Tragedie in UK, ea membra DC
Tocmai am aflat de asta
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2165054/Paul-Keene-accused-murdering-PhD-student-girlfriend-luxury-flat-baby-screamed-nearby.html
Am motive sa cred ca ea era membra DC.
RIP Carmen.
Sanatate si o zi cu soare va doresc!
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
Raspunsuri
NicoletaB spune:
Odihneasca-se in pace!
Pacat de acel copilas (daca se confirma ca au un bebe de 11 saptamani)!
Ramai mut in fata unor astfel de evenimente!
anangel_lexi spune:
Dumnezeu s-o odihneasca in pace! Cumplit, bietul copilas...
de Maria Cornelia (20.09.2006) si Ioana Teodora (24.01.2012)
Din ce in ce mai mare
Creste si mezina
Perlute de domnisoara
hannen spune:
Tragic .Dar nu inteles de unde concluzia ca era romanca sau/si membru DC.Pt. ca o chema Carmen?Nu suntem singura natie care are numele asta iar restul Numelului ei nu-mi sugereaza origine romana.
Whatever happens don`t let go of my hand!
Gabitza1977 spune:
Cat de trist! Dumnezeu sa o odihneasca in pace!...
PS: Carmen Miron mie imi suna chiar foarte romaneste.
Delia21 spune:
Foarte trist,CUTREMURATOR!!!!!.Bietul bebe v-a creste fara mami...si va afla ca tati e un criminal,offffffffffffffff....ce oameni...
hannen spune:
Atunci imi cer scuze ,n-am observat numele Miron. Dumnezeu sa o odihneasca.Pacat,erb atat de tanara.
Whatever happens don`t let go of my hand!
mianna spune:
numele sa zicem ca e romanesc, dar indiciile despre apartenenta DC se pare ca-s secrete rau, din moment ce nu ni-s impartasite, ci doar aruncate asa, din poignet.
Odihneasca-se in pace!
motanik spune:
Am dezgropat subiectul pt ca azi am citit ca nemernicul asta a luat doar 7 ani...
Si nu era romanca, se pare.
Cel putin daily mail asa zice, ca era din Mexic.
www.dailymail.co.uk/news/article-2297700/Financial-advisor-strangled-PHD-student-girlfriend-death-brutal-assault-recorded-friends-voicemail-jailed-seven-years.html" target="_blank">Link articol
nadaflorilor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui motanik Am dezgropat subiectul pt ca azi am citit ca nemernicul asta a luat doar 7 ani... Si nu era romanca, se pare. Cel putin daily mail asa zice, ca era din Mexic. www.dailymail.co.uk/news/article-2297700/Financial-advisor-strangled-PHD-student-girlfriend-death-brutal-assault-recorded-friends-voicemail-jailed-seven-years.html" target="_blank">Link articol -------------------- Povestea minunilor |
care se vor reduce la jumatate si cum a trecut un an se scade si asta..peste cca 2ani il vedem in poza la gazeta iesind de la tesco cu inghetata in sacosa ...cum am vazut pe unu care a maltratat un copil impreuna cu mama copilului si inca un prieten...si era considerat cel mai sadic din trioul groazei...dupa nici 3 ani era eliberat conditionat ce e drept...dar totusi e liber