poze cu sarbatoritul!