Adn de la Basarabi?
Raspunsuri - Pagina 6
eumada spune:
Histamina,am postat odata.....insa nu vad,in fond de ce se opune...pana si egiptenii si-au dat acordul sa fie radiografiate mumiile ,sa se stabileasca foarte multe chestii,acu` asta blocheaza tot....speram sa nu confiste macar ce au prelevat deja.....
Histamina,fetelor,discutia e mult prea interesanta ca sa o politizam...
capcaunul spune:
Pe surse: USL a stopat initiativa de a fi studiat ADN-ul lui Vlaicu Voda ca nu cumva sa se descopere ca acesta este un plagiat dupa genomul cumanilor.
histamina spune:
mai capcaune, si daca descopera ca institutia statului medieval romanesc e plagiat dupa un amestec slavo-cuman?
marius spune:
Vor sesiza CNSAS - ul?
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
eumada spune:
La isteria asta penibila creata cu plagiate si alte traznai de astea,parca vad ca se trezeste careva sa ceara despagubiri ca vezi doamne a fost mintit ca se trage de la Traian+Decebal si el e de la slavi....plus alte natii.....cate un pic din fiecare...
Una peste alta era extrem de interesant de aflat....macar cat au prelevat va fi analizat?
eumada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui capcaunul Pe surse: USL a stopat initiativa de a fi studiat ADN-ul lui Vlaicu Voda ca nu cumva sa se descopere ca acesta este un plagiat dupa genomul cumanilor. |
Ca sa fim corecti,da si sursa,Capcaune.
histamina spune:
CNSAS-ul va raspunde ca nu au parvenit dosarele de la Curtea Domneasca de la Curtea de Arges.
eu una-s confuzata la maxim:
deja identitatea mea este naucita de-a dreptul:
stiam ca-s evreica dupa bunica din partea tatalui,bulgaroaica dupa bunicul patern,grecoaica get beget dupa bunica materna si romanca sau cumana sau slavo-cumano-romanca dupa bunicul matern.
in acest context strumful meu este evreu,grec, bulgar, cumano-slavo-roaman dupa mine si maghiar,grec si cumano-slavo-roman dupa tata.
help, s-au incurcat total identitatile.
eumada spune:
Deci strumf e cumano-slavo-roman cu influente grecesti si cateva gene de evreu.....ca nu de alta dar elementul comun genetic e cumano-slavo-roman....na....uite ce fac astia de la putere...zapacesc oamenii cinstiti...
marius spune:
De ce te complici in terminologie?
Strumful are identitatea "european".
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
histamina spune:
cum spui dumneata, o fi europeana identitatea,dar evreii,bulgarii,cumanii,slaviisi maghiarii sunt asiatici.mai raman grecii si romanii ca fiind europeni,dar uite ca si romanii sunt de fapt niste asiatici latinizati.