*Cozonacei iubiti de noiembrie-decembrie2008(138)*
Raspunsuri - Pagina 13
oceanborn spune:
Salutare!
La multi ani, Edi!
Daaa, aici sunt amintirile,foarte ,foarte frumoase.
-cele mai folosite in perioada octombrie -decembrie 2008, va amintiti?
Ma bucur sa va citesc iar aici, e mai...altfel
ginye55 spune:
Multumim pentru urari,fetelor!
Anes si Edi a primit ieri prima bulina neagra din viata lui de gradinar pentru ca a dat cu piciorul intr-un baietel care nu-l lasa sa doarma.
Pe mine ma deranjeaza modul in care primesc aceaste buline negre: sunt scrisi pe mana sau pe frunte cu marker negru.
La voi cum se procedeaza?
Otiliav spune:
Edi, multa sanatate si sa fii cuminte !
Ce cadou v-a facut nazdravanul la 4 ani .
Aici nu se dau buline. Daca sunt violenti sunt dusi intr-o camaruta sa se racoreasca.
Anes, te astept sa vii si sa scrii asa mai mult decat de obicei despre amandoi voinicii tai
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
PetraTudor spune:
Buna tuturor, sunt o mamica de doi baietei, cand eram cu cel mare in burtica am scris pe forumul Mamici de ghiocei 2009. Cel mic are 4 luni fara o saptamana :-)
Si pentru ca avem din ce in ce mai putin loc in casa, am decis sa daruim toate lucrurile pe care nu le folosim, in general este vorba despre lucruri noi sau aproape noi, pe care le-am cumparat sub impulsul momentului sau le-am primit.
Daca va intereseaza, adresa blogului meu este reclama - reclama mascata
Cu drag!
ginye55 spune:
Multi ani traiasca,
Multi ani traiasca,
La multi ani!
CIne sa traiasca,
Cine sa traiasca?
La multi ani!
DAMIAN sa traiasca!
Otiliav spune:
Damian!
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
estyanda1 spune:
Estayanda, bine ai revenit! Ti-ai facut cont nou ?
da. Nu mai stiu parola
Dar acum sunt aici.Pupici.