Ghiocei de Martie-Aprilie2009**434**
Raspunsuri - Pagina 9
chatonel spune:
neata tufete!
eu sint prinsa in lecturi, ca de obicei :)
azi ma vad cu chirurgul care m-a operat, e vizita de rutina, totul e ok (am fost ieri la radiografie si am primit o gramada de complimente pentru recuperarea rapida :D).
in rest nimic noi, citeva poze aici de la serbarea de la gradi si altele din iunie.
denisamada spune:
Monn, daca tot ma desconspirasi, trece-ma si cu DPN 19 februarie 2013. 
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebe_shtrumf imi plac vestile voastre, mai ales a Denisei felicitari,sa fiti sanatosi. ce zice Adela?..eu sincer nu ma prinsesem..chiar ma gandeam dc treb sa fie cuminte de ce face cozonaci ; dar probabil ca nu mi-am baut cafiaua[...] Simona si eu sunt in urma cu somnul..pt ca vecinii mei uda non stop gradinile si apa nu mai are presiune, ajung sa spal noaptea vase, rufe, ma trezesc pe la 2-2.30 si o ora shmotruiesc-mi s-a luat; asa ca bag hidrofor, curatam fantana din curte si sper sa rez problema, ca la compania de apa cand am sunat au zis sa astept ploaia![]() |

Bebe_shtrumf, daca ai ceva date despre montarea hidroforului (la Tgv), povesteste-mi si mie, ca am un interes!
Denisa-Madalina
fericita de
Adela Marisa,
7+
Bianca2503 spune:
Mada, felicitari!
Sa fie intr-un ceas bun! Sa fiti sanatosi si sa aveti parte de lucruri minunate!
bebe_shtrumf spune:
Chato-
Izia si fam Iziei
super pozneeeeeeee!
inoata cu pufuletii aia la brate, singurica? demult?
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009
Bianca2503 spune:
Vroiam sa zic de Chatonica: mi se pare ca a crescut mult si ca s-a facut si mai frumoasa.
Are ceva in privire si o sa ii stea toti baietii la picioare
inapreda spune:
Denisa, ma bucur de nu mai pot!
Sa ai o sarcina usoara si sa fii cuminte! Si optimista! Si sanatoasa! Si...pupici. 
inapreda spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui chatonel neata tufete! eu sint prinsa in lecturi, ca de obicei :) azi ma vad cu chirurgul care m-a operat, e vizita de rutina, totul e ok (am fost ieri la radiografie si am primit o gramada de complimente pentru recuperarea rapida :D). in rest nimic noi, citeva poze aici de la serbarea de la gradi si altele din iunie. Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009Toulouse, la ville rose ![]() |
Izia e belissima, ca de obicei, imi place "la voi, in Franta"; in mod special, "relax"-ul ce reiese di poze
Si-mi place de nu mai pot noul tau "luc": arati de milioane!!!!! 
novus spune:
Abia astept sa vizionez si eu pozele frantuzesti ![]()
Eu m-am linistit pt ca analizele Adei de urina au iesit f bune dupa cum spune dna dr gen MADA
asa ca probabil asta o fi ritmul ei ![]()
In rest, nimic nou, am mult de lucru si chef putin ![]()
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
chatonel spune:
Oooo, tufetili, multumim de complimente 
![]()
Bebe, Izia inoata cu pufuletii cum zici tu de anul trecut: in doua zile s-a adaptat si a inceput sa inoate. Evident ca mai ia cite o gura de apa cind si cind, daca nu e atenta, deci nu poate fi lasata fara supraveghere 
Bianca, imi place sa cred ca asta e "l'oeil noir" a lui mami :)) adica privires sfredelitoare care te baga ori in boala ori in sperieti, depinde pe ce picior ai jucat ![]()

Ina, tu chiar mi-aruncasi un buchet de complimente, multuuu 
Si da, au fost relax la sarbatoare si mi-a placut si mie cum au cintat/dansat.
gata, ma bag la nani
ps
novus, spor la trebi 

; dar probabil ca nu mi-am baut cafiaua
Izia, 23 mars 2009